Man skottskadad i Gislaved

VÅLDSVÅGEN. En man har hittats skottskadad utanför en pizzeria i centrala Gislaved. Enligt polisen ska mannen ha blivit skjuten inne på restaurangen.

Klockan 20.37 fick polisen ett samtal om att en skadad man hittats inne på en toalett i centrala Gislaved.

När polisen kom till platsen framgick det att mannen hade skjutits inne på en pizzeria i området. Platsen är nu avspärrad medan polisen utför en kriminalteknisk undersökning.

Polisens presstjänst skriver i en uppdatering att mannen hittades utanför pizzerian – och inte inne på en toalett som tipsaren hävdat.

– Vi fick först uppgift om att han skulle ha hittats inne på en toalett – men det visade sig inte stämma utan han hittades utomhus, säger polisens presstalesperson Björn Öberg. 

Och i det här fallet är det inte så att vi har fått en massa samtal om skottlossning eller att det fanns vittnen på plats när vi kom dit. Så det är rätt mycket som är oklart.

Den skadade mannen har förts till sjukhus i ambulans och polisen utreder nu händelsen som mordförsök och grovt vapenbrott. 

Enligt Björn Öberg har ingen misstänkt gärningsman frihetsberövats i nuläget.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

KommenteraAvbryt svar