Varför har så många nazister och fascister sökt sig till S?

LÖGNER I MEDIA. I onsdags utlovade Jimmie Åkesson en ”vitbok” över partiets historia i SVT:s intervjuprogram 30 minuter. Så exakt vad är det hos Jimmie Åkessons parti som har fått alla dessa nazister, fascister, rättshaverister och konspirationsteoretiker att söka sig just dit?, skriver Anders Lindberg på Aftonbladet.

Innan vi går vidare så ser vi att Anders Lindberg på alla sina ledare skriver “Aftonbladets ledarsida är oberoende socialdemokratisk”. Stämmer det?

Aftonbladet ägs av den norska mediekoncernen Schibsted Media Group till 91 procent och Landsorganisationen i Sverige (LO) till 9 procent. LO har enligt ett avtal med Schibsted vetorätt gällande att tillsätta Aftonbladets politiske chefredaktör. LO sitter i Socialdemokraternas verkställande utskott och tillsätter Aftonbladets politiske chefredaktör som är Anders Lindberg och han kallar sig oberoende.

Nåväl, Pettersson ser att Anders Lindberg undrar varför alla nazister, fascister och rättshaverister söker sig till Sverigedemokraterna?

Stämmer det? Är det verkligen alla?

Är det ens de flesta eller bara några få om man jämför med dem som sökt sig till socialdemokraterna.

Läs gärna lite om Socialdemokraterna här…

Men det finns mycket, mycket mer om Socialdemokraterna och därmed Sveriges historia. Varför gör inte Aftonbladet och Anders Lindberg en vitbok om socialdemokraternas historia. Den skulle garanterat bli tjockare och mer innehållsrik än SD:s.

Aftonbladet kunde berätta Sveriges mörkaste kapitel. AB kunde berätta och avslöja händelser vi inte ska känna till. Händelser vi aldrig fick lära oss om i skolan. Skandaler vi aldrig fick läsa om i media.

Aftonbladet kunde berätta som det, och som det är. Aftonbladet kunde berätta sanningen…

 • Hur kom det sig att över 63,000 svenskar tvångssteriliserades, mellan 1920 fram till 1976, för de inte ansåg vara tillräckligt värdiga att få bilda familj i det svenska folkhemmet?
 • ​Vad hände bakom taggtrådsstängslen i de 14 hemliga och hårdbevakade koncentrationsläger som fanns i Sverige under kriget och som Tage Erlander var högste chef över? Läger som avslöjades först på 1980-talet.
 • ​Vad står skrivet i  avtalet med Sveriges Muslimska Råd? Avtalet som ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från svenska befolkningen.
 • Har verkligen svenska medborgare uteslutits från politiska möten pga sin etnicitet och hudfärg? Vilket politiskt parti var det iså fall som genomförde dessa rasistiska möten?
 • Är det verkligen sant att det var Sverige som krävde att nazisterna skulle stämpla ett rött ”J” i alla judars pass, så man lättare skulle upptäcka judarna vid svenska gränsen och skicka de tillbaka?
 • Är det sant att Socialdemokraternas partiledare, tillika Sveriges statsminister, Stefan Löfvens föräldrar och morfar var aktiva nazister i nazistiska organisationer?
 • Vad var det för (o)mänskligt experiment som genomfördes på Vipeholms mentalsjukhus då man under fyra års tid torterade 660 “sinnesslöa idioter”?
 • Vad hände innanför väggarna i Dekanhuset i Uppsala där man inrättade världens första statliga rasbiologiska forskningsinstitut som skulle bevisa den ariska rasens överlägsenhet?
 • Hur kom det sig att det neutrala Sverige under kriget tillät att Hitler fick transportera 2,1 miljoner nazisoldater, samt alla deras vapen och krigsmateriel på det svenska järnvägsnätet?
 • Varför fick kommunistdiktatorn Josef Stalin tillstånd att bedriva 8 ryska fångläger i Sverige under krigets slutskede som i praktiken var sovjetiskt territorium?
 • Varifrån fick Adolf Hitler all den​ högkvalitativa järnmalm som han behövde för att på rekordtid bygga upp världens modernaste krigsmakt som möjliggjorde att han kunde starta andra världskriget?
 • Vad fanns i de enorma lagerförråd strax utanför Luleå som Sverige upplät till Adolf Hitlers krigsmakt under kriget mot England och Ryssland på nordkalotten?​
 • Visste Du att ett svenska politiskt parti har krävt att muslimer ska få en svensk helgdag på bekostnad av en kristen dito och att svensk skola ska anpassa sina lov efter muslimska helgdagar?
 • Bland Ra(S)ister & Nazi(S)ter

Detta och mycket mer kunde Aftonbladet skriva om.

Du kan använda bloggens sökruta för att få mer info eller läsa på Sverige & Sanningen…

Hur kommer det sig att LO, som tidigare ägde 100 procent av Aftonbladet, köpte en nazistisk tidning Anders?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Varför har så många nazister och fascister sökt sig till S?

