“Svenskar” härjar och mördar i Köpenhamn

VÅLDSVÅGEN. ”Svensk” gripen för mord i Köpenhamn, skrev vi på bloggen igår. Då, i torsdags var det en skjutning i stadsdelen Nørrebro, Köpenhamn. I fredags fortsatte “svenskarna” . Nu visar det sig att offret var en “svensk” 17-åring och att två andra skottskadades samtidigt när två maskerade personer tog sig in på en frisörsalong i danska Rødovre väster om Köpenhamn.

Uppdaterat: Danska polisen har ändrat sig. Offret är inte svensk utan Bulgarisk medborgare.

Den “svenska” frisörsalongens ägare

De avlossade skott och tre personer träffades. En av dem dog, och nu bekräftar den danska polisen att offret var en svensk tonåring, enligt Ekstrabladet. Det är oklart om han bor i Danmark eller inte.

Två personer vårdas på sjukhus. I går var den enes tillstånd livshotande, men polisen meddelar att det nu har stabiliserats.

Dansk polis inför nu visitationszon i Rødovre och Herlev efter den brutala skjutningen inne på den ”svenska” frisörsalongen. I visitationszonen får polisen stoppa vem de vill, när de vill och visitera denna utan misstanke om något.

I Herlev mördade fem mörkhyade “svenskar” två andra mörkhyade “svenskar” sommaren 2019. De dömdes till långa fängelsestraff.

En skjuten “svensk” är ingen trevlig syn. Den gripna och dömda “svenskarna” har samma solbränna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on ““Svenskar” härjar och mördar i Köpenhamn

 1. Dom här “svenskarna” är i alla fall inte mina svenska landsmän, lika lite som Magdan är min statsminister.

  24
  2
 2. Svensk regering och myndigheter har planterat dem och gett dem och deras föräldrar beskydd och näring mot röster i val. Ansvariga behöver inte förklara varför de gjort Sverige denna björntjänst. Bara omedelbara, effektiva åtgärder hjälper och nuvarande regering tycks inte ha förmågan till att känna humanism mot alla skötsamma svenskar.

  35
 3. Vem som helst kan anses som svensk enl MP Romssons definition, “har du åkt tunnelbana i Stockholm”

  45
  • Jag har åkt tunnelbana i Paris många gånger, “Ju a des Metro”, gud vad fransk jag är, gillar emellertid fransk massage. Förlåt stavningen men jag har ju bara åkt Metron.

   31
   2

Kommentera