Elsa Widding: Ställ högre krav på politikerna

ENERGIFÖRSÖRJNING. Denice och Christoffer Jarnvall från Riks intervjuar Elsa Widding om den senaste tidens extrema priser på el i Sverige. Hur kommer det sig att våra politiker för en politik som skapar det kaos vi ser idag?

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Elsa Widding säger att svensk energipolitik inte är genomtänkt för fem öre, men som man bäddar får man ligga när ingen ansvarig politiker är tillräckligt kunnig. Ytterst handlar det om inkompetenta och ansvarslösa politiker…

Om Elsa Widding på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Elsa Widding: Ställ högre krav på politikerna

 1. Detta visar ännu mer vilka idioter till politiker vi har. I alla offentliga myndigheter sitter gamla avdankade sossar, de har ingen kunskap men är duktiga att prata exakt som våra sossar. Vi måste få en ändring på detta. Tillsättning av Generaldirektörer borde utgå från kompetens. Detta med elen i Sverige borde vilken idiot förstå att dt går åt helvete. Låt Elsa få ett samtal med Anders Holmberg på SVT.

 2. Kompetens är oviktigt bland toppolitiker. Här kan ministrarna byta departement lika ofta som Löfven bytte kalsonger. De ”sakkunniga”på departementen, har ingen aning om vad de sysslar med. Allt går ut på att slicka uppåt, och sparka neråt.
  Ex. Strandhäll, Ygeman. Fullständiga nollor!

  30
 3. Jag har hittat på ett nytt svärord, Miljöpartiet. För sa man helvete och jävlar. Nu kan man säga Miljöpartiet. Dom verkar ligga bakom det mesta som inte fungerar i Sverige.

  37

Kommentera