Sverige är ett smutsigt och rasistiskt land: På sociala medier svämmar muslimernas hat mot Sverige över

ISLAM. Att unga tas om hand enligt “lagen om vård av unga” (LVU) engagerar sig brett i muslimska kretsar, rapporterar svenska stiftelsen Doku, som har utrett en muslimsk rörelse som sprider misstänksamhet och hat mot Sverige, skriver norska HRS.

Tonen i dessa forum beskrivs som väldigt hård. Här beskrivs Sverige, framför allt socialtjänsten och andra myndigheter, som rasistiskt och kriminellt. Landet beskrivs som en terroriststat som motsätter sig islam.

Det hänvisas till inlägg som beskriver vården av unga muslimer med anklagelser om att de placeras i icke-muslimska hem och tvingas äta fläsk och dricka alkohol. Det finns en utbredd uppfattning att flickor våldtas och tvingas ta av sig hijaben, och att de måste byta namn och religion och använda kors. ”Allt detta är ett systematiskt arbete för att begränsa närvaron av muslimska framtida generationer i Sverige, med målet att helt bryta ner det muslimska barnet genom att göra det lätt att påverka. För att svenskarna är rädda för den fredliga islamiseringen av Sverige de senaste 50 åren”, citerar Doku från inlägget.

Notera då “den fredliga islamiseringen”, det säger nog lite om vad vi kan förvänta oss i framtiden av sådana här grupper.

Krig

I de slutna grupperna, som har tiotusentals medlemmar, hävdas bland annat att socialtjänsten, skolor och domstolar deltar i ett krig mot islam och muslimer genom utövandet av LVU. Rörelsen är inte bara stor, utan den växer också. Medlemmar från Svenska Hizb ut Tahrir och andra islamister deltar, men även namn från islamiska kretsar som annars inte förknippas med islamism. En grupp som engagerat sig är de så kallade utvisningsimamerna Abo Raad, Fekri Hamad och Raad al-Duhan.

Även Mahmoud Aldebe, tidigare styrelseordförande för Svenska Muslimska Förbundet, medverkar. Han är kanske mest känd för att ha skrivit brev till justitieministern och alla riksdagsledamöter, där han krävde att sharialagstiftning skulle införas i ärenden som rör bland annat familjerätt (äktenskap, skilsmässa, barnfördelning). Som riksdagskandidat 2006 för Centerpartiet, på 3:e plats, stödde Ebtisam Aldebe sin makes krav på införande av sharia i Sverige offentligt. Stödet väckte uppmärksamhet i partiet, men hon fick ändå förtroende. Hon uppmärksammades återigen 2018 när hon som nämndeman i tingsrätten friade Hassanin Aledari, anklagad för hustrumisshandel, bland annat med motiveringen att han var “av god familj”. Hon fick dra sig ur både Centerpartiet och som domare. Året därpå åtalades hon för 138 fall av bedrägeri , då hon hade ljugit om sitt inkomstbortfall som nämndeman i tingsrätten – när hon inte hade haft någon skattepliktig inkomst. Hennes man uppmanar nu alla muslimer i Sverige att rösta på islampartiet Nyans, samtidigt som han är aktiv i dessa slutna forum.

Enligt Doku fokuserar Mahmoud Aldebe i ett av flera inlägg om LVU på hederskultur och hävdar att hat mot islam och muslimer i Sverige sprids i TV, sociala medier och radio samt att debatten om hederskultur drivs av en forskargrupp som försöker påverka andra. Han ber imamer att skriva ett upprop om “heders- och våldskultur”. Partiet Nyans säger sig vilja lyfta fram LVU som en av sina prioriterade frågor, vilket inte framgår av de frågor de har prioriterat, men partiledarna Mikail Yüksel har hävdat att lagen missbrukas och att flera familjer har flytt från Sverige med sina barn för att komma undan socialtjänsten.

Jihad – vår kultur

Men den här rörelsen nöjer sig inte med att låta hat svämma över i slutna forum, de håller också regelbundna demonstrationer runt om i Sverige. Här koncentrerar man sig just på socialkontoren där deltagarna försöker filma anställda som sedan sprids internt i grupperna, eventuellt följt av namn och hemadress, i vissa fall även personnummer. Doku återger även hot riktade mot socialtjänsten:

Om vi ​​bränner alla socialtjänstens socialsekreterares kontor kommer vi att rapporteras om brottsfall av terrorism. Men efter socialtjänsten sitter socialarbetare på gatan med datorn och träffar sina klienter. Hur ser roliga och bästa sociala jobb ut? Då slipper Socialtjänsten betala hyra till alla grisar.

