Ryssland påstår sig ha använt hypersoniska Kinzjal-roboten igen

UKRAINA. Ryssland påstår sig på nytt ha använt sin nya hypersoniska Kinzjal-robot. Attacken uppges ha utförts mot en bränsledepå i södra Ukraina. I går var första gången som Ryssland uppgav att roboten använts i strid, då mot ett underjordiskt vapen- och ammunitionslager söder om Lviv, som ligger i västra Ukraina.

Mig 31 med hypersonisk robot Kinzhal

Hypersoniska robotar har beskrivits som supervapen. De färdas flera gånger snabbare än ljudet och kan manövrera i luften, vilket gör dem svåra att spåra och stoppa.

-Pettersson är glad så länge terroristen i Kreml inte använder atombomber…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ryssland påstår sig ha använt hypersoniska Kinzjal-roboten igen

 1. Ny information fastställer att ovanstående video och påstående från ryssarna är fejk news.
  De påstår att det är en bas/ förråd i sydvästra Ukraina långt bakom linjerna som slagits ut.
  Geolokalisering visar att det är en ukrainsk bas i närheten av Charkov i östra Ukraina som redan är i stridszonen. Samt explosionen är väldigt liten och inga efter explosioner som visar att bränsle eller ammunition träffats som de påstår.

  7
  6
 2. Får hoppas en dylik missil, spårar ur och träffar den lille psykopaten, Putte, på ett ställe, där solen aldrig skiner!

  12
  11
 3. Om de har börjat slösa sina fåtal Kinzjal kryssningsrobotar på detta betyder det antagligen att Ryssland börjar få slut på de mer konventionella kryssningsrobotarna.
  Men det är klart blåser man 30 kryssningsrobotar för att slå ut en hangar och verkstad på ett flygfält utanför Lviv så tar lagren slut snabbt.

  16
  10
  • När precisionsvapnen tagit slut blir det mindre precision framöver. Detta kan leda till bombmattor med urskillningslös förstörelse framöver.

   10
   6
   • Det började ryssarna med redan efter några dagar med massartilleri bombardemang av städer samt raketbombardemang och flygbombningar av tätorter.

    5
    7

Kommentera