Utan massinvandring av fel sort människor…

INVANDRING. I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Invandringen påverkar allt.

Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt!

Asylinvandringen påverkar till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv.

Sedan finns det några som säger att invandrare gör jobb som inte svenskar vill ha. Det är delvis rätt, men då kan man förbättra arbetsvillkoren för dessa eller göra som vi gjorde förr. Då var det gästarbetare som kom, de hade jobb och bostad ordnade när de kom. Gästarbetare var ett fint ord. De kom som en gäst, arbetade och sparade pengar och åkte sedan hem. Några stannade kvar men de assimilerades och blev så småningom svenskar.

Invandringen av fel sorts människor måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Det går inte att komma ifrån att utan massinvandring hade Sverige haft lägre arbetslöshet, mindre brottslighet, mycket färre och Socialdemokraterna hade inte behövt fuska med PISA-resultatet.

Alla kan integreras utom muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Utan massinvandring av fel sort människor…

 1. Jag håller med Jonas Andersson och Katerina Janouch! Tyvärr har våra politiker skapat ett dårhus där lögnen härskar, och de gör allt för att dölja deras öppet bedrivnat förräderi mot det svenska folket. Pengarna som ”slukhålet” invandring skapat bevisar bara deras politiska flum med att inte göra ”konsekvensanalyser” på sina beslut? Nu är jag en pessimist och tvivlar på att vi får ett regeringsskifte nästa år. M.a.o. finns det för många som lever gott på invandringen samt den allför villiga röstboskapen som fortfarande helt kravlöst kan leva i bidragsruset?

  22
 2. Whasington post ber om ursäkt om fake news om Donald Trump? När får vi höra den
  enögda CARINA BERGFELDT göra detsdamma ????

  53
 3. Att inte sossarna vill närvara på konferenser där Hatbrott mot Svenskar diskuteras kan man förstå .
  Med deras totala förnekelse av problem med invandringen, finns det inga problem .
  Om det skulle finnas problem , halkar värdegrunden på sniskan .
  Ģud förbjude.

  52
 4. utöver den vrickade invandringspolitiken med öppna gränseer så ser vi hur främmande makt utökat kontrollen över Sverige, det är precis som att hjärnan gått i baklås hos politikerna, som nu dom två Irakier som utövat spioneri mot Sverige, hur fan kan man släppa in två utlänningar på dom känsligaste posterna i samhället, som det verkar utan
  kpntroll??? Ibland får man känslan av att dessa idiotpolitiker vill Svenska folket ont??

  59
 5. Allah vet att det är migrationen av folk som inte kan eller vill anpassa sig till majoritetssamhällets normer och värderingar som till slut blir majoritetssamhällets fall och vem skall då försörja de som orsakade skadan?

  Välkommen till nord Europas Libanon!!

  74
  • MASSINVANDRING, av alla sorter, är dåligt för ett landsbefolkning! MASSINVANDRING, är ALDRIG bra! Det är MASSUTPLÅNING!!!

Kommentera