En vänsterbliven riksdagsledamot…

RASISM. Daniel Riazat är iraniern som kom till Sverige med mamma och syster som ung år 2000. De nekades först uppehållstillstånd, fick avvisningsbeslut och gick under jorden. Skolklasser engagerades och kampanjer fördes. Runt midsommarafton 2004 fick de uppehållstillstånd och strax därefter anlände Daniel Riazats pappa till Sverige.

Sedan 2014 är Riazat riksdagsledamot för vänsterpartiet. Daniel har tydligen aldrig läst och hört om alla kriminella pixelhuvud som kallas svenskar efter mord, våldtäkter, terror och andra grova brott.

Den vänsterblivna Daniel Riazat verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…Fabian Cederholm erkänner att han mördade lärarna i Malmö

Nedan några få av alla svenskar som mördats av invandrare som riksdagsledamot Daniel Riazat (V) verkar ha missat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “En vänsterbliven riksdagsledamot…

 1. Daniel Riazat du klagar på USA, Europa , Sverige m m att vi är uppbyggt på rasism, vore det inte bättre för dig och ditt välmående att du lämnar tillbaka ditt svenska medborgarskap och flyttar till baka till Iran din avsky för Sverige och svenskarna verkar ju för mig glasklar, kanske dina föräldrar och syster skulle bli överlyckliga att återvända till det icke rasistiska Iran, eller ? Gnällandet om hur dåligt det är i Sverige behöver vi inte få höra från en otacksam yngling som vad du är , det klarar vi så bra själva- Lycka till på tillbaka vägen om du överväger det.

 2. Han är en produkt av och bevis på ett svenskt migranthaveri.
  Då man skrev mycket indikerade det en vit svenne. På SVT kallas det jämvikt. Hur många svennar går det på en migrantskjutning. Einar blev beviset för att svennar minsann också.han har gjort sitt och är nu slängd på historiens soptipp. Lycka till med nästa kille.
  Har avrått mina vänner för att ställa upp i medierna. Ni är en lyckad produkt som ska bli portalfigur för migrationen.
  Ni här,fall inte i samma grop! Han är en konsekvens och personligt ansvar vilar tungt på politikerna och de skattefinansierade medierna.
  Vänster man muslim

 3. Om nu denne Riazat har svenskt medborgarskap kan man skriva vad skit som helst och det skulle aldrig bli bedömt som hets mot folkgrupp.
  Detta eftersom svenskar ej är en folkgrupp enligt vad domstolsväsendet tidigare sagt.
  Det innebär också att alla som fått medborgarskap kan känna sig blåsta på skadestånd.
  Jag uppmanar härmed alla ickesvenskar att lämna tillbaka sina medborgarskap eftersom det bara har gjort er situation ohållbar.

  62
 4. En uppkäftig mygelimoprt. Detta mörker hör inte hemma i det Nordiska ljuset.

  77
 5. Vänsterpartiets Daniel Riazat borde skämmas, ”totalitär ynkedom”, skrev polisbefälet Viktor Adolphson efter att Riazat anklagat Polismyndigheten för att vara genomsyrad av grov rasism. Viktor Adolphson, citat: ”Hävdar du på allvar att grov rasism genomsyrar svensk polis? Som folkvald politiker påstår du detta? Trodde faktiskt inte att jag skulle se folkvalda representanter för ett riksdagsparti här på twitter anklaga polisväsendet för grov rasism. Det är ett beteende jag brukar se hos troll. Djupt beklämmande. Djupt missvisande. Djupt skadligt för all debatt”.
  https://www.friatider.se/du-borde-skammas-polisens-svar-efter-v-toppens-rasistattack

  91
 6. Jag tycker att den här figuren ska stänga igen hålet i det könshårsbeklädda
  trynet och fara hem till dit han kom ifrån.

  95
  4
 7. En av Sveriges mest motbjudande person är Daniel Riazat.
  En stöddig invandrarunge som aldrig gjort ett handtag, bara gapar efter bidrag till
  Kommunisterna finansierat av företag och människor som gjort rätt för sig i livet.
  Han är ett avskum från Falun, där han fick sparken från sin roll som skolpolitiker
  för Vänsterpartiet kommunisterna.
  Han tror han kan komma hit och styra upp oss svenskar, men nej tack, vi klarar
  oss utan parasiter som Riazat.

  131
  2
  • Han var till och med ordförande för skolnämnden i Falun, och lyckades med att öka underskottet i nämnden från -18 miljoner till -30 miljoner. Han vägrade sedan att avgå, men kommunen upplöste helt enkelt skolnämnden! Mycket skriverier om denne person i lokalpressen på den tiden det begav sig.

   27

Kommentera