Samma person säger också följande: «Olagligt hot och kränkning är att människor kommer att bränna socialtjänstkontoret Idag eller imorgon Ingen vet exakt. Planen är under uppbyggnad. »

“Fan socialkontoret. Det här är jihad, det här är vår kultur. Det här är inte terrorism.”

Många av kommentarerna handlar om att Sverige är ett smutsigt och rasistiskt land där socialtjänsten aktivt kidnappar muslimska barn för att sekularisera dem. Socialtjänsten beskrivs som maffia och media som medbrottslingar.

Hoppas på hämnd från Allah

Det råder alltså ingen brist på konspirationsteorier om behandlingen av muslimska barn och vad unga utsätts för i Sverige. Det anges vidare att barnen tas från föräldrarna enbart för ekonomisk vinning. Men det har nog aldrig slagit dessa människor att det är på en själv man känner andra, eller helt enkelt: det hjärtat är fullt av, svämmar munnen över av.

Några av de “inkluderande” budskapen från denna rörelse är:

 • “Om Allah vill kommer Sverige att attackeras och Allah kommer att hämnas på dem”
 • “Krig mot muslimer i Sverige, det här är en terrororganisation”
 • “De har ingen religion och har inga känslor, må Allah hämnas dem”
 • “Herre, ta oss och våra barn ut ur detta land så snart som möjligt”
 • “Grisarnas land”
 • “Begreppet heder har blivit ett verktyg för att förhindra islamisk barnuppfostran som ger barnet islamiska värderingar” 
 • »(…) En kampanj för att eliminera den islamiska religionen och försvaga den och ödmjuka muslimer»

Det verkar inte finnas någon gräns för det hat och avsky som dessa muslimer har för landet de med stor sannolikhet “flytt” till – och tagits emot. För det räcker inte, dessa ger inte upp förrän Sverige underkastar sig islamiska värderingar och sharia. Och när det kommer till Sverige så vet man inte hur de kommer att klara av denna växande rörelse. Om islam får ännu mer inflytande kommer det givetvis att slå hårt mot barn, kvinnor, judar och homosexuella.

Synen på kvinnor

Enligt Doku saknas det inte heller inlägg om den muslimska kvinnan, om kvinnors frihet i Sverige och motståndet mot västerländska värderingar. Det är inte bara män som står för sådana inlägg, kvinnor kommenterar också hur kvinnors beteende i Sverige är skadligt och splittrar familjer.

Många tror att muslimska kvinnor lockas att leva efter svenska och västerländska värderingar – och går vilse. Det i sin tur gör det svårt eller omöjligt för mannen att hålla ihop familjen. Att kvinnor i Sverige förväntas arbeta och kunna försörja sig ses som ett hot. En kvinna som inte längre lyder sin man tänker istället för sig själv.

En skriver om hur den svenska “barnlagen” och kvinnors frihet utgör en illvillig uppgörelse mot den religion, seder och traditioner som muslimer fostras till och vill leva under i Sverige. Västerländska värderingar korrumperar kvinnan och vad Allah har betytt för henne i hemmet som mor till nästa generation.

En annan förklarar att arabiska kvinnor beter sig illa mot män i Sverige och att de riktar falska anklagelser mot sina män om övergrepp, isolering i hemmet, påstådda hot, restriktioner och förtryck. Han drar slutsatsen att den mest kreativa anklagelsen är våldtäkt: “som om de vore våra vänner, inte makar.”

Det finns också en allmän avsky mot homosexuella.

Islamisering

Dessa forum fungerar enligt Doku också som ett rådgivande organ, där inte minst diskussionen om att ta ut barn ur Sverige sker regelbundet.

Ei berättar att socialtjänsten ville ta hennes dotter förra året och att hon därför skickade tjejen till Syrien. Hon ber om råd om hur hon kan veta om utredningen är avslutad och undrar om det går att skicka dottern till ett annat europeiskt land utan att svenska myndigheter ingriper. I ett efterföljande inlägg tackar hon Allah för att hon tog med tjejen till Syrien i tid, där hon undrar om någon vet om det går att få ekonomiskt stöd från Sverige om hon registrerar sin dotter på en privatskola i Damaskus.

En ny lag för att skydda barn som bevittnar våld i hemmet möts av starkt motstånd, och lika impopulär är nyheten att hedersrelaterat våld och förtryck kan kategoriseras som ett separat brott.

