Sverigedemokraterna vill använda biståndet till att göra sig av med invandrare

VALET 2022. Den nya högerbudgeten innebär att 1 miljard kronor av biståndet läggs på återvandring. Biståndsminister Per Olsson Fridh (MP) kallar det för en förtäckt budgetpost. – Här har vi ett bevis på vad Sverigedemokraterna vill med biståndet – att göra sig av med invandrare från Sverige, säger biståndsminister Per Olsson Fridh (MP), enligt Aftonbladet.

Per Olsson Fridh, Miljöpartiet. · Ansvarsområde. Internationellt utvecklingssamarbete; Humanitärt bistånd

-Pettersson inser att Miljöpartiet vill betala för att få oanställningsbara människor att komma till och stanna i Sverige medan Sverigedemokraterna vill ta samma pengar för att få människor att återvända hem. Dessa pengar kommer då att göra nytta i återvandrarnas hemländer och mycket mer nytta än vad Sida någonsin kan göra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Sverigedemokraterna vill använda biståndet till att göra sig av med invandrare

 1. Jag tror inte alls att SD vill göra sig av med alla invandrare. Men dom som trots många år här inte har lärt sig språket, begår brott eller lever på bidrag och kallar svenska kvinnor för horor är kanske inte någon tillgång för Sverige. Då vore det nog bättre om dom människorna flyttade till ett land där dom trivs. Svenskarna skulle nog också må bättre av att dom flyttade hem igen.

  21
 2. Beslagta alla tillgångar som vänstern, mp, sosseriet/LO och Centern har. Realisera till rena pengar. Köp gamla landstigningsfartyg/boskapsfraktare och fös ihop deras röstboskap, lasta och kör upp på en öde strand i Nordafrika.

  19
  1
 3. Det är givetvis svårt för en Miljöpartist att begripa att man ger av sitt överskott, och att inte
  fortsätta att ge över sina tillgångar? Hur gör en miljöpartist då ? Skänker han bort sin lön, och sen lånar sig fram resten av månaden?? Nej Givetvis inte, men då borde han kunna begripa att inte ett land heller kan göra så i längden. Redan hälften av det som Sverige ger i bistånd är för mycket? Hade MP pajarsana inte matematik i skolan ?

  27
 4. Det verkar inte troligt att flyktingar som är bidragstagare ska lämna Sverige frivilligt. Till vad? Sannolikt levde de ett armt och fattigt liv där de kommer ifrån. Varför skulle dom annars lämna sitt land.
  Vad jag förstår får man använda lagstiftning för att få dom att återvandra.

  26
  4
 5. Egentligen är det ju ingen skillnad. (s) + (mp) förskingrar skattemedel för att importera röstboskap. (sd) vill använda skattemedel för att bekosta resan hem till länderna de kom ifrån. Mycket ärligare än regimens fulspel. Sen vore ju det allra bästa om man kunde kasta ut dom alldeles gratis förstås. Hur som helst måste det ju vara gött för dom att äntligen få komma hem till fosterlandet, släkt o vänner, igen.

  46
 6. Per Olsson Frid verkar vara en begåvad ung man , men lite trög i huvudet .
  Nu fattar han det Åkesson har försökt förklara de senaste 10 åren .
  År 2030 någon gång kommer det gå upp för honom att de hamnade på den politiska soptippen 2022.
  Men bättre sent än aldrig .

  46
 7. Det låter bra, iväg med brottslingarna.
  Tidigare talade SVT om att, aldrig har så många välutbildade flytt till Sverige. Nu är de här, och nu visar det sig att 1,3 miljoner inte kan försörja sig själv. Hur är det nu med förtroendet för SVT. Mest fake news, och svenskarna står med lång näsa.

  68
 8. Jag tycker att man kan skicka räkningen för både biståndet och invandringen till alla miljömuppar, kommunister, och andra asylkramare….jag har ingen lust att betala skiten iaf…

  64

Kommentera