Varför skyller DN på familjen Svensson?

BROTTSLIGHET. Det håller inte att köpa knark, svart köksrenovering eller piratkopierade produkter och sedan undra vad politikerna gör åt gängkriminaliteten, skriver Susanne Nyström i en ledare på Dagens Nyheter.

En orsak till att Sverige har organiserad brottslighet är att det finns en efterfrågan. Inte nödvändigtvis på utpressning, våld och skottlossningar, men på billig arbetskraft, knark, illegal nedladdning och piratkopierade produkter. Det vill säga varor och tjänster som finansierar och stärker gängen.

Därför bör de i allmänheten som inser att det är viktigt att bekämpa kriminaliteten fundera på sina egna vanor.

-Pettersson undrar varför Dagens Nyheter nämner familjen Svensson när det var familjen Andersson som myglade?

Statsminister Magdalena Andersson. Bild: Steget Efter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Varför skyller DN på familjen Svensson?

 1. SN:s pappa heter Karlsson i efternamn, han har jobbat många år på Aftonbladet. Journalistyrket går i arv, det följer med modersmjölken, självklart följer de båda en sverigeförstörande agenda.
  Släktlinjena ska naturligtvis döljas, mediakonsumenter ska inte få veta, det brukar göras med efternamnsbyte och Nyström är ogift…

 2. Ja,Herre Gud så vi Svenskar bär oss åt ! Vi köksrenoverar stup i kvarten med svart arbetskraft från Polen.Vi har dom boende i en friggebod på tomten så att gubbarna kan framtas när det är dags för den årliga renoveringen av köket.När vi inte planerar färgen på köksluckorna så sniffar vi i oss kokain eller annat smått och gott.För att vi ska ha något att göra ( för arbetar gör ju inte vi Svenskar ) så handlar vi pirat kopior av allt som vi vill ha.Gamla Farmor älskar sin piratkopierade Chanelväska förresten.Den som hon just fick i Julklapp.Ja,det är inte klokt så vi Svenssons håller på.Inte undra på att så många kriminella har hittat hit till vårt land i Norr med tanke på hur efterfrågade deras tjänster är…..obs :spår av ironi kan finnas i inlägget….

  22
  • Det är ju trots allt, sossarna som använder svart arbetskraft inom städning på alla myndigheter. Även Arlanda och liknande.

 3. Socialister är per definition idioter.
  Det påvisar journalisterna på DN dagligen, varför någon läser den blaskan vet jag inte.

  Knarkhandeln drivs på av massinvandringen eftersom de största knarkmissbrukarna är importerade från länder där alkohol är förbjudet.
  Svarthandeln drivs på av socialisterna som anlitar den. Detta ser vi som sagt inom Partiets högsta ledning och andra socialistiska ställen som Malmö och Södertälje där svartmarknaden är viral.

  19
 4. Av vilken anledning antar Susanne Nyström att vanligt folk väljer svartjobb och piratkopiering?
  Känner inte till någon i min bekantskapskrets som någonsin gjort detta. Å andra sida ingår det inga sossar i den.
  Kan det möjligtvis vara så, Susanne Nyström, att ”som man känner sig själv, känner man andra”?

  27
 5. Jag tror att det är svårt Att komma åt narkotikaköpare. I hela världen missbrukas droger.

  4
  8
 6. I England får man löpa gatlopp om man heter Boris och först säger en sak och sedan själv gör tvärtom. Men hemma i vår egen ankdamm gäller hyckleriet fullt ut. För kraven på att medborgarna ska följa regimens direktiv – gäller inte regimens egna företrädare. Detta är den faktiska definitionen på Socialism !

  28
 7. Många unkna anklagelser om orsaken till kriminalitet läggs på Svenskar och gör ingenting bättre. Vi importerar ca: 100 000 människor per år och har ingen kontroll på bakgrund eller anledningar. Man måste även ta kusingiften på allvar och undersöka sambandet med kriminalitet. Sverige ska inte heller ta för stora delar av världens ansvar på sina axlar, som gör skada på den egna befolkningen och samhället.

  30
 8. Omskrivningarnas drottning Susanne Nyström blir bara bättre och bättre! Snart får vi höra om Ola, Lennart, Stig, Evert, Hugo och de andra som våldtar muslimska kvinnor och hur de terroriserar skattebetalande frisören Ahmed, entreprenören Mohammed, assistenten Heba som vårdar sin handikappade pappa. Sagornas tid är nu! Trollen finns men kanske inte i den del av verkligheten där Susanne Nyström tillbringar sin arbetsdag.

  37
 9. Enligt en av kvällsblaskorna söker sig nu de kriminella gängen iväg från Orten och till mer jungfrulig, i kriminellt avseende, mark på landsorten och i norra Sverige. Jag har svårt att tro att medelklassen i dessa områden har efterfrågat etableringen.

  40
 10. Det kommer från en ynklig journalist som sålt sig till makthavarna för några judaspengar?
  Blanda alltid in Svensson, för att hålla blicken från dom riktiga problemen, dom som
  dessa journalister varit med och försvarat!

  35
 11. Det är alltid den arbetande, skattebetalande medelklassen som är
  roten t allt ont. Bästa vore om alla
  svenskar gick på bidrag…….Arma land.

  50
 12. Det där med att köpa knark och hålla på med svarta köksrenoveringar tror jag att det för det mesta pågår inom storstädernas hank och stör , så hon talar nog om egen erfarenhet i det fallet . På landet sysslar vi inte med något sådant , här duger det gamla köket och vad det gäller att berusa oss finns det att tillgå på bolaget .
  Sedan vad det gäller svart arbetskraft så är det på det viset att vi grannar hjälper varandra utan betalning , och den enda gången man behöver svart arbetskraft är när sotaren kommer på besök .

  60
 13. Det får inte skyllas på den egentliga orsaken! Hela tiden måste de skapa nya case som hittar på nya orsaker till invandrares brottslighet!

  58
 14. Detta är ett utslag av pkmaffians trollande för att göra den vanliga svensken ansvarig för gängbrottsligheten. Om bara svensson ändrar lite på sig så löser sig allt till det bäst med hjälp av lite vassare socialsekreterare komplerat med avhoppareprogram. Arma land!

  44
 15. Journalister sickna ynkryggar, som skall försöka skjuta över skulden på svenska befolkningen då det är deras älsklingar som ligger bakom problemen.

  56

Kommentera