Men oavsett vilken kunskap vi får om sådana grupperingar fortsätter vi med “integration”. Problemet är bara att inte många vet vem som är vem, vilka som är våra vänner och vilka som är våra fiender, så vi luras av anklagelser om islamofobi, speciella krav och lager på lager av offerroll. Dessa är här av två anledningar; att få tillgång till västerländska pengar och att islamisera våra länder.

Och det är de frihetsorienterade muslimerna som först och främst är offren.

Läs hela fallet från Docu

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Sverige är ett smutsigt och rasistiskt land: På sociala medier svämmar muslimernas hat mot Sverige över

 1. idag har vi gisslet Nyans, med en fullständigt galen partiledare. som tillåter sig att uttala vilka lögner som helst om värdfolket, svenskarna, och vårt hemland Sverige!
  Jag bidrar gärna med pengar till en enkelbiljett till Turkiet, med omedelbar verkan, men han är antagligen inte välkommen där heller!
  Tråkigt nog, men den mannen måste stoppas och avslöjas!!

 2. Tänk om alla muslimer som hatar Sverige bara kunde resa hem, fortast möjligt. Då skulle Sverige kunna bli ett bra land igen. Ingen skulle sakna dom. Dom skulle kunna ligga på knä 5 ggr om dagen och vara tacksamma att dom kom härifrån med livet i behåll. Och ingen skulle vara tvungen att leva på bidrag, för det finns inga där dom är. Alla kunde jobba och använda sin utbildning som dom antingen hade eller fått här i Sverige. Vilken lycka det skulle vara för alla. Så jag förstår inte varför dom är kvar här när dom hatar det så.

 3. LVU drabbar ju bara “stökiga” personer så om de är så fredliga och duktiga så behöver de inte oroa sig.

 4. Vi har en riksdag och en mediasektor som VILL att det ska vara så!
  Det förstör Sverige och riksdagen tycker om sådant som förstör Sverige!

  12
 5. Den som inte fattar att muslimerna använder demokrati, religionsfrihet och yttrandefrihet för att flytta fram sina positioner och ta över, måste vara riktigt dum i huvudet!

  27
 6. Jag har skickat 700 kr till DOKU!

  Du som står för ett fritt Sverige där religiös fördumning inte har någon plats kan göra som mig.

  Islamism/nazism = NEJ TACK!!!!

  17
 7. Apropå VÄRDEGRUND!!

  Vad tycker LO och ordföranden Susanna Gideonsson om den islamska värdegrunden?? Tål den att jämföras med LO’s??

  Kan en kille/tjej med islamsk bakgrund och värdegrund företräda LO’s medlemmar?? Kan en aktiv islamist i NYANS företräda LO?? Jag bara undrar.

  Islamism och nazism är samma skit. Möjligen med undantaget att nazisterna inte rullar in sina kvinnor i gardintyg och fjättrar dem vid spisen.

  ISLAM betyder underkastelse på arabiska. Glöm ALDRIG det!

  46
 8. Rasismen från våra invandrare gentemot det betalande värdfolket (vi) är nog större än vi trott. Tyvärr är det den enda rasism som media och polisen ignorerar.

  46
 9. Med dessa vittnesmål kan vi dödförklara socialisternas massinvandringsexperiment och börja återsända alla “flyktingar” till sina hemländer och vi kan börja med muslimerna eftersom de har störst problem med att anpassa sig och assimileras in i det svenska samhället.

  Socialisterna kommer att skrika högt eftersom detta kommer att påverka deras röster negativt i valen men det är en förlust som jag tror de flesta svenskar är beredda att ta.

  48
 10. Nästan alla människor är religiösa det är troligen både en fördel och en nackdel för samhällena. Det blir en slags “moralisk lag” som folk måste förhålla sig till.
  Dock enligt min uppfattning blir också många skadade av religionen.
  Hörde på radion igår att innan Gustav Vasa så var många biskopar krigsherrar med egna soldater. De stred mot varandra.
  Gustav Vasa gjorde slut på detta, han använde protestantismen för att genomföra detta. Och tog kyrkans pengar.

