Om rasistiska drycker

IDIOTI. Arvid Haag, 27, läste på skämt en kurs i kritiska vithetsstudier vid Stockholms universitet under hösten. I slutet av terminen lämnade han in mindre uppsats som gick ut på att det är ett slags ”dryckesmässig kolonisering” att blanda vitt mjölk i svart kaffe. Att genomföra denna handling är att ta ifrån kaffet dess ”unika egenskaper och i stället påtvinga den svarta drycken vita egenskaper”, löd Haags argument, enligt Fria Tider.

Uppsatsen fick betyget B (mycket bra) och hyllades av den kursansvarige.

Rasistiskt kaffe…

Det är tydligt att det skrattas åt Sverige och vår akademi utomlands, särskilt utanför Europa och Nordamerika. Samtidigt som vi tyvärr kan konstatera att fenomenet inte är unikt för Sverige utan även högst aktuellt i exempelvis USA, säger Arvid Haag och fortsätter med att han tycker att det är roligt att hans ”lilla spektakel” uppmärksammas internationellt.

Flera internationella medier uppmärksammat uppsatsen. Bland annat ryska RT och Sputnik, Republic World i Indien, pakistanska EMEA Tribune norska Document samt franska News 24.

Tobias Hübinette, känd, skattefinansierad, brottsdömd AFA-veteran och hatare av den vita rasen är en av dem som ligger bakom kritiska vithetsstudier.

Tobias Hübinette lever på statsbidrag.

Nedan Arvid Haags uppsats

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Om rasistiska drycker

 1. Ladda ner denna flyer från, The Smithsonian National Museum of African American History and Culture, som det refereras till i följande artikel. Den är är historisk. Den visar på vad dom retar sig på hos oss vita européer, vår sk Whiteness. Ni kommer att förstå varför man tydligen tog ner den. Den ger en vink om hur stora skillnader kulturellt, inte bara i kognitiv förmåga, det är mellan olika raser.

  https://www.newsweek.com/smithsonian-race-guidelines-rational-thinking-hard-work-are-white-values-1518333

  13
 2. Nästa gång kan han skriva om hur man häller oboy i möjlken vilket fråntar mjölken dess vita egenskaper.
  Men då är det Rasism-Nazism-Fascism.

  33
  • När jag var ett litet busfrö så fanns det O’boy med jordgubbssmak och har för mig den vart rosafärgad efter blandningen med mjölkens vithet. Föredrog faktiskt den framför chokladvarianten. Så jag har fördrävad vitheten mången gång med indianska färger. Ful jag är, va? Rasist, javisst, jag stannar här till sist! SD 2022!

   23
   • Nizze skriver:
    30 DECEMBER, 2021 KL. 17:50
    Varför inte ta en kopp silverte och en bit vit choklad.

    Kommer det inte se ut som en blek neger då?

 3. Allt jag har hört om critical race theory eller vithetsstudier är så infantilt och ologiskt att ställer man minsta logiska motfråga så kollapsar hela korthuset.

  36
 4. Vi måste genast ändra på vädret. Den vita snön är ju rasistisk……….😄😄😄😄😄😄

  44
 5. ÄNTLIGEN någon som kan förklara rasismen på ett enkelt lättfattligt sätt!!

  TACK Arvid! Hoppas kaffeerna på Södermalm och i innerstan tar fasta på din uppsats och ändrar sina koncept.

  50

Kommentera