Kärnkraft är inte framtidens melodi

ENERGIFÖRSÖRJNING. Socialdemokraten Annika Strandhäll är sedan 30 november Sveriges klimat- och miljöminister och vi kan konstatera att socialdemokraterna numera även är kärnkraftsmotståndare. Priset för det betalar svenska hushåll och företag via elräkningen.

Annika Strandhäll brinner för jobben och industrin – men lovar att värna om tuffa miljökrav när regeringskollegerna uttalar sig ivrigt om kärleken till gruvor.

För Expressen ger den nya miljö- och klimatministern sin syn på konflikten med Miljöpartiet, uppgörelserna med Moderaterna och kärnkraftens framtid.

Det är inte framtidens melodi att förlita sig på en energikälla som vi fortfarande i dag inte har hittat smarta lösningar för att ta hand om avfallet efter, säger Strandhäll.

-Pettersson menar att varken socialdemokraterna eller Annika Strandhäll är framtidens melodi, de inser inte att Sveriges välstånd hänger på relativt billig och säker energi…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Kärnkraft är inte framtidens melodi

 1. Hur i h-e kan man ha en sådan komplett idiot som miljöminister hon
  kan ju inte ens sköta sin egen ekonomi,men sådana är dom,
  lågpresterande överbetalda oduglingar,nä bort med skiten 2022.

  45
 2. HoppeTussan som energiminister en bimbo som inte begriper det minsta om det fögderi hon är satt att sköta.
  HoppeTussan vet inte ens hur många kärnkraftverk som är öppna respektive stängda.
  Hade det ens varit möjligt att tillsätta en minister som är så renons på kunskap i något annat land utan att det hade blivit kraftiga protester om avgång?

  41
 3. Socialister är per definition idioter.
  De bevisar detta om och om igen.

  Hela den svenska energipolitiken behöver läggas om och straffbeskattningen av de fungerande planerbara energikällorna ska tas bort samt lagändringar i kärnkraftslagen kommer att behövas. Vi ska inte längre vara bundna av en folkomröstning genomförd av outbildade 40-talister.

  Problemet är att vi inte kan göra något av detta innan oktober nästa år. Frågan är hur mycket av vår industri som finns kvar då?

  37
 4. Detta är bara början på krisen. I spåren av energipriserna, kommer företag att slå igen. Medelsvensson blir arbetslös, statens skattkista kommer att magra och människor kommer att få gå från hus och hem. Den som inte klart ser sambanden mellan den förda energipolitiken och kommande kriser, måste vara förståndshandikappad. Strandhälls infantila yttrande, sedan hon tillträdde, är skrämmande för en vuxen människa.
  Kom ihåg Stalins ord: Det är oviktigt hur folket röstar. Det är viktigt vem som räknar rösterna!

  46
 5. Det är enkelt. Man får välja mellan rysk gas, polskt kol eller svensk kärnkraft när vindkraftverken står stilla kalla vinterdagar.

  35
  • Jo det tycker svenska kvinnor. De älskar sossar och annat skräp som sett till att tokpartiet fått styra och ställa med vår energi, de borde reagerat på kränkningar, gruppvåldtäkter, kriminalitet men icke, kanske när de har frusit några veckor då kanske de frågar sig varför? Konsekvenstänkande har hittills inte varit deras starkaste sida.

   10
 6. Vi närmar oss kanten snabbt nu när företag får dra ner på produktion och personal.

  Kan bara bli sämre inna det vänder, men då kan det vara försent för många, plus att vi har den här ”moronic” varianten runt hörnet som ska förstöra för småföretagaren med?

  https://youtu.be/Iv-CoEE6rOU

  50
 7. Där hör ni som inte förstår det själva, det ökande behovet av el skall produceras i ett socialistiskt luftslott.
  Hon är den ledande experten t.o.m. nästa val, men sedan må det vara slut på dumheterna.

  65

Kommentera