Afrikanska migranter stormade gräns till Spanien

INVANDRING. Återigen har afrikanska migranter stormat EU. Omkring 2500 migranter från söder om Sahara har försökt ta sig över gränsen till den spanska exklaven Melilla i Nordafrika. Omkring 500 av dem lyckades ta sig över det hårdbevakade staket som skiljer territoriet från Marocko, uppger spanska säkerhetsstyrkor i ett uttalande.

Melilla, tillhör Spanien men ligger på Marockanska sidan av Medelhavet.

Enligt myndigheterna använde migranterna krokar för att ta sig över staketet och tre spanska Guardia Civil-poliser och tre migranter skadades lindrigt vid stormningen.

-Pettersson vet inte vilken gång i ordningen det är men de som tar sig in i Melilla är formellt i EU och har rätt att söka asyl här. Är det inte dags att ändra reglerna eller ge dem avslag direkt.

Som vanligt är det bara unga, vältränade, vapenföra män…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Afrikanska migranter stormade gräns till Spanien

 1. Afrika är jordens mest resursrika kontinent… tre skördar om året kan man få i många länder… varför inte stanna och bygga upp kontinenten istället för att ta sig till kalla Europa där vi har fått kämpa i generationer? Svaret är ”TIA”

 2. Hade inte Sverige varit så vårdslöst släpphänt med fri invandring av kriminella och bidragsturister ofta från MENA-länderna hade Sverige haft gott om bostäder, resurser och tid nu att ta hand om behövande kvinnor och barn på flykt från Ukraina. Men ingen av regeringarna eller myndigheterna senaste trettio åren har tagit ansvar för Sverige och därför har vi nu sämre resurser för en nödvändig flyktingvåg. Man måste hjälpa sig själv för att kunna hjälpa andra. Om det varit vuxna människor vid rodret hade vi sluppit stora delar av dagens öppna skottlossning, bedrägerier, säkerhetshot, skolproblem, vårdkriser, förstörelse, upplopp, bränder, rån, ingrodd gängkriminalitet osv. Välfärdsresurserna har krympt tack vare dessa ständiga problem. Men det ska nog gå bra ändå för nu är behovet stort och brådskande och på riktigt. Flyktingar från Ukraina är utan tvekan varmt välkomna. Men naiviteten får inte ta över, för det hjälper ingen.

 3. Är det inte gräshoppssvärmar så är det annan ohyra, de förstnämnda är ej heller lönsamma.

  25
 4. Kör hem dem? De får väl gå tillbaka och försöka att bygga upp sina egna länder istället för att riva ner vårt välfärdsbygge……det som ännu finns kvar.

  46
  • Det är annat än Urainska män det, som stannar kvar och försvarar landet, och tar itu med problemen i sitt eget, istället för att skapa nya i andras länder!

   MENA-männen är ena äckliga fegisar, som endast duger till att ge sig på och våldta och slå unga tjejer, och andra män med vapen och i grupp.

   Själva är de som darrande självande asplöv, som flyr vid minsta oro!

   28
 5. Befolkningstätheten för Europa är 127/inv km2 och Afrika 28/inv km2. Dessa gossar vill komma till dukade bord och med uppknäppt gylf. Asylskälen är oftast obefintliga Res hem och visa att ni klarar av att bygga upp era egna länder.

  57

Kommentera