  16
  2
 11. Anna Ardin, styrelseledamot i S-organisationen Tro och Solidaritet, såger att hon värnar om muslimers rättigheter. “Hon värnar om islamisters rättigheter”, skriver fil.dr. Mona Lagerström, “närmare bestämt Muslimska brödraskapets islamister. Islamism är en politisk tolkning av islam som innebär att islam och politik är oupplösligt förenade. Islamism är den fjärde totalitära ideologin i Europa efter kommunismen, Mussolinis fascism och Hitlers nazism. Muslimska brödraskapets grundare Hassan al-Banna var influerad av både Mussolini och Hitler och var i kontakt med dessa ledare. I brevet till ungdomen, där han tar avstånd från parlamentarismen, hänvisar han till både Mussolini och Hitlers Tredje riket. På sidan 11 skriver han om den islamiska stat som är rörelsens mål”:

  1. Vi erkänner inte något regeringssystem som inte följer islams föreskrifter.
  2. Vi accepterarr inte något regeringssystem som inte härleder sina regler och principer från islam.
  3. Vi stöder inte sådana politiska partier.
  4. Vi godkänner inte sådana traditionella system vars lagar tvingats på oss av islams fiender.
  5. Vi kommer att sträva efter att återuppliva den islamiska livsstilen i dess helhet.
  6. Och vi kommer att agera för att etablera en islamisk regering på basis av detta system.

  “Låt det sjunka in”.

  Mona Lagerström avslutar sitt inlägg med: “Statsminister Magdalena Andersson fick en dålig start på sin regering med ministrar som valsar runt i medierna, inklusive en minister som i sin ungdom heilade. Anna Ardin är ett betydligt större hot mot den svenska demokratin än de ifrågasatta ministrarna”.
  https://purdahbloggen.se/2021/12/08/anna-ardin-styrelseledamot-i-socialdemokraternas-sidoorganisation-tro-och-solidaritet-sprider-an-en-gang-fake-news-nar-hon-pastar-att-hon-varnar-om-muslimers-rattigheter-hon-varnar-om-islamisters-r/

  47
 12. Varför inte sända alla invandrare en enkät och bl. a. be dem besvara “vill du att vi inför Sharialagar i Sverige” kryssa ja eller nej rutan.
  Be dem också underteckna ,med namn och personnummer.

  Resultatet blir då att de som kryssat ja per omgående skall lämna vårt land och medborgarskapet annulleras.
  Vi kan inte agera som svenskar utan måste göra som de är vana att göra själva.

  62
 13. Kul, vissa grupper av människor har påtok för mycket fritid. Det finns en enkel lösning, men det innebär indraget socialbidrag. Dags att införa sharia för folk från stormellanöstern. Hängning vid narkotikabrott, stening vid våldtäkt och avhuggen hand vid stöld. Nog för att den svenska dialogpolisen inte löser brott i någon större omfattning, men det är alltid någon som åker dit. Skam är ett straff som fungerar.

  55
 14. Vänsterns kärlek är sannerligen obesvarad. Men jag förstår vänsterns fäbless för Islam; samma mål, världsherravälde, åsiktsförtryck och diktatur. Samma andas barn, den ena tror på Marx, den andra på Muhammed. Två historiska drönare med högst tveksamma personligheter.

  Eftersom de flesta islamister har kommit hit under förespegling av skyddsbehov så gäller den utökade flyktingkonventionen dem. Under den har de skyldighet att anpassa sig och bidra. Om du inte gör det så kan mottagarlandet avvisa dem. Jag uppmanar dock till en viss försiktighet. Tänk på följderna på bostadsmarknaden om plötsligt hundratusentals lägenheter blev lediga. 😉

  48
 15. All den skit som sossarna gömt för att kunna svamla om sin värdegrund och feministiska jämlikhet ska spridas bland gemene man i Sverige. Så vi ser vad sossarna ställt till med .
  Så vi kan ta nya tag och börja om .
  Om Baudin vågade vara ärlig skulle han kunna bidra stort .
  Men det skulle betyda slutet för ( S) i sin nuvarande form .
  Efter Göran Persson , syndafloden .
  Sahlin , Juholt och Löfven .
  Herregud vilken trio .
  Magdalenas chanser att röja upp är små .
  Det krävs några år i opposition , eller ännu hellre utanför riksdagen , för att röja upp i det korrupta träsket.

  56
 16. ALLT STÖD TILL DOKU!!!

  Islamismen och nazismen är två sidor av samma mynt! Låt dem ALDRIG ta i från oss den frihet vi kämpat för genom århundranden.

  Böner kommer ALDRIG att leda till välstånd, fred och fyllda magar.

  71
  • Islam och socialism är två sidor av samma mynt.
   Vilket är givet eftersom båda är påhittade av människor som vill motarbeta kristendomen.

   26
   1

Kommentera