 1. Vem läser Aftonbladet?
  Alla bör idag veta att Anders Lindberg är en propaganda maskin, precis som Nazism.

  10
  1
  • Sanningen är ju fakist att det var socialist delen av nationalsocialism som gjorde den farlig, in nationalist delen. Ett annat socialistiskt styre, Stalins Sovjetunionen mördade fler människor än vad Hitler han med på sin sida. I Kina dog massor av folk under Mao och i Pol Pot’s Kambodja dog folk i parti och minut. Alla dessa massmördare var socialister.

 2. Att Anders hjärnspöken kommer på pränt är förvånande
  Alla som påstås vara alla de här avarterna är skapade i en villrådigs hjärna utifrån egna inbillade teorier påhejade av extremister från vänsterblivna, som inte kan skilja på höger och vänster ens i politiska åsikter

  8
  1
 3. historiskt sätt så har nazzister och annat patrask alltid huderat innom sossialdemokraterna det enda som skiljer är ju det lilla ordet national . dvs den av art av folk som slänger öl burkarna i skallen på snuten på fotbollsmatch . och som svar spräjar snuten peppar spräj på fotbolls ligister

  6
  1
 4. Är Anders Lindberg riktigt klok i Huvudet? Jag tillåter mig Tvivla? För dem som är födda före 60 talet vet vilka jävla svin som kommer från just Socialakrobaterna. För dom som är födda senare kan Anders Lindberg blåljuga , men för oss som varit med förr kommer det att bli svårt, vi vet nämligen vilka kräk som svassade för nazisterna ! Det stora J som var beviset på att man var jude, ja det kommer från det SOCIALDEMOKRATISKA PARTIET,
  dom var nämligen idegivare till Nazisterna!

  19
 5. Unga kommunister går från V till S, blir väl lite klokare med åren.
  Därav dras socialisterna ut ur sin egen ideologi och blir mer vänster än tänkt.
  De som ser vad som sker går ur och blir SD.

  Där ser du dina nazister och fascister Anders Lindberg. Dom ser vad du är oförmögen att se.

  14
 6. Stick upp den långa listan under trynet på Lindberg så kanske han
  håller käften,men han vet nog redan men förnekar det hela som den
  usling han är,stackars människa.

  31
 7. Varför kallas nationalsocialismen alltid för nazism ? Enkelt, socialisterna vill inte erkänna för sig själva att nationalsocialismen är en version av socialism, precis som bolsjevism, röda kmererna mfl. Hitler sade ju själv att de var socialister med målsättningen att omstöpa samhället. Mussolini var medlem i Italienska socialisterna med tyckte att de inte var vänster nog, därför grundade han sin egen rörelse ….

  Socialisterna i Sverige utgjorde ju en förebild för nationalsocialisterna i Tyskland som sände folk till Sverige för att studera, få verktyg samt inspiration. Bla Rosenberg själv studerade det banbrytande instutuet för reasrenhet ( som Sverige grundade som första land i världen ), Rosenberg var tyska NSDAP ( Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiets ) chefsideolog …

  Det faktum att det aldrig uppstod något betydande nationalsocialistiskt parti i Sverige beror helt enkelt på att de svanska socialisterna hade redan mutat in den marknadsnischen så det fanns helt enkelt inget utrymme för ett nytt parti i Sverige inom denna nisch.

  25
  2
 8. Nu har grabben tappat det helt.
  Inte vill (S) ha tillbaka alla rasister.
  Det tål nog inte värdegrunden

  28
 9. Jag känner en del socialdemokrater, jag har aldrig märkt att de har nån dragning till nazistiska idéer.
  Inga andra heller, nazistsympatisörer är troligen mycket sällsynta i Sverige.

  3
  31
 10. Jag har ett kort och enkelt svar varför jag sökt mig till SD. SD är det enda parti som inte vill ge bort vårt land och våra pengar och egendomar till utlänningar. En del flyktingar får så mycket pengar att det blir oekonomiskt för dom att arbeta. Vi som arbetat hela livet i Sverige och byggt upp vårt land får skrapa ihop smulorna under bordet att leva på.
  Det är den enkla sanningen varför jag röstar på Sverigedemokraterna.

  Det finns en enkel sanning också varför de andra partierna baktalar SD. Får SD makten kommer dom att ställa alla till svars som förstört vårt land och förskingrat våra skattepengar. Det kommer inte att bli roligt för S, MP, C, L, M och V.

  56
  1
 11. Dom söker sig dit där dom känner sig hemma, såklart.
  Vem har sagt att Socialdemokraterna är några föredömen ? Jo dom själva !!
  Men där finns massor av lik i garderoberna ska ni veta.
  Ett lik åkte ex. vis in förra veckan tafsaren Eneroth blev inkastad i garderoben av Baudin.
  Men Socialdemokraterna vill gärna flytta fokus på sverigedemokraterna.
  För Socialdemokraterna har ju svart bälte i att skylla ifrån sig som vanligt.

  58
  1

Kommentera