De libanesiska Bröderna Fahkro i farten igen

INSÄNDARE. Vill härmed gratulera bröderna Fakhro till deras nya affärside och till ännu ett uppstartat företag som denna gången är verksam inom bilbranschen och som man kan komma i kontakt med om man vill sälja sin bil.

Företaget heter Sälj din bil till oss, har adress Djurhagegatan 19, 213 76 Malmö med telefon 0762469644

ADB Safegate AB ligger på Djurhagegatan 19 med 78 anställda och 440 miljoner i omsättning men där syns inga bröderna Fakhro

För att framstå som ett seriöst företag så kör bröderna även denna gång med att använda logotyper från kända företag som besiktningsföretaget Besikta och Transportstyrelsen samt kreditvärdighetsmärkningen AAA. Redan nu är detta företag polisanmält för tydligen så har man tvingat till sig en bil och krävt den rättmätige ägaren på 200 000 kr för att få tillbaka bilen samt hotat ägaren med misshandel om polisen kontaktas. Men som så många gånger förr så lägger polisen ner ärendet p g a bevisproblem.

Om just denna händelse kan man läsa om i det senaste numret av lokaltidningen Malmö söder som damp ner i postlådan igår.

I en tvåsidig artikel idag i sydsvenskan, se nedan, kan man läsa om brödernas tidigare eskapader och driftiga verksamheter som slutat med katastrof för många lurade kunder.

Hur som helst så vill jag gratulera bröderna eftersom dom har valt rätt land att komma till och verka.

Här i Sverige kan man ganska riskfritt, för att inte säga helt riskfritt, utöva sina hemländers traditioner vad det gäller att fiffla, lura , bedra samt hota både stat och kommun och myndigheter samt privatpersoner utan att riskera några nämnvärda straff. Detta har bröderna ganska snabbt upptäckt efter ankomst till det nya landet och dom utnyttjar detta till fullo år efter år utan att det händer dom någonting.

Så ett stort grattis och lycka till med fortsatta svindlande affärer och skulle dom rättsliga myndigheterna mot förmodan någon gång reagera på era affärer och ställa er till ansvars för era handlingar så är det bara att snabbt packa ihop och återvända tillbaka till det land som förmögna män därifrån ni en gång ”flytt” hit från och leva ett bekymmersfritt liv. Ni är inte dom första som gör det i så fall.

Polis och åklagare har ju fullt upp med att förhöra och anmäla svenskar som t ex begår hemska och allvarliga brott som ”hets mot folkgrupp” samt ”hatbrott” så ni kan nog vara lugna.

Sandor Herold

Om Fakhros på bloggen…

11 thoughts on “De libanesiska Bröderna Fahkro i farten igen

 1. Allt har förändrats i f.d. Sverige sedan man importerade över en miljon halv o. helkriminella Islamister.
  Nu är vi inte ensamma i Europa om denna stora förändring. Läser dagligen från olika länder hur allt blivit annorlunda.
  Senaste i morse fick vi ett nytt bevis,då två yngre Poliser kallblodigt sköts ihjäl i samband med en fordonskontroll,i sydvästra Tyskland. De två poliserna upptäckte i bilens bagagelucka några slaktade djur. Stenbock gissar på får/lamm.
  När dessa tjuvar förstod de var avslöjade,mördade de kallblodigt de två Poliserna.

  19
 2. Dessa individer ska straffas hårt och deras svenska namn ska förverkas omedelbart. Att byta namn borde vara förknippat med ytterst allvarligt hot och inget annat trams.Medborgarskapet förverkas och utvisning nästa.

  15
 3. Vem tror längre på det svenska rättssystemet????

  Allah ser hur en inkompetent polismyndighet och ett havererat rättssystem gynnar somliga

  (S) verkar vara sakade av nykomlingen NYANS och rädslan att förlora röster gör att man måste gynna somliga

  25
  1
 4. ”Polis och åklagare har ju fullt upp med att förhöra och anmäla svenskar”, skriver hjälten Sandor i Malmö. Här ett fall som bevisar detta (i två länkar) om en svensk man som när han stekte bacon samtidigt brände en koran, filmade det hela och delade filmen. Efter det greps han på öppen gata, stuvades in i bil och fördes till Linköpings polisstation. Där förklarade man att alla bokhandlare i Östergötland kontaktats ”så vi vet att du handlade en koran”. Därefter följde frågor om hans politiska ståndpunkt och vad han tyckte om islam, samt ”vad tycker du om muslimer?” Han fick även veta att det pågick en husrannsakan i hans hem. Övervakningsfilmer från ICA studeras för att se om han handlat bacon. DNA-analyser genomförs på material från grillen och den brända koranen. Hans byxor och skor skickas på analys, osv, osv. Förundersökningen är på 439 sidor, man går ner på detaljnivå, allt han gjort granskas med mikroskop.
  Läs vidare, länk 1:
  https://morgonposten.se/2021/12/29/linkopings-poliser-brinner-for-islam-inleder-stor-utredning-for-att/

  samt länk 2: Åklagare i Linköping sätter in stora resurser för att bevisa att brott begåtts och en polisinspektör menar att den misstänkte inte borde ha vapenlicens eftersom han, citat: ”sympatiserar med Trump och även har böcker om religion, samhällsstrukturer och en bok av Carl von Linné på hallbordet”:
  https://morgonposten.se/2022/01/05/inte-brottsligt-branna-koran-forklarar-aklagare-i-linkoping-satter-anda/

  26
  • Pålsjö I Hässleholm dog en kvinna utav ms och hade då under en längre tid blivit föremål för vård av personliga assistenter. Ett år innan hon dog så sålde hon sitt hus och fick nästan en miljon kronor på kontot. När hon dog så hade hon 28 kr på kontot. En av hennes personliga assistenter hade då handlat upp och tömt kontot.
   Brorsönerna som var arvingar och visste om att hon hade fått ut en större summa pengar från försäljningen av fastigheten blev naturligtvis minst sagt förvånade. De polisanmälde saken men polisen lade ner saken. Där fanns inga resurser till att utreda trots att de misstänkta fanns i en liten krets.
   Att Sverige har ett rättssystem i fritt fall råder det ingen tvekan om när man lägger sådana resurser på stekt bacon och en bok som brinner och inte bryr sig när nästa en miljon stjäls från en hjälplös människa i det allmännas omsorg. Stekt bacon och en brunnen bok borde inte vara kriminellt överhuvudtaget.

 5. Dessa ligister måste få näringsförbud, om det nu inte går att utvisa dem till Libanon.
  Där kan deras affärsverksamhet fortgå utan större risk för att svenskar blir blåsta.

  27
 6. Och på Sydsvenskans hemsida figurerar de idag efter att de försökt lura stackars Benny 80+ på hans lägenhet och en äldre dam som fick 100000 mindre betalt än överenskommet när hon sålde sitt hus. Givetvis skrev asylsvenskan inget om Libaneser, invandrare eller liknande, utan svenska bröder.

  35
 7. Märkligt att bröderna Fahkro kan fortsätta utan myndigheterna ingriper, i vilket demokratisk land som helst hade de skakat galler. Men om Svensson kastar en äppelskrutt nästan utanför papperskorgen då finns det resurser.

  50
 8. Ja Sverige är nog det enda landet i världen där regeringen är mer rädda om dom kriminella än vanligt folk…

  58

Kommentera