Alexandra Pascalidou har städat svart

INRIKES. Alexandra Pascalidou är född i Bukarest, Rumänien och kom som sexåring till Sverige som “flykting” tillsammans med sina grekiska föräldrar och systrar 1976. Hon växte upp i förorten Rinkeby, som hon lämnade för många år sedan, har sedan dess bott på otaliga adresser, och tillbringat flera år i Grekland.

Alexandra Pascalidou har förutom plagierat andras alster flera gånger även städat svart enligt hennes egna påståenden, och givetvis är det överklassens fel om det nu är sant det hon påstår. Pascalidou är inte direkt känd för att vara en sanningssägare.

Att Alexandra har det egna ansvaret att tacka nej till svartjobb, om hon blir erbjuden, har tydligen inte föresvävat hennes, sedan förstår jag inte om inlägget är ett försvar till statsministerns agerande eller varför damen skriver om sin ungdom just nu.

Lite om Alexandra Pascalidou eskapader…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Alexandra Pascalidou har städat svart

 1. Nej, hon har inte städat svart! Men det feministiska systerskapet täcker upp för varandra, Pascalidou skademinimerar genom att dra på sig lite skuld.
  Politiker och media jobbar faktiskt ihop, mot det svenska folket.

 2. Fast den stora grejen i sammanhanget var väl inte svartarbetet (som gick via bullvan, statsministern själv var ju inte arbetsgivare) utan att illegala immigranter finns precis överallt i samhället och liksom fallet Akilov dyker upp där man minst anar det. Ena dagen bygger hus åt kändisar, andra dagen ränner ner för Drottninggatan med lastbil. Inte för att jag tror att städerskan från Nicaragua är terrorist men skall vi ha det på det här viset alltså? Och SÄPO verkar mest rycka på axlarna trots två ministermord. Bananrepubliksvarning.

  21
 3. Nej Plaskalidou är ingen sanningssägare, men ovanligt stor i klykan i förhållande
  till sin egen betydelse, att SVT o TV 4 anser att hon är så viktig att hon sitter i alla
  TV soffor betyder inte att folket tycker så. Varför blev hon inte kvar i Grekland när
  hon bott där i flera år??

  28
 4. Svartjobb-sympatier för statsministern? Fast det hade nog inte hänt om det varit en borgerlig statsminister…

  25
 5. Det här är kultur marxism, en taktik/strategi för att bryta ner och förstöra samhällen, framför allt homogena samhällen och dess kultur. En på ytan patetisk offer mentaliteten som går ut på att ge ursprungsbefolkningen dåligt samvete och självmant begå kulturellt självmord.

  Det kommer inte fungera. Svensken omgrupperar och håller sakta men säkert på att vaknar ur törnrosasömnen, och den som “flytt” en gång, och gett upp sin jord, flyr lätt igen.

  21
 6. Alexandra kanske INTE borde “jobbat svart” eller på annat sätt varit ute och “ränt omkring” när hon gick i gymnasiet utan istället varit hemma och läst på sina läxor!
  Då hade hon nog troligtvis heller INTE varit lika kaxig, uppkäftig och oförskämd !

  25
 7. Jag har också städat när jag gick på gymnasiet. Fast vitt. Alexandra valde att städa svart och på något märkligt sätt är det andras fel. Andra som bjöd in. Magstarkt att som skötsam skattebetalare behöva ta skit från någon som smiter från skatten.

  40
 8. Jag har också svart städerska hon är nämligen Negress och städar
  hos mig och lite annat en gång i veckan,är jag brottsling då.

  26
  4
 9. Skiter fullständigt i Plaskelido. Varje gång hon försöker att få publikt utrymme i pressen gör hon bort sig. Hon dyker upp med sina infantila kommentarer, som mer avslöjar henne, än de människor hon attackerar. Låt denna gapiga människa hamna i glömskans arkiv.

  54
 10. Offtopictips:
  Nu laddas det för utländsk valpåverkan från storebror i Väst. Den valpåverkan vi normalt aldrig får höra talas om.
  “Google satsar inför det svenska valet i höst på att öka säkerheten och motverka desinformation.”
  https://www.svd.se/google-okar-sakerheten-infor-valet

  Desinformation = inte den information Google vill att du skall få + lite skit för syns skull så det verkar trovärdigt.

  Och som synes, det handlar inte om att Sverige skall få sköta sin valrörelse ifred. “Experter” (politiska kommissarier) skickas från huvudkontoret:
  “Inför det svenska valet inrättar den amerikanska it-jätten ett särskilt valteam, som består av medarbetare från Googles Sverigekontor, men även experter från Googles internationella team som har en omfattande expertis om hur man arbetar för säkra och demokratiska val.”

  Vad vet Google om hur man sköter demokratiska val? Är Google en demokrati? Nej, det är precis raka motsatsen. Sverige ligger dessutom en bra bit ovanför USA i internationella demokratirankningar så det borde vara Sverige som skickar experter till USA i så fall. Google kan enbart försämra demokratin i Sverige om de lägger sig i vårt val. Vi har haft demokratiska val i Sverige sedan 1921 utan Googles hjälp.

  Och hur sunt låter nästa stycke? En hotline för eliten att ringa till så att de kan motarbeta budskap som hotar deras egen hegemoni:
  “Det blir möjligt för myndigheter, politiker och journalister att ha direktkontakt med teamet.
  Redan i dag samverkar Google med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Myndigheten för psykologiskt försvar, ett arbete som kommer att intensifieras under året.”

  Och så passar Google på att sälja in lite IT-produktlösningar för att “hjälpa till”:
  “Mediehus kommer att erbjudas stöd för att stärka arbetet mot överbelastningsattacker och liknande.”

  Slutligen:
  “Utöver detta ska Google göra det enklare för väljare att hitta information om valet.”

  Sista meningen betdyer egentligen “..för väljare att hitta information som Google gillar om valet.”

  Som extremt stark anhängare av demokrati blir jag förbannad över att läsa sån’t här. Dessutom återgivet av tidningen SvD helt utan kritiska ögon. Som om ett av världens största företags inblandning i det svenska valet inte handlar om valpåverkan. Nog för att gubben i Öst (Putin) också är förtjust i att blanda sig i olika länders val och valdebatter men detta är inte särskilt mycket bättre. Usch!

  Om du inte gjort det gå till Inställningar>Sökmotorer och byt till https://duckduckgo.com/ så har du i vart fall förbättrat chanserna att slippa påverkansoperationen en aning.

  38

Kommentera