”Det är fucked up”

Eskilstuna nämns allt oftare i samma mening som skjutningar och annan grov brottslighet. Utvecklingen oroar många och kommunalrådet Jimmy Jansson (S) utbryter ”Det är fucked up” i en intervju.2019 publicerade polisen en lista på Sveriges utsatta områden. Tre områden i Eskilstuna rubricerades som utsatta. Fröslunda, Lagersberg och Skiftinge. Den enskilda stadsdel som idag dominerar medias artiklar om brottslighet är Årby. Den gemensamma nämnaren är att samtliga områden domineras av invandrare från länder utanför Europa.

Förra helgen inträffade tre skjutningar på två dagar. Allt oftare drabbas oskyldiga och hederliga medborgare, som hemtjänstpersonal som hamnade mitt i skottlinjen och skolelever som bevittnat uppgörelsen mellan olika gäng. Det finns ingen quick fix säger man från Sörmlandspolisen och vanliga Eskilstuna säger att skjutningar numera är vardagsmat.

Jimmy Jansson (S) som är kommunalråd i Eskilstuna rasar och säger att gränsen är passerad. Nu lovar Socialdemokraterna och Moderaterna att de utsatta områdena i Eskilstuna ska avskaffas och att det ska bli omöjligt att vara kriminell i Eskilstuna.

”Det är fucked up”, säger Jimmy Jansson som är en av ytterst få socialdemokrater jag har förtroende för. han har i flera år lyft debatten om svensk invandringspolitik och t.o.m. pekat på att den ligger bakom många problem.

Jag tror att Jimmy Jansson är ärlig och att man på allvar vill se en helt annan migrationspolitik, men det går inte blunda för att hans eget parti, Socialdemokraterna, ligger bakom att Sverige bytte fokus från en fungerande arbetskraftsinvandring från länder och kulturer nära Sverige till en icke fungerande asylinvandring av människor från länder och kulturer långt från vårt land.

8 thoughts on “”Det är fucked up”

  1. Mångkulturen är en agenda som ska bryta sönder Sverige som nation och utrota vita människor. Nu blir det löjligt uppenbart att våldet är en del av agendan, vi vita ska hotas och hatad tills vi inte finns!

    30
  2. ”Det måste få ett slut innan vi får ett krig mellan vi och dem.”
    Vi är många som skulle ställa upp på svenskarnas sida i så fall. Men andelen miskar för vart årtionde som går.

    35
  3. grebom5 – Salem – Tekniker med mer än 25 års internationell erfarenhet av arbete och bosättningar i Liberia,Tanzania,Grekland och Polen samt Indien, Bangladesh. Utöver detta många hundratusentals mils resande som zonchef för Svenska likväl USA företag.
    grebom5 skriver:

    Lösningen på problemen borde komma från invandrarna själva
    De borde förstå att det retar upp majoritetsbefolkningen och att deras ouppfostrade avkommors skjutande måste stoppas.
    Stat och kommun måste vara klara med vad som gäller, kan inte era telningar leva efter våra lagar så utvisas hela familjen.
    Det är naturligtvis otänkbart för de naiva godhjärtade, men är ett agerande helt i de hitflyttades sinnesvärld.
    Tror också att mer ansvar skall utkrävas av deras religiösa ledare, sker ingen förbättring stänger vi deras moské.
    Det måste få ett slut innan vi får ett krig mellan vi och dem.

    63
    • Det är i mångt och mycket just föräldrarna och imamerna som styr i bakgrunden dessa unga män, jag har med egna ögon sett hur det blev upplopp och dödskjutning i Hjällbo när en av dom äldre gav order. Han satt sen i sin silvriga Mercedes och tittade på, från trygg avstånd. Så lösningen är att skicka hem dom, hela familjen när brott begås.

      49

KommenteraAvbryt svar