Var morden vid julparaden ett hatbrott?

HATBROTT. Darrell Brooks Jr. ännu en kriminell rappare och BLM-sympatisör, skrev vi på bloggen den 22 november efter att herr Brooks kört sin Ford Escape rakt in i en julparad i Wisconsin och mördat sex människor.

Jackson Sparks, 8 och hans bror Tucker Sparks, 12. Den lille Jackson dödades av Brooks enligt hans familjs verifierade GoFundMe-sida. Den äldre Tucker kommer att skrivas ut från sjukhuset intensivvård.

Vänsterblivna journalister säger att fakta om Darrell Brooks är irrelevanta: Den kriminella Brooks som anklagas för att ha mördat sex människor vid julparad i Waukesha Wisconsin, USA delade inlägg på sociala medier som uppmanade till våld mot vita människor och antydde att “Hitler hade rätt att döda judar.”

-Pettersson säger att hade det varit en vit som dödat svarta hade journalisterna haft detta som förstanyhet i veckor.

New York Post

Darrell Brooks Jr, yrkeskriminell som hatade vita inkl. judar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Var morden vid julparaden ett hatbrott?

 1. Ja precis som SVT lägger stor vikt vid att Peter Lundgren i fyllan tog en bekant kvinna på brösten, det är ju för jävligt enligt vänsterjönsarna i journalistkåren, men nämner inget om att Sossen som kände en kvinna på Rumpan, det lotsas dom inte om?? Vi har världens mest ynkliga journalistkår!

 2. “För de så kallade ”antirasisterna” räknas inte vita liv”, skriver Mohamed Omar (Eddie Råbock) och berättar att Darrell E. Brooks tillhörde svart makt-sekten The Five Percent Nation som lär att svarta människor är en herreras och att vita människor är ”djävlar”.

  Med sin stadsjeep dödade Brooks sex personer i julparaden, vars motto var “Tröst och Glädje”, men som istället förvandlades till raka motsatsen och blev ett blodbad. Mohahed Omar om offrens namn: “Ni kommer med stor sannolikhet inte att läsa dessa namn i Dagens Nyheter. Ni kommer inte att se dem på plakat eller målade som graffiti på husväggar. Ni kommer inte att höra demonstranter ropa dem på gator och torg. Anledningen: alla offren var vita.”

  Mohamed Omar: “Räknas inte vita liv?”:
  https://detgodasamhallet.com/2021/11/26/mohamed-omar-raknas-inte-vita-liv-2/#more-52954

  32
 3. Med denna gärningsman, en kristen tillställning och majoriteten (alla?) offer vita, inget av detta uppfyller definitionen för hatbrott, enbart definitionen för trafikolycka så som vissa media rapporterar.

  35
  • Inte konstigt att avskyn för vissa grupper sprider sig i dagens samhälle. Tankegångar som var omöjliga för 20 år sedan, vädras nu i väl slutna sällskap. Rasismen mot vita, pådrivnen av parsitvänstern, avslöjar en oerhört primitiv tankegång. Det finns något som heter backlash. Dagen närmar sig.

   21

Kommentera