Ygeman om Åkessons: ”Bara Hitler som provat”

INVANDRING. Migrationsminister Anders Ygeman (S) går till hårt angrepp mot SD-ledaren Jimmie Åkessons förslag om indraget uppehållstillstånd för familjer till grovt kriminella.

Bild från TV4

Jag tror att de enda länderna i Västeuropa som har provat det här var under Hitlertyskland, säger Ygeman till TV4 Nyheterna, och jämför förslaget med ”sharialagar”.

Åkesson argumenterar för att familjerna har ett ansvar att hålla reda på sina barn så att de inte exempelvis kastar sten på polisen och eldar polisbilar som under påskensù upplopp.

Kan man inte hålla reda på sina ungar får man ta konsekvenserna av det.

-Pettersson säker att när individ får asyl och uppehållstillstånd så får resten av familjen följa efter och får asyl. Går det åt ena hållet borde det gå åt det andra.

Familjer vräka i Danmark efter våldsamma upplopp.

När det gäller jämförelsen med Hitler borde Ygeman (S) ta det väldigt lugnt…

Socialdemokraternas historia…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Ygeman om Åkessons: ”Bara Hitler som provat”

 1. Ja denna politiker är nu på samma låga nivå som övriga sossar. Hur kan man bara ha ett så dåligt argument. Det finns många länder som har ännu hårdare bestraffning om man inte sköter sig. Bara rätt att det ska drabbas i hela familjen. Då får man kanske koll på vad övriga i familjen håller på med. Fattar inte att svenskar kan vara så urbota korkade att efter alla år av vanstyre så glömmer man när nästa vältaliga sosse pratar. Då höjs lovsången. Glöm inte vad Sossarna har gjort. Finns inte en hederlig gråsosse med hjärncellerna i behåll som tror på dem längre. S är borta, så är det bara.

 2. Som upplyst och allmänlärd förfasas man att en hög tjänsteman och tillika politiker uttrycker sig på detta sätt, OFFENTLIGT. Vi har sett detta förut och undrar hur det kan fortsätta utan att nåt händer.

  Hade media varit som media är tänkt att de skulle vara, försvarare av allmänheten och granskande av myndigheter hade media gått i taket av sådana fasoner.
  Vi andra får bara nöja oss att se dessa patetiska figurer passera revy och ersättas av nya.
  Återigen har den granskande pressen underlåtit sig till att visa på just detta, att det A.Y. hasplar ur sig är osant, och att han ljuger för svenska folket för att behålla sin makt.

  Gör ert jobb så Sverige kommer på fötter, eller lämna över till dom som har journalisthedern i behåll.

 3. Ygge Mogge och strandskatan måste ha drabbats an någon ännu oupptäckt sjukdom,sätt dom i
  karantän till efter valet och sedan ett vårdhem.

 4. Jag tror inte att nazisterna nöjde sig med att ta ifrån utländska medborgare deras medborgarskap och utvisade dom eller utvisade hela familjen om deras barn begick grova brott om Ygeman verkligen tror på detta så måste han ha fått en stroke för till och med jag vet att det var inte nazisternas strategi och det vet även resten av världen så Ygeman måste vara den enda som inte känner till sanningen.

  28
  • Sanningen kanske inte är så viktig för Ynkeman (S).

   Det gäller även för andra politiker som hellre baktalar motståndare än visar på bättre vägar framåt.

   22
 5. Hur vet Drygeman att det bara är Hitler som prövat den modellen?
  Med dom usla betyg han hade i dom andra ämnena i skolan,så var
  dom säkert lika dåliga i historia, Fast, det är ju klart, Sossarna hade ju
  djupt samarbete med Nazistpartiet, så han har väl fått det från det
  hållet

  39
  1
 6. Ifall hela din familj drabbas av hur du som barn/ung beter dig, kanske du tänker efter lite extra innan du blir grovt kriminell.
  All ondska måste få konsekvenser

  38
  1
 7. Ygeman är en individ med lågt intelekt..Drar man in Hitler nu i Sveriges problem.
  Då ska han avgå..
  Vet inte sossar sin egen historia om sitt sammarbete med Nasertyskland..
  Individen måste bort helst från Sverige.
  Utvisning fara för landes säkerhet.

  47
  1
 8. Svensk polis är inkompetent och klara inte av att göra sin uppgift

  https://www.dn.se/sverige/broderna-skots-tills-dods-ingen-har-domts-for-morden/

  Detsamma gäller regeringen med Stenvändaren, Mållgan, Ynkeman, Blondie och de andra

  INGEN av dem verkar förstå vad som händer i samhället och hur tillförliten urholkas för varje ouppklarat mord, energiförsörjning där priserna rusar och där medeltida sagoberättare får framföra rena ociviliserade ”sanningar”.

  Valet i höst bäddar för något nytt och då tänker jag INTE på det islamist-fascistiska Nyans.

  41
  • Tror Ygeman & Co att dessa utspel skall locka horder av nya potentiella väljare till (S) ?
   Tror Ygeman & Co att en majoritet av svenskar ligger och våndas och oroar sig nätterna igenom om hur vi skall kunna ta emot ett STORT antal FLYKTINGAR som möjligt och integrera dessa i det svenska samhället?

