Smittan drar över Europa

PANDEMI. De flesta europeiska länder upplever nu en ökad smittspridning av coronaviruset, enligt europeiska smittskyddsmyndigheten ECDC.

Kroatien, Tjeckien, Grekland, Ungern, Polen och Slovenien pekas ut som länder där coronaläget är ”väldigt oroande” i ECDC:s rapport för vecka 45 som publicerades i torsdags. Österrike och Tyskland, som nyligen infört nya nedstängningar, ligger i kategorin ”oroande” läge.

Resenärer, i synnerhet ovaccinerade, rekommenderas starkt att låta bli att resa till rödlistade eller mörkrödlistade länder om det inte är absolut nödvändigt. Samtliga av de mörkrödlistade länderna har rapporterat fler än 500 fall per 100.000 invånare de senaste två veckorna.

Under hösten har flera länder noterat sin högsta dygnsnotering av nya fall sedan pandemins start, däribland Tyskland, Norge och Ryssland. På fredagen registrerades 22.936 nya fall Tjeckien – den högsta dygnssiffran hittills.

Enligt ECDC:s prognos kommer antalet smittfall, sjukhusinläggningar, iva-inläggningar och dödsfall gå mot en ökande trend till slutet av vecka 47.

I Nederländerna är det upplopp bland dem som inte vill vaccinera sig och vägrar godta nedstängningar. Det ser ut som AFA och BLM har tagit över.

-Pettersson tycker Europeiska smittskyddsmyndigheten borde läsa bloggen. Här finns de verkliga experterna bland kommentatorerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Smittan drar över Europa

 1. Vaccinationen är en bluff! Det tycks ju inte vara förändrat läge trots mängderna av vaccinationer. Samma sak, när man släpper på restriktionerna. De vaccinerade slappnar av, och härjar runt som aldrig förr, och sprider smittan. Och sen skyller man på de ovaccinerade, som oftast är försiktiga, just p g a sin ovaccination!

  Det är FÖR ATT MAN VET, bland de styrande att vaccinet inte skyddar, eftersom det inte är det som är syftet! JUST DÄRFÖR skyller man på de ocaccinerade! Visste man att vaccinet skyddade, skulle man inte bry sig, eftersom man då som ovaccinerad, skulle få skylla sig själv.

  Men själva spridningen som politiskt koncept, får inte avslöjas! Därför gör man så, TROTS att de är de vaccinerade som sprider smittan. Men det är ju det som är syftet! Det är ett evolutionärt exeriment man håller på med! Minns bara hur sossarna tidigare hållt på.

  Exempelvis Vipeholms-kliniken. Där barn fick leva endast på kola tills de dog, för man skulle se skadeverkningar på tänderna. De levde endast några få år också.

  Det är ett sådant sataniskt mengelistiskt experiment vi är utsatta för. Och främst vill man ha bort så många äldre också. ”Rensa folkstammen” s a s.

  ”Passet” är till för kontroll, men också för att utestänga de som är bråkiga och har fel åsikter från sammanhang. Se bara hur Facebook m fl, håller på och begränsar och stänger av ”fel” folk. Så är det på väg att bli i den verkliga världen nu också. Det är också till för att välkomna de verkliga spridarna att verkligen umgås, och sprida smittan vidare. D v s DE VACCINERADE!!!

  17
 2. Officiella brittiska statens veckorapporter över situationen där, intressant läsning.

  https://www.gov.uk/government/publications/covid-19-vaccine-weekly-surveillance-reports

  Reuters hade i slutet av veckan en intressant nyhet:

  https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

  55 års hemligstämpling garanterar att alla som fattat de avgörande besluten är döda och begravna vid tidpunkten då dokumenten skulle bli offentliga. Man börjar undra över saker och ting ….

  17
 3. Om jag är rätt informerad ger inte vaccination ”folkimmunitet”.

  Om jag är rätt informerad ger endast smitta och genomgången sjukdom hos en viss procent (möjligen ~ 40%?) ”folkimmunitet”.

  D.v.s. vaccineringen ger INTE skydd mot smitta.
  Det var heller inte avsikten vid utvecklingen.
  Det ger visst skydd mot allvarlig sjukdom av coronaviruset.

  – men en viss effekt uppnås genom att ovaccinerade, till stor del dör bort och därmed inte smittar vidare.

  Konsekvensen är dock att många andra sjuka, t.ex i cancer, tvingas vänta på vård.
  – och att barnaföderskor tvingas föda utan hjälp av sjuksystrar.
  => intensivvården av ickevaccinerade behöver personalen!
  – men låt dem indoktrineras av propagandan på bl.a på yahoo, att vaccineringen har något annat syfte än att hindra en pandemi .
  – ingen har dock angivit något annat syfte!

  3
  12
 4. Undrar när folk ska börja förstå varför allt fler nu blir sjuka
  Några tror att sprutan skulle hjälpa mot något som ingen kan bevisa att det finns
  Meningen med sprutan är att försämra människans immunförsvar, och det ser vi nu resultatet av. Då påstår de att en ny variant av något som fortfarande ingen har påvisat finns. En test som bara kan visa DNA spår och ingen diagnostik användes flitigt, men nu mer eller mindre avpolliterad.
  Inte alls konsstigt att folk blir irriterade när poletten trillar ner och de förstår att de blivit lurade

  30
  2
 5. För 1 år sen sa man att bara vi vaccinerar oss så försvinner pandemin. Vi skulle då få flockimmunitet.

  Nu är smittan värre än någonsin i flera länder trots att 80% är vaccinerade.
  Allt är de ovaccinerades fel som sprider smittan.

  De vaccinerade blir alltså smittade trots att de är vaccinerade.
  Nu måste alla vaccinera sig, och sedan ska alla ta sin tredje dos.
  Sen blir allt bra säger Matti Sällberg och Tegnell i SVT.

  Någon som är naiv och fortfarande tror på dem?

  50
  4
  • Fakta du hänvisar till är nog till för trötta svenskar som inte kan skilja på misstänkta dödsfall och verkliga på grund av vaccinering mot covid-19.

   11
   29
 6. Expert är jag absolut inte, men jag minns när media visade massvis med döda på Kinas gator som påstods hade dött av kinessmittan. Hur de sanerade gatan. Folk dog som flugor fick man intryck av. Än har jag inte sett en endaste död på cykelvägen utanför. Kanske skall man bara accepterar att det finns olika tro i covid frågan Pettersson.

  55
  3
 7. Förra året kände jag en hel de, människor som drabbades av covid, nu I höst inte en enda.
  Mig veterligt har inget idrottsdag i landet haft smitta i laget, misstänker att den s.k pandemin mest är PCR tester som körs i för många cykler.

  68
  5
  • hm ja nu påstpd man ju i text tv att 1.2 miljoner var ovacinerade !
   det är möjligt att desimalet hamnat fel antar stt det är 10 miljoner svensksr i Sverige och ja det det borde bli 12% och det borde fortfarande var någ för att ha en flockimunitet i dessa 12% finns ju då dom dom haft sjukdomen och blivit friska ocj 15000 har dött.det finns ett beräkning underlag som inte stämmer med verkligheten. smittan i Sverige skulle ha upphört

 8. ”-Pettersson tycker Europeiska smittskyddsmyndigheten borde läsa bloggen. Här finns de verkliga experterna bland kommentatorerna…”
  Vem vet, du kanske har rätt, många här har läst och lyssnat på de verkliga experterna som
  inte får komma till tals utan tystas och förtalas av korrupta medlöpare till ”Big Pharma”

  77
  4
 9. Invällarna är de vaccinerade, Isis kärringarna var och är de vaccinerade, klimataktivisterna som återvände från Glasgow med smittor från hela världen. De som har intyg om vaccinationer har fixat det utan några som helst problem. Även i Sverige gick det att lösa med intyg av de korrumperade läkarkräken från Mena land. Sverige, snart det mest korrumperade landet i världen från topp till botten.

  63
  3
 10. ja det är något skumt här . text tv påstår att det finns 