Det behövs inga nya fängelser

INSÄNDARE. Sydsvenskan skriver på sin ledarsida idag, bakom betalvägg att nya fängelser behövs, också på slätten i Trelleborg. Nej, det  behövs inte några nya anstalter sydsvenskan. Varken på slätten i Trelleborg eller på någon annan plats i Sverige.

Steget Efter

Vad som behövs är färre ”importerade” grovt kriminella invandrare och s k flyktingar. Våra anstalter är precis som sydsvenskan skriver överfulla av interner men vad sydsvenskan sin vana trogen inte nämner är att anledningen till detta är att majoriteten av dom intagna är andra länders medborgare eller sådana av utländsk härkomst som tyvärr hunnit bli svenska medborgare. Hade inte ”importen” av grovt kriminella invandrare antagit dessa otroliga proportioner som det gjort så hade våra fängelser med råge räckt till.

Men denna för sydsvenskan obekväma sanning skriver man naturligtvis inte om och det är tyvärr långt ifrån första gången sydsvenskan ljuger eller antingen inte redovisar dylika fakta när det har med invandring att göra. Sydsvenskan fortsätter utan att skämmas över att för sin läsekrets undanhålla sanningar och fakta på detta område. Sydsvenskan är inte en seriös tidning när man på detta sättet förespråkar censur.

Eller har chefredaktör Jonas Kanje någon annan förklaring på varför tidningen gång på gång agerar som en censurens fanbärare?

Eftersom Jonas Kanje har för vana att aldrig besvara mina mail så kommer han nog inte att göra det den här gången heller och det får jag väl tolka som att han inte har några invändningar eller argument mot det som jag skriver denna gången heller. Tystnaden är den feges bästa försvar.

Precis som organisationen Fängelsefritt Trelleborg skriver så kan det inte vara ok att bygga nya fängelser på dom bästa åkermarkerna som finns i Sverige för den behövs för kommande generationer.

Ännu mindre ok är det att bygga nya fängelser på dessa åkermarker när det är frågan om att dessa skall inhysa all sköns kriminellt slödder komna från dom lägst stående kulturerna och länderna som finns på denna planet. Dessa vildar som förpestar tillvaron för skötsamma svenskar och invandrare skall om dom överhuvudtaget skall få finnas kvar inom landets gränser placeras så lång norrut som möjligt.

Detta med tanke på att eventuell flykt försvåras samt att klimatet med neråt 42 grader minus säkert inte upplevs som särskilt behagligt när man i dom flesta fall är kommen från något MENA – land som har betydligt varmare klimat.

Sydsvenskan skriver i den sista meningen att placeringen av en del av dom nya fängelseplatserna i Trelleborg innebär ett gemensamt samhällsansvar där trelleborgsborna också behöver bidra.

När skall sydsvenskan bidra till ett samhällsansvar som innebär att man inte skall undanhålla och förvränga sanningar och fakta när det gäller invandrings och flyktingpolitiken, Jonas Kanje?

Sandor Herold, Malmö

7 thoughts on “Det behövs inga nya fängelser

 1. https://urplay.se/program/217533?source=kunskapskanalen.se&utm_medium=referral

  skitan så bra förslag, ett litet snack med Putin…befolka denna Ryska övergivna
  småstad med emigranter från Arabvärden och Afrika ”för avkylning” på Svalbard
  (svalt å skönt)…finns säkert lämpliga f.d. KGB som kan sätta hel å halvnegrerna i
  arbete just här…lära sig renovering av lite nergångna byggnader å fabriker…då de
  lärt sig bygnation m.m. kan de sedan förpassas dit där de hör hemma i Abu-dabu
  å Sambesi el Kongo

 2. Ingen politiker verkar förstå att om ett problem ska lösas permanent måste man börja vid roten .

 3. Att Hycklarblaskan Sydsvenskan förtiger sådana saker är inte konstigt, dom har genom
  åren tjänat enormt med pengar på annonser om borttappade (Bortslängda) pass, en seriös tidning borde slagit larm när ett tydligt mönster bryts, men så icke här, och är man då
  dessutom anhängare av massinvandring så tiger man!

 4. Det behövs inga nya fängelser dom finns redan i form av ett stort antal
  tomma gruvhål som är rymningssäkra och behöver inte säkerhetsklassas
  det är bara att stänga av strömmen till hissarna så är problemet löst.

  15
 5. Börja med att utvisa alla utlänningar som sitter och kostar pengar i svenska fängelser. Nu blev det många lediga platser helt plötsligt.

  41
 6. Börja med att registrera alla kontantkort !
  Förbjud och blockera icke registrerade kort !

  Nästa steg: kräv identitet slumpmässigt !
  Den som inte har något att dölja har inget problem med det.

  Vårt Fosterland är under invasion !
  Vid invasion måste landet försvaras !

  Sänd hem de som inte vill anpassa sig till Vårt Fosterlands regler !

  51
 7. Sandor:
  Du har som vanligt helt rätt !
  Skicka hem packet till deras hemländer istället för,att hålla på och dalta med dem !!
  Sedan undrar man varför en fångad kameldrivare i Abzurdistan kostar mest i Europa,jämfört med de andra länderna ?

  58

Kommentera