Lorentz Tovatt tycker olika om kärnkraft

ENERGI. Lorentz Tovatt är riksdagsledamot, klimat- och energipolitisk talesperson för Miljöpartiet. -Pettersson är inte så kunnig och har svårt att hänga med i herr Tovatts resonemang.

I Frankrike leder krånglande kärnkraft till högre elpriser. I Sverige leder stängda kärnkraftsreaktorer inte till högre priser enligt Lorentz Tovatt.

-Pettersson noterar att idag har vi rekordhöga elpriser igen, 479 öre per kwh, på eftermiddagen exklusive avgifter och skatter…

12 thoughts on “Lorentz Tovatt tycker olika om kärnkraft

 1. Ingen Albert Einstein precis. Men han duger säkert i Miljöpartiet. Där krävs varken kunskap eller konsekvensanalys för att ta beslut

  12
 2. Nej nej El priset har inte gått upp….
  Fake news, troligtvis SD som ligger
  bakom ryktet. Arma land.

  19
 3. Dax att kräva daglig drogtestning av samtliga miljöpluttar i riksdagen. En nykter person kan knappast sjunka så långt ner i virriga tankebanor.

  31
 4. Tänk att så svagbegåvade kan sitta i Riksdagen, inte att undra på att det går snett med det mesta i vårt land just nu.
  MP var en magnet för dem som inte var utrustade med tankeförmåga, vilket utnyttjades av S, i gengäld blev det en dyrbar affär för oss svenskar.

  61
 5. Vilket snille…Och när ingen längre röstar på mupp-partiet, så får dom egen majoritet…..!?

  47
 6. Tovatt är ung med god inkomst, han har troligen svårt att sätta sig in i hur andra har det.
  Förhoppningsvis finns han inte i riksdagen eftervalet eller ersatt av en äldre som har varit med om verkliga svårigheter.

  45
 7. Herr Tokfnatt är bara en liten gläfsande valp. T borde skaffa sig ett jobb. Jag bedömer T som helt irrelevant och kommer hädanefter ej att lägga någon tankemöda på valpen ifråga.

  63

Kommentera