   NEJ, den stora majoriteten av svenskar har INTE blivit tillfrågade om en massiv oansvarig invandringspolitik av icke integrerbara analfabetiska lågt utbildade gapande skrikande stenkastande militanta ISlamister till Sverige och denna majoritet vill INTE ha dessa i landet !

   Ygeman har lättat ifrån verkligheten, litar bara på vad JA-sägande ”rådgivare” påstår och har målat in sig i ett hörn om man vill vara lite snäll.

   På samma tondöva sätt resonerar MP med Stenevi i spetsen när HEN åker till Skäggetorp och (S)ocialiserar sig med invånarna där.

   Detta i tron att detta skall locka stora väljarskaror till MP

   30
 9. Jag tror att Ygeman gör ett taktiskt misstag, man röstar inte på ett parti för att de klankar på ett annat, man röstar på ett parti som man hoppas kan genomdriva ens intressen, tex ekonomi.

  38
 10. Ygeman är själva frontfiguren för ”idiot”. Slår man upp ordet i Nationalencyklopedin finns hans bild där som illustration över att: Socialister är per definition idioter.

  48
  3
 11. Man skall inte dra in några uppehållstillstånd. Dom skall vara tidsbegränsade och om saker inte stämmer skall man bara inte förnya.

  41
 12. Desperata sossar talar .
  Titta runt i Sverige Så ser vi resuktatet av deras svammel.
  När Åkessons förslag går igenom , skickar vi med de socialdemokratiska politikerna och deras familjer som vakter
  Så kan de hjälpa återvändarna att rasera sina egna länder .
  Det krävs en viss färdighet att rasera ett välfärdsland .
  Och den färdigheten har Ygeman et Concortes.

  45
  1
 13. Ja Hitlers regering förföljde judarna p.g.a. ras och att de var av nazisterna en hatad folkgrupp. Jag har aldrig förstått varför. Här menar Jimmie Åkesson att föräldrar till kriminella minderåriga ska ta sitt föräldraansvar. Judarna kastade inte heller sten på tyskarnas poliskår. De startade inte heller upplopp eller brände upp saker och förstörde på allmän plats. Nån rimlighet i verklighetsbeskrivningar ska kunna krävas av en svensk minister. Hoppas valen hädanefter blir rättvisa och Sverigevänligare i fortsättningen.

  45
 14. Nu är vårt land så pass illa ute att det krävs lite ortodoxa metoder för att städa upp efter 8 år av såzze-haveri. Ygeman borde i stället vara tacksam över de innovativa förslag till åtgärder som SD presenterar. Dessutom brukar det ju inte dröja så länge innan såzzarna själva kopierar SD:s idéer och skamlöst presenterar dom som sina egna.

  Sen till förslaget om att utvisa hela familjen. Ett mycket effektivt verktyg som är förankrat, inte bara hos SD, utan även bland andra partier. Eftersom släktskap och familj är en helig ko bland dessa terrorister, så svider det extra mycket om den risken föreligger.

  Men Mogge yrslar fortfarande om Fritidsgårdar…Varför är han ännu kvar på sin stol ? Han kan förresten få ta stolen med sig när han går, så behöver han inte bekymra sig om vilket arschle som tar över.

  50
  2
 15. Anders Ygemans historieuppfattning är lika sömnig som han.
  Skulle varmt rekommendera Jimmie Åkesson hårdhandskar istället för Anders Ygemans
  rosa vantar.
  Vi kommer hamna i situationen hårdhandskar oavsett.
  Vi står inför en upptrappning på invandrarkriget och nu eller aldrig krävs hårdhandskar.
  Får Anders Ygeman prata i nattmössan ett tag till är det för sent.
  Sätt in militär nu och visa vem som bestämmer, och sluta dalta med packet.
  Ska vi förbjuda Rasmus Paludan demonstrera, blir det direkt stopp för muslimerna
  att gapa och skrika i ut från moskeerna och första majtåget blir parkerat för evigt.
  Men det kanske det är så yttrandefrihet kommer se ut i Sverige i framtiden.

  36
  1
 16. Ygeman !! En gång i början, då han var inrikesminister, tyckte jag han gav ett bra intryck. Men den bilden har han själv lyckats med att fullständigt förstöra
  Jämföra med Hitler! Vad Ygeman borde göra är att ta ledigt, gå hem och börja läsa historia.
  Men nu är ju sossarnas argumentering på den nivån att kan man inte debattera tar man fram rasist och nazist korten. Vad har Hitlers judeutrotning med Åkessons förslag att föräldrar måste ta ansvar för sina barn att göra?
  Hur många ”barn” under 18 år har blivit ihjälskjutna eller varit de som hållit i puffran ?
  Dessa har ju så gott som samtliga haft ett gediget brottsregister. Och vad har föräldrarna gjort?
  Allt är inte samhällets fel.

  44
  1
  • Ygeman…
   (S)ozz.. ssarna är nu totalt DESPERATA , har totalt slut på argument och då drar man fram nazist / rasist korten !

   Skämmes Ygeman !
   SKÄMMES !!

   41
   1

Kommentera