11 thoughts on “Konstiga flyktingbarn

 1. Skäms ni nu i regering, flyktingorganisationer, media, m.fl. när ni ser hur flyktingbarn ser ut!
  Skäms ni nu när ni kan jämföra dessa nya flyktingskaror med båtfolket som kommer över medelhavet!
  Hur går era tankar?
  Eller är ni så hjärntvättade av era egna känslor att ni inte ser sanningen……… och lögnen.

 2. Det ordnar sig nog att det inte blir för många Ukrainare till Sverige. En chef på migrationsverket som har ansvar för ansökningarna är ju muslim med hijaben rätt placerad. Det är väl därför som det kommit så mycket muslimer och väldigt litet kristna. Det är kanske dags att det blir regeringen som bestämmer över flyktingpolitiken till Sverige och inte en muslim. Trots att kristna väl är dom som är mest förföljda i muslimska länder. Men det syns inte i flyktingströmmen till Sverige. Och ändå säger regeringen att Sverige ska vara en fristad för dom förföljda. Det är snart dags att börja visa det i handling.

 3. Fina människor till största delen, somtycks stå för mänsklighet! Ukrainare och Polacker! Mod och sundhet i tänkandet!

  Det är annat klientel det än det vi tidigare mött vid våra gränser från MENA-regionen! Där dåliga egenskaper tycks frodas och växa likt en flugsvärm kring ett ruttnande kadaver. Fega utnyttjande förgripande uslingar mestadels, som bara vill göra ont och själviskt utnyttja läget i en avguds namn. Där de som flyr, endast flyr av feghet och lycksökare, medan de som skulle behöva fly tvingas kvar.

  VILKA MÄN VA, SOM DÄR LÄMNAR SIN FAMILJ I STICKET, FÖR ATT SKYDDA SIG SJÄLV, OCH UTNYTTJA LÄGET TILL ATT UTNYTTJA LÄGET HÄR MED LYX OCH VÅLDTÄKTSSEX!!!

  Så sån skillnad kan det vara på män, ni feminister, som klagar på oss svenska och västerländska män, NÄR NI ISTÄLLET BORDE VARA TACKSAMMA ATT VI FINNS, jämfört med uslingarna längre söderut!

 4. ”Att kalla illegala invandrare för papperslösa flyktingar, är som att kalla knarklangare för olegitimerade apotekare”.

  Batikhäxor förena er för fler ”skäggbarn” som sängvärmare likt den i Kil Värmland.

  Det är skillnad på folk och FOLK! De som gör rätt för sig är värda att vårda. Resten skall gå i retur omgående.

  15
 5. Ja här ser vi skillnad på ”flyktingar” och flyktingar , i det första fallet ”skäggbarn ”som lämnar sina kvinnor och barn i sticket ,medans dom flyktingarna som nu kommer ifrån Ukraina är kvinnor och barn som lämnar landet medans den manliga befolkningen stannar och kämpar .

  42
  • De flyktingarna uppvisar alla de kriterier som gör att de måste avvisas som redan påpekats de saknar skägg är misstänkt småväxta har mammorna med sig för att inte tala om religion de är inte muslimer och dessutom så kommer dom från närområdet.
   Ett oeftergivligt villkor är minst andra sidan Medelhavet och muslimer.

   29
   • Helt rätt. Miggverket kommer nog att försöka. De ingår inte i deras direktiv. De tillhör inte rätt grupp och är därför inte valboskap.

  • Och läskunniga är de också, och kan lösa en ekvation utan att fuska, och köra bil med riktigt körkort.

Kommentera