Nummer 5 fälld i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En privatperson har hittat en skottskadad man på en parkering i Norsborg. Mannen, i 18-årsåldern, är skjuten med flera skott och förs till sjukhus men avlider av sina skador.

Statsminister Magdalena Andersson Pressbild Socialdemokraterna

En större avspärrning har upprättats i området och polisen har gjort fynd som tyder på att en skottlossning har skett, men det är för tidigt att säga om anträffandeplats även är brottsplats.

Mannen är identifierad och anhöriga underrättade.

Polisen

Om Norsborg på bloggen…

-Pettersson säger att mångkulturen levererar i rekordfart, i år också…

Antal skjutna till döds nedan, från 2014 är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med, det har varit några fler skjutvapenmord som inte är kopplade till gängkriminalitet, dom är inte medräknade. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2022: 5 st hittills, takten hålls.
 • 2021: 45 st tangerat rekord. Totalt ligger dock antalet mord en bra bit över 100 st
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven (S) vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten med hjälp av justitieminister Morgan Johansson (S).
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Nummer 5 fälld i Stockholm

 1. Men dessa har väl rätt värdegrund enligt Maffioserna i LO, det har däremot
  inte en ordförande som är framröstad av medlemmarna?

  19
 2. Det verkar lovande Sverige kommer fortfarande ha stor chans att vinna ligan i Europa, den med flest dödsskjutningar per capita.

  Det är också det enda som fungerar, när man hör hur våra s.k. ledare går som katten kring het gröt då det gäller våra problem.
  Utanförskapsområden? Vilken knävligt ord, och vad gör politikerna, de satsar pengar på att få folk som bor där ska få någon aktivitet.

  Tala om i klartext ”om inte ni rättar in er i leden, satsar helhjärtat på att tala svenska drar vi först och främst in alla bidrag. Nästa steg ni blir utvisade till de land ni angav som hemland oavsett ni har svenskt medborgarskap eller inte.” Alla skall testas klarar de inte språkkraven, så blir det att resa hem igen.

  Samtidigt med detta budskap skall ex. vis Tjärna ängar i Borlänge vara omringat med kraftigt beväpnad militär med order verkanseld på alla som närmar sig våra linjer.

  Men först skall myndigheterna förklara nu är vårt land fullt och kan tyvärr inte ta emot asylsökande, ej heller anknytande eller främmande arbetskraft.

  Fattar våra politiker inte att det går åt helvete med stormsteg, om vi fortsätter med dagens taffliga agerande.

  28
 3. Vi kan förstå att ”femman” redan lämnat in, och varför.
  Men det som är helt förbannat omöjligt att förstå är att
  SOCIALDEMOKRATERNAS VÄLJARSTÖD ÖKAR i opinionsmätningarna.
  Helt jävla obegripligt !

  34
 4. ”Pettersson säger att mångkulturen levererar i rekordfart i år också”. Det kan man onekligen hålla med om, då redan 5 st. har fällts på 4 veckor, – och det är 48 veckor kvar på året. Håller den nuvarande takten i sig tangeras inte bara fjolårets rekordsiffra utan kommer att överträffas med råge.

  Journalisten o historikern Johan Romin, undrade vad Morgan Johansson gör när gängen skjuter och fann att Twitter avslöjar: ”Landets justitieminister ägnar sig åt att titta på sport och att angripa enskilda krönikörer och opinionsjournalister. Han avfärdar all kritik som en konspiration från ”överklassen” – och han passar på att sprida felaktigheter om svensk historia. Brottsutvecklingen och gängkriminaliteten är just nu Sveriges största problem. Den utmanar grundfundamentet i samhället: respekten för lagen och statens våldsmonopol. Det är uppenbart att regeringens strategi att få stopp på skjutningarna misslyckats kapitalt.”

  ”Ägna dig åt skjutningarna i stället för historia, Morgan!”:
  https://www.expressen.se/debatt/agna-dig-at-skjutningarna-i-stallet-for-historia-morgan/

  Att Morgan Johansson vill avleda uppmärksamheten från den grova våldsbrottsligheten är djupt oansvarigt,- att public service och kriminologer gör detsamma är mer anmärkningsvärt, skriver kriminologen Fredrik Kärrholm:
  https://www.expressen.se/debatt/skarp-er-kriminologer-och–svt-ni-vilseleder-folket/

  43
  1
 5. Hålls det här tempot så lär det bli över 50 i år. Ett riktigt skottår med andra ord, trots att det bara är 28 dagar i februari.

  46

Kommentera