Johansson (S): “Du jobbade för fan för Reinfeldt då”

VALET 2022. Ibland går viljan att skylla på någon annan en “aning” för långt. I fredags var det på Sverigedemokraternas begäran en extradebatt i Riksdagen om korankravallerna runt om i landet. Precis innan ordväxlingen mellan Tobias Andersson (SD) och Morgan Johansson (S) började viskade justitieminister Morgan Johansson något till Johan Forssell, rättspolitisk talesperson för Moderaterna.

Justitie- och inrikesministern Morgan Johansson (S) viskar irriterat till Johan Forssell (M): “Du jobbade för fan för Reinfeldt då! Det försöker du alltid komma undan ifrån”

Enligt Morgan Johansson (S) är Johan Forssell (M) som jobbade i Regeringskansliet 2006-2007 ansvarig för de senaste åtta årens misslyckade kriminalpolitik och ökande våldsbrottslighet.

Morgan Johansson (S) blev justitieminister den 3 oktober 2014.

-Pettersson undrar varför inte oppositionen reser misstroendeförklaring mot Morgan Johansson och/eller hela regeringen varje vecka tills han avgår. Morgan Johansson ljuger, är inkompetent och visar dålig respekt för det svenska folket när han svär i Riksdagen.

Morgan Johansson (S) borde visa samma temperament när han talar om de kriminella…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Johansson (S): “Du jobbade för fan för Reinfeldt då”

 1. Gör ett misstroende mot Morgan så måste Maggan hitta en ny justitieminister innan sommaren. Det blir rätt så tunnsått där då ingen vill ta jobbet som kommer vara över i september.

 2. Håller med i det Morgan viskade.

  Men jag tror inte han menar det vi andra tänker på.

 3. Morgan den i särklass sämste då det gäller tankar och framförallt vad gäller framförandet, dålig artikulation viskande, ni vet de som viskar den ljuger.
  Borde katalogiseras som kräk, storlek mindre.

  35
  1
 4. En bild av tillståndet i Sverige .
  Regeringsmedlemmar som ljuger och domderar .
  Fullständigt i obalans .
  Ser ut som Magdalenas håller på att implodera av trycket från samhället.
  Och det är förståeligt.. För många klena länkar i den kedjan

  46
  1

Kommentera