Varför åtalas dom som försöker bevara svensk kultur?

INSÄNDARE. Det är väl bara en tidsfråga innan den svenska nationalsången på Sveriges nationaldag i TV framföres av en rappande representant för det Nya Sverige.

Swesom FC, fotbollslag i Borlänge. Bild från Facebook

Detta är ett underligt land där allehanda företrädare för allehanda primitiva kulturer får framföra sina budskap för hur man tänker utplåna allt vad svenskhet och svensk kultur heter medans dom som på något sätt försöker bevara detta åtalas för hets mot folkgrupp alternativt hatbrott eller något annat lämpligt påhittat brott.

Det är hög tid att dom personer som vågar ställa upp för bevarandet av Sverige och dom svenska värderingarna samt den svenska kulturen, kort sagt ett civiliserat samhälle, får det värde och den uppskattning dom förtjänar istället för att utpekas som rasister, främlingsfientliga, nazister, islamofober och alla andra benämningar man använder från PK håll.

Borlänges fotbollslag 1959

Min förhoppning är att rättegången mot mig blir en vändpunkt till att allt fler vågar vända sig och protestera mot utplånandet av vårt land och vår kultur och att man förvandlar det till ett mångkulturellt kaosland där mord, skjutningar, anlagda bränder, våldtäkter, rån, misshandel, sprängningar och annat hör vardagen till.

Sandor Herold, Malmö

Rättegång mot Sandor Herold: Malmö Tingsrätt den 8 februari 2022 kl. 11:00. Adressen är Kalendegatan 1 i Malmö och lokalen är sal 06, Plan 2. Tidigare om Cirkus Herold på bloggen.

11 thoughts on “Varför åtalas dom som försöker bevara svensk kultur?

 1. Svaret är : Därför att det vänstervridna giftet har fått sprida sig fritt i över 50 år. Det finns hos domare och åklagare och inom polisen, media. Ja, överallt i vårt samhälle. Det måste utrotas från grunden om Sverige ska överleva som nation. Nästa val är ett iq- test av svenska folket

  26
  • ”Nästa val är ett iq- test av svenska folket”

   Haha, där räddade du min dag, hahahahaaaa. Så sant, så sant. 😀 😀 😀

   Ut med alla s*t*ns kommunistsvin från riksdagen, dom borde låsas in på institution livet ut. Plus miljömupparna.

   15
   • Tack. Vi får se hur många som klarar testet i nästa val. Förra gången var det knappt 18 %……

 2. Jag förväntar mig att orden ”frihetens stamort på jorden” i nationalsången byts ut till ”flathetens stamort jorden”. Ingen kommer väl att protestera?

  24
 3. Klarspråk igen från världens bäste Sandor Heroid. För jäkligt att du ska behöva ta skit för att göra det jobbet som sunt funtade journalister med normalt integritet ska göra. Du är en del av den fjärde och bästa statsmakten!

  48
 4. I dagens Sverige har Sandor minimala möjligheter att bli frikänd.

  Infiltrationen av ……… har betydelse och kommer att visa sig.

  Hoppas att vi kan få tillstånd en insamling till Sandor som visar att det fortfarande finns folk med moral och integritet kvar i landet som försvann in i mörkret.

  44
 5. Sandor!
  Det är många som håller tummarna för att rätten i Malmö ska tänka till och frikänna dig.
  Det kan ju inte ligga dig i fatet, att du är invandrad och har givit ditt kunnande och kraft för vårt land under en livstid.

  Eftersom invandrare kan komma undan med i stort sett allt vad gäller talad svenska, bör vad du skrivit vara mycket grovt för att utmynna i fällande dom.
  Ställ en fråga till rätten om inte lika värde gäller även dig.

  63
 6. En intressant paradox som alla som tycker att allt Svenskt är så ”töntigt ”är när man undrar varför det är så svårt att integrera människor från andra kulturer när man samtidigt anser att våra seder och bruk och traditioner inte är något att ha utan istället borde utplånas……Vad är det då som dom ska integreras till ? F.ö.önskar jag Sandor lycka till i kommande rättegång och må den utfalla till fördel för dig och det fria ordet ……

  66
 7. Bor för långt bort annars en självklarhet att varit där.
  Tack för många mycket bra artiklar.

  57

Kommentera