Rättegång mot Sandor

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Rättegången mot mig, Sandor Herold, som avser förolämpning av den från Somalia kommande ordföranden i fritids och kulturutskottet i Borlänge kommer att hållas i Malmö Tingsrätt den 8 februari 2022 kl. 11:00. Adressen är Kalendegatan 1 i Malmö och lokalen är sal 06, Plan 2. Tidigare om Cirkus Herold på bloggen.

Det är tydligen inte omöjligt att mitt hemska brott kommer att ändras och att jag blir dömd för dom så populära benämningarna hatbrott och hets mot folkgrupp som ju numera används flitigt när det gäller att tysta svenskar som vågar protestera och opponera sig mot det som pågår i landet.

I det andra polisförhöret så blev jag tillfrågad hur jag ställer mig till att acceptera ett s k strafföreläggande vilket hade inneburit att jag i princip erkände stämningen. Det hade naturligtvis varit det bekvämaste sättet att bli av med rättegången men eftersom jag inte erkänner det hemska brottet så får det bli en rättegång med allt vad det innebär.

För den som bättre vill sätta sig in i ärendet och läsa polisförhöret och annat så ta kontakt med Malmö Tingsrätt på telnr 040 – 353051 och uppge Mål nr B 7891 – 21 och be dom maila handlingarna.

Det är offentliga handlingar.

Hälsar alla hugade åskådare välkomna!

Till sist så önskar jag alla en God Jul och ett Gott Nytt År och detta innefattar givetvis även den somaliske ordföranden samt Göran Forsling som är ledamot i Jussi Björling sällskapet.

Sandor Herold, Malmö

29 thoughts on “Rättegång mot Sandor

 1. Eftersom den kränkte Maslah Omar kommer från en “bättre familj”, har han företräde.
  Det här kommer att bli svårt.

 2. Heejjj…. har vi gett upp, finns det inte en chans att vinna?
  Har vi inte nån lagvrängare på vår spelplan som e duktig på att kollra bort mindre duktiga dito?
  Används rätt person? Bara en fråga.

  20
 3. Hela världen består av lättkränkta, det är bara di svenske som inte får vara lättkränkta..fy bubblan va orättvist. Om alla di andra får vara lättkränkta så vill vi vara de åxå. Tänk på värdegrunden å skadeståndet!
  Lycka till Sandor, bidrar gärna med litet bidrag.

  38
 4. Sandor!
  Jag är övertygad om att vi är många som kommer att stötta dig om du skulle bli gömd
  för detta ”hemska brott”.
  Vi får ordna upp det när vi vet resultatet.

  Vi måste ha med i tanken att socialdemokraterna har kontrakt med muslimska brödraskapet
  sedan 1999.
  => där föll Vårt Fosterland ——- i händerna på infödingar med en annan nivå (!) än vår.

  45
 5. När jag jobbade politiskt var det med en afrikan i samma nämnd för socialdemokraterna som jag satt i. Han sa sällan något, men de gångerna han sa något var det ingen som förstod vad han sa. Men det var fint med mångkultur.
  Av en händelse blev jag arbetskamrat med den afrikanske politikerna flyktingsamordnare, senar i livet, och vi komma att prata om den afrikanske politikern.
  Flyktingsamordnare sa att han hade fått ha många samtal med afrikanen om att han inte fick slå sina barn och sin fru, när dom inte gjorde som han sa.
  Hur känns det att ha en afrikansk socialdemokrat som slår sina barn och sin fru, att bestämma över ditt liv?
  Fy fan. Tvångströja till dom som röstar på socialdemokraterna.

  61
  • Fast det är ju inte alla sossepolitiker som slår sina ungar. Andra daskar kvinnor i rumpan utan påföljd; någon struntar i skuldbergen hos Kronofogden och kanske stänger ner resten av dom livsnödvändiga
   och miljövänliga kärnkraftsreaktorerna; Eller så heilar de så det väcker liv i supporterträcket hos MSM och gamla nazzekompisar, och passivt stöd från BLM.

   41
   • Däremot om det är en Sverigedemokrat som råkar nudda vid en kvinnlig kompis bröst
    då har våra tydligen inte så Hårt belastade åklagare tid ock Lust och överklaga en friande dom? Sverige har fallit långt ner på skalan över icke demokratiska länder!

    39
   • Tony skriver:
    19 DECEMBER, 2021 KL. 16:49
    ————————————————–
    Likhet inför lagen? Det trodde du väl ändå inte på? I svenska DDR årg. 2021 gäller gräddfilerna och bakdörrarna bara om du har rätt “värdegrund” (fö. flum enligt Frankfurtskolans fulretorik), rätt etnicitet, rätt religion, rätt kön osv. Som vit, medelålders,heterosexuell man och dessutom medlem i det för hatets fötter lagda SD, så glöm svängdörrarna, bakdörrarna, gräddfilerna. Trots att det är vi skötsamma som dagligen finansierar det kommunistiska bygget. Börjar ärligt talat tröttna på det här landet, med särbehandlingar, dubbla måttstockar, normalisering av heilande, skötsamhet-gäller-bara-er-gräsrötter-inte-oss-i-samhällstoppen mentaliteten. Trycker alla tummar och tår nu för regeringsskifte 11/9 och att SD kräver sin plats i regeringen alt. om SD blir största parti, Åkesson får uppdraget att bilda regering. Dags nu för sömngångarna att vakna! Så långt det gått i Svedallah, borde alla larmklockor har ringt sönder för flera år sen.

    32
 6. Det nya normala i Sverige. Ju mindre du bidrager med till samhället ju bättre människa är du. Den som jobbar och gör rätt för sig är en idiot.

  82
 7. Importerad sosse. Ända möjligheten för sosseriet att höja den genomsnittliga IQ nivån inom partiet. En annan väg vore att slänga ut Lillmogge!

  76
  • Dissidenten 19 DECEMBER, 2021 KL. 12:22:

   Ja men glöm inte hans (fd?) flickvän, hårdingen och kommunistskatan Strunthell.

   51
 8. Tänk att mörkhyade Socialdemokrater ska till och ändra namn i bakböckerna också.
  Vi lever i ett sjukt land med sjuka företrädare som ställer upp på detta daltande.
  Länge leve negerbollen i Sverige !!!
  Jag känner mig kränkt av alla muslimska anpassningar vi gör.
  Ska jag gå till domstol med att jag känner mig kränkt eller ?
  Skulle inte tro på någon framgång.

  90
 9. Jag hejar på hemmalaget och inte på bortalaget. Han ser glad ut på bilden. Kör hårt och ta bort hånflinet.

  70
 10. Det är väl en öppenn föreställning i Malmö Tivoli 8 feb så kanske skulle man göra si besväred och åka in till Malme och kolla po spektaklet själv. Tänk en massa svensk/skånsk himma publik som bara sidder och glor po han den där kränkte.

  90
  • Finns inte plats till så många men en rättegång jag minns fick dom flytta akut från planerad sal till säkerhetssalen. Ja, för en bänknötare från bortalaget att möta hemmalaget på arena med bara hemmapublik är inte skoj. Då kanske domarfanskapen skärper till sig.

   59
 11. Skönt att du är en normal svensk Sandor. En 100 procent framgångsrik assimilering till vårt fosterland.

  108
 12. Lycka till Sandor.
  Tack för att du står upp mot vansinnet som pågår.
  Psss….jag bidrar gärna med ett bidrag till eventuella böter om domen skulle bli sådan.

  121

Kommentera