Påminnelse om rättegång mot Sandor

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Rättegången mot mig, Sandor Herold, som avser förolämpning av den från Somalia kommande ordföranden i fritids och kulturutskottet i Borlänge kommer att hållas i Malmö Tingsrätt den 8 februari 2022 kl. 11:00. Adressen är Kalendegatan 1 i Malmö och lokalen är sal 06, Plan 2. Tidigare om Cirkus Herold på bloggen.

Det är tydligen inte omöjligt att mitt hemska brott kommer att ändras och att jag blir dömd för dom så populära benämningarna hatbrott och hets mot folkgrupp som ju numera används flitigt när det gäller att tysta svenskar som vågar protestera och opponera sig mot det som pågår i landet.

I det andra polisförhöret så blev jag tillfrågad hur jag ställer mig till att acceptera ett s k strafföreläggande vilket hade inneburit att jag i princip erkände stämningen. Det hade naturligtvis varit det bekvämaste sättet att bli av med rättegången men eftersom jag inte erkänner det hemska brottet så får det bli en rättegång med allt vad det innebär.

Mål nr B 7891 – 21 Förundersökningsprotokoll

Det är offentliga handlingar.

Hälsar alla hugade åskådare välkomna!

Till sist så önskar jag alla en God Jul och ett Gott Nytt År och detta innefattar givetvis även den somaliske ordföranden samt Göran Forsling som är ledamot i Jussi Björling sällskapet.

Sandor Herold, Malmö

Här finns en film med Sandor Herold efter ett storbråk i Lund mellan medlemmar i två släkter, den ena släkten är El-Zein från Malmö med bakgrund i Libanon och den andra klanen är kurder, Gültekin.

Dom efter stort klanbråk i Lund

44 thoughts on “Påminnelse om rättegång mot Sandor

 1. Pettersson
  Mitt minne börjar bli lite skröpligt, men inte var det exakt samma brott. Var det inte nån som ofredat kvinnor som du namngav.
  Och Sandor som har en tröja med nått om ”negerbollen”, så töntigt att ägna massor av tid till att skriva om att negerbollen bör kallas negerbollen.
  Sandors brott bekymrar inte mig, en småsak, men att medvetet strunta i vår lag tycker jag är nonchalant.

  3
  53
  • Skärp dig. Har du läst på länken? Det var inte samma brott men samma typ av brott. DN hade som jag ”lånat” bilder på Facebook. DN flera bilder och jag en bild. DN friades, jag fälldes.

   Jag har varit på ett tiotal rättegångar och är fälld två gånger. Andra gången fälldes jag för förtal trots att jag skrev sanningen ur offentliga handlingar.

   24
   2
 2. Ja fixa Swish Sandor ifall du inte har redan har, säkert många här som hjälper dig med böterna ifall det går åt helvete. 🙂

  47
  1
 3. Det borde finnas ett statligt intresse att finansiera det museet. Sluta rösta på socialistiska partier inklusive MP i kommun, region och riksdagsval. Det kan nog få samhället på rätt köl igen. Vi behöver regering och myndigheter, som bryr sig om sina skattebetalande väljare och den redan uppbyggda välfärden. Vi behöver myndigheter, som bryr sig om att hålla ihop en nation, som byggts upp senaste 100-200 åren av människor med goda och fredliga avsikter och vi ska inte importera människor med okända motiv, som villkorslöst tilldelas försörjning via samhällets bidragssystem utan att lyfta ett finger. Vi ska inte jämföra vår huvudsakliga invandring till Sverige i dag med svenskar, som emigrerade till USA kring förra sekelskiftet, där alla visste att det var eget jobb, som gällde och att det inte väntade någon gratis försörjning på andra sidan pölen.

  64
 4. Herbert Felix, Zoegas, Sandor Herold några av många duktiga invandrare, men sen
  finns det mer än en halv miljon som inte får ändan ur vagnen för att bidra till det
  som ska va allas välfärd, men det stora felet ligger hos beslutsfattare som är för fega
  att ställa krav?
  Det ska inte gå att bara kräva att få ta del av välfärden, men inte att bidraga?
  Sen det där att om man får uppehållstillstånd och få ta hela sin stora släkt med
  är bara så dumt att man baxnar! kan nog bara inträffa i Sossarnas Sverige!

