Morgan Johansson: ”Överklassfasoner”

VALET 2022. Tjafset mellan justitieminister Morgan Johansson (S) och Moderaternas rättspolitiska talesperson Johan Forssell (M) som vi skrev om i tidigare inlägg fortsatte. – Johanssons oförmåga att erkänna misstag börjar anta komiska proportioner, säger Johan Forssell.

Forssell ägnar sig åt ”överklassfasoner”, menar Johansson.

Efter debatten riktade den moderate riksdagsledamoten Tobias Billström kritik mot Morgan Johanssons uttalande. – Vi kommer nu göra en begäran hos talmannen att han ger Morgan Johansson reprimand för sitt beteende. Det är uppenbart att justitieministern behöver lära sig hur man uppträder i kammaren mot meningsmotståndaren, sa Tobias Billström i en kommentar till Aftonbladet under fredagen.

Aftonbladet har sökt Morgan Johansson som avböjer att lämna någon ytterligare kommentar.

Morgan Johansson (S) har ett arvode på 145.000 kronor per månad. Johan Forssell (M) har ett ett grundarvode på 71.500 kronor i månaden.

-Pettersson noterar att även här ljuger Johansson delvis. År 1914 infördes en ny undervisningsplan och stadga för lärarutbildningen till folkskolan. Den nya undervisningsplanen innebar att kristendomsundervisningen skars ner drastiskt och ersattes av undervisning i svenska, biologi, ett främmande språk och idrott. Psykologi blev den teoretiska grunden för den pedagogiska utbildningen. Barnen fostrades mot mer självständiga och tänkande individer i samspel med lärarna. Lärarna blev mer fria uttolkare av moralisk visdom i bibelberättelser och skulle förmedla kunskap om naturens lagar, arbete i industrin och storheten hos Sverige som nation. Fosterlandet med nationen och folket blev den nya utgångspunkten som skulle göra människor stolta över och lojala till det svenska samhället.

1914 lades grunden och då satt inga socialdemokrater i regeringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Morgan Johansson: ”Överklassfasoner”

  1. Har noll förtroende för denna kroniskt missförstådda kameolont.

  2. Morgan ljuger inte. Han tror att det han vräker ur sig är sanning. Förutom tvivelaktig utbildning, är han uppfylld av tillrättalagd historia. Hans sanning skiljer sig från verkligheten och stärker hans förvridna syn på omvärlden. Följaktligen ingriper han inte mot den accelererande kriminaliteten, då den inte, enligt hans sätt att se, påverkar hans älskade parti. Frågan är om hans förfäder fått i sig så mycket bly, att även Morgans hjärnkontor är förkrympt.

    29
    2

Kommentera