Fabian Cederholm erkänner att han mördade lärarna i Malmö

BROTTSLIGHET. Fabian Cederholm som sitter anhållen för de två morden på Malmö latinskola i går erkänner gärningen, uppger hans försvarsadvokat Anders Elison till TV4 Nyheterna.

Fabian Cederholm

Både polisen och jag ställer oss frågande till hur Cederholm egentligen tänker men med lite god vilja skulle man kunna kalla det för ett motiv, säger Elison.

Polisen har fått ett motiv att jobba med, enligt advokaten.

Elison deltog på tisdagseftermiddagen vid ett förhör med Fabian, där den misstänkte har lämnat en detaljerad redogörelse. Elison talar om ett ”svårfångat motiv”.

Den 18-årige Cederholm greps under måndagseftermiddagen, drygt tio minuter efter att larmet om ett dåd på gymnasieskolan kom in.

Fabian Cederholm, är 18 år och elev på skolan. Han är bosatt i Trelleborg.

Cederholm är inte känd av polisen sedan tidigare och förekommer inte i misstankeregistret eller i belastningsregistret.

-Pettersson säger att Fabian Cederholm kan bli den första 18-åring som döms till livstids fängelse i modern tid i Sverige. Straffrabatten för 18-åringar avskaffades den 1 januari i år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Fabian Cederholm erkänner att han mördade lärarna i Malmö

 1. Ett ohyggligt dåd, men till skillnad från andra kriminella är han karl nog att stå för vad han har gjort.
  Känner för hans närmaste och undrar hur de ska klara det trauma de nu upplever i efterhand.

  34
  4
  • Eftersom han själv ringde polis och berättade vad han gjort var det nog omöjligt för advokaten att hitta på att han är oskyldig. Men advokaten kommer väl att få fram att han nästan är det. Det måste finnas brottslingar som skulle vilja erkänna sig skyldiga. Det sätter advokaten stopp för. Hur skulle det annars se ut… för advokatens renommé.

  • Han skall ha ett långt straff. Men visst är det en viss ironi att förste på bollen blir en svensk ungdom.
   Om han nu får livstid.

   Funderar på om det är en anabola-psykos.

   37
   4
   • Efter sett en bild på gossen är det knappast anabola det är frågan om, däremot är det intressant att se om han var påverkad av annat, det verkar vara oerhört populärt med bl.a Tramadol bland unga. Överdosering av det gör dig helt avstängd på känslor, babbegängen använder det innan det är dax att skjuta och mörda.

    11
  • Det kan vara svenskförakt! Kvinnorna kanske stod för den svenska traditionen, för honom, som han hatade!

   För se hans hip-hop keps, och hans hårda attityd! Det syns att det här är ingen snäll kille!

   Umgicks troligen i invandrargäng, som influerade honom negativt. Lyssnade troligen på våldförhärligande gangsta-rap! Var kanske t o m konverterad till islam!

   Detta visar upp en helt degenererad förfallen svensk av vår tid. Som tyvärr så många unga är idag. Förstörda som de är av ett dekadent sjukt vänsterhärskande och infiltrera nutidssamhälle.

   Uppväxta i en hjärntvättande socialistskola.

   Vad leder detta till? JO, DETTA!!! TOTALT MISSANPASSADE VÅLDSBEJAKANDE FRUSTRERADE UNGDOMMAR, SOM BARA GLIDER RUNT I INGENSTANS!!!

   7
   30
   • Många spekulationer har man läst genom åren men den där kvalificerar ändå in sig på topp 10

    14
    3
   • Löfvenbefriad, på sätter du uttrycker dig så får jag läskiga vibbar och att du inte mår bra. Jag uppmanar dig att söka hjälp. Pskyisk ohälsa är inget att skämmas för. Gärningsmannens motiv för detta hemska dåd är något som vaken du eller jag vet något om idag. Det lär framkomma vid ett vid ett senare skede, till exempel rättegång

    12
    1

Kommentera