  66
 5. https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/omfattande-hotkampanj-mot-sverige-p%C3%A5-sociala-medier/ar-AATwYzv?ocid=msedgntp

  Till och med SVT har nu uppmärksammat hatet/hotet från muslimer i dagens RAPPORT kl 19.30

  Kanske gick det upp ett ljus även i de ”godas” medvetande om hur illa ställt det är med migration/integration eller bättre sagt brist på integration av de som kommit hit och lever all-inclusive liv med hjälp av våra skattemedel

  95
 6. Hur låter anklagelserna när någon blir kallad h_ _a, svenne banan, jag ska k_ _ _ _a din mamma,
  pi_ _luffare, svenskar ska dö, usch var här är vitt osv

  113
 7. Ja dom lättkränkta Somalierna gnäller om att dom känner sig kränkta av allt,
  men dom kan kalla stora delar av den kvinnliga befolkningen i Sverige för Horor
  utan att det händer något, tack vare att vi har ynkryggar till beslutsfattare, och
  ynkryggar i rättssystemet så skändas Svenska tjejer av många av dessa drumlar
  utan att det händer ett förbannat dugg!

  138
  2
 8. Nej, jag tycker att Sandor ofta går till överdrift och är otrevlig. Som jag ser det så använder Sandor många gånger ett otrevligt språkbruk som bara gillas av extrema människor.
  Följ lagen, det är min uppmaning.
  Själv gillar jag inte alla lagar (l tex lagen om hembränning) men jag följer dem. Vi kan inte alla skippa lagen och leva i en anarki.

  17
  160
  • Åh, du är så rädd. Rädd för att inte följa mainstream och personen ifråga jämför det med hembränning. Jag värdesätter, trots värdegrunden, Sandor mer än den lilla rädda Rädd.

   76
   13
   • Baguette
    Ja, jag är rädd att höger och vänster extrema med ett otrevligt sätt och ett poliserande språkbruk förstör det som våra förfäder skapat.
    Min morfar kämpade för låg lön när järnvägen skapades.
    Min farfar slet på Motala verkstad för liten peng.
    De slet inte för att människor skulle få tillfälle att vara otrevliga varenda dag och totalt tappa fattningen när bidragen inte betalas ut för ingenting. De fick inga bidrag och behövde det inte heller, de tog de jobb som fanns.

    4
    53
  • Du är inte endast rädd. Du är panikslagen.
   Vad är ett poliserande språkbruk? Det som vissa slynglar i orten använder mot polisen?

   ”Din morfar kämpade för låg lön när järnvägen skapades” men min morfar kämpade för högre lön när Infrastrukturen i Stockholm byggdes.

   Rädd, du är förvirrad.
   ”Totalt tappa fattningen när bidragen inte betalas ut”?
   Vi som har svenska som modersmål har svårt att förstå vad du menar. Vad har det med Sandor att göra?

   ”Ta de jobb som erbjuds.”
   Ja det var väl det enda vettiga som kom ur ditt inlägg. Vänligen vidarebefordra den meningen till berörda invandrare och myndigheter.

   65
   2
   • Baguette
    ”bidragen” många i vår befolkning fruktar att välfärden och bidragen skall upphöra eller minska.
    En del partier utnyttjar detta faktum för att få röster i valet, elen skall nån annan betala, de unga struntar i pension och när de blir gamla tycker de att den är för låg, andra vill ha bidrag istället för att flytta till jobb. Allt skall vara gratis även om du inte kämpar i skolan. Att kämpa skall nån annan göra, så är Sverige delvis på väg.
    Och får man mothugg, då gäller det att slänga ur sig okvädningsord inte Att diskutera olika sakfrågor.

    4
    44
   • Off topic
    Jag kommer att byta pseudonym då många gör sig roliga över den.
    Min nya är : Öskute

    4
    39
   • pruttnödig bara, haft diare själv skitlänge(1½år) ibland hinner
    jag på muggen, ibland inte…mer får ni fatntisera om själva

    7
    6
 9. Starkt jobbat av en man med ryggrad .
  Om alla som invandrat hit var som du skulle Sverige varit bättre

  127
  3
 10. Om Sandor får böter tänker jag bidraga med en slant. Det måste bli slut på undfallenheten mot woke och religiös fascism

  STÅ UPP FÖR SVERIGE OCH DET SVENSKA! SVERIGE SKALL FORTSÄTTA ATT VARA ETT I-LAND

  136
  2
 11. lira lite me dina verbala muskler skaru få se, el höra rättare sagt skrattretande ogjort väder
  …må du kunna hålla dig för gapgarv ba, lycka till !😄

  54
  8
 12. Sandor, OM du mot all förmodan blir fälld, och dömd till böter, så förväntar jag mig att du lägger ut ditt mobilnummer här, så att jag och förhoppningsvis alla andra bloggföljare kan swisha till dig, så att du slipper betala själv.

  171
  5
  • Instämmer, världens bäste Sandor betraktar jag som oerhört mycket mer genuin svensk än våra galna, vänsterblivna (och kommunistiska) clowner, vilka har noll kontakt med verkligheten dom dagligen utsätter vanliga svenskar, inkl. Sandor för. Klädsamt att vi alla får vid fällande dom enchans att visa Sverigevänlig solidaritet.

   152
   5

Kommentera