Fyra döda efter bil kört in i folkmassa

UTRIKES. Fyra personer har dött efter att en bil kört in i folkmassa i Belgien, skriver lokala medier. En person har gripits.

Händelsen inträffade vid fem-tiden på söndagsmorgonen och människorna hade samlats vid ett karnevalståg som skulle gå genom staden.

Först kom rapporter om att fem personer dödats, men sedan meddelade stadens borgmästare Jacques Gobert att det rör sig om fyra personer, däribland ett barn.

Tolv personer har skadats allvarligt och åtminstone 20 ska vara lindrigt skadade.

Det är oklart vad som orsakat händelsen.

HLN.be

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Fyra döda efter bil kört in i folkmassa

 1. Är det så oklart det egentligen?!

  Det vet vi ju alla vilka som vill förstöra roligheter och glädje för oss västerlänningar!!!

  Denna gång var det ju en festival, tidigare har det varit marknader! Inte bara en tråkig gångväg till jobbet, som behöver livas upp!

  Men detta är den putinism vi har i väst! Eller den styrande indirekt terror! Så, det är inte bara Putins invasion som dödar. FÖR, HUR OFTA SKER DET ATTACKER, MORD OCH VÅLDTÄKTER I RYSSLAND, jag bara frågar???

  Här är brotten sanktionerade av de västliga regimerna, med dess politik! I Ryssland sker det som direkt svar på något icke-acceptabelt handlande, från regimens sida sett, men oftast inte annars, som här!

  5
  1
 2. Om nu detta är ett av hundratals islamistiska terrordåd som har drabbat västvärlden på senare år så vill jag veta varför vi inte drar alla muslimer över en kam?
  Jag menar i hela världen bojkottas, förföljs, utvisas ryssar, vissa får till och med sin egendom konfiskerad precis som judarna i Hitlers Nazityskland.
  Vi talar nu om ryssar som inte har någonting att göra med Putin och hans vanvettiga anfall mot Ukraina.
  Denna förföljelse av ryssar möter i princip inga som helst protester!
  Därför undrar man ju hur det kommer sig att västvärldens oskyldiga muslimer nu inte får smaka på samma medicin som etniska ryssar!?
  Jag säger absolut inte att det ska vara så, utan undrar bara varför i stort sett alla anser att det är rätt och riktigt att terrorisera en folkgrupp men inte en annan för vad enstaka galningar ställer till med!?

  8
  1
  • I.B.N. ja det är märkligt. Som du skriver att här förföljs och bojkottas ryssar och deras tillhörigheter beslagtas. Allt med de västliga ledarnas goda minne.
   Obama han fick Nobels fredspris. Hur många krig var det nu han startade? Hur många civilpersoner dog inte i dessa krig av amerikanska bomber och drönarattacker. Då var det inga som fördömde amerikanerna och bojkottade samt beslagtog egendom. Då dog civila för den goda sakens skull.
   Står man på den goda sidan kan man tillåta sig nästan vad som helst.
   Nej, jag stödjer varken Putin eller hans militära specialoperation.

 3. Olof P:
  Mycket möjligt att din teori stämmer. Läste i en Holländsk tidning att föraren skulle gett gas innan han körde rakt in i gruppen.

  31
 4. Vi vet att detta tyvärr är muslimernas favoritnöje. Barcelona, Nice, Stockholm, mfl.

  47
  2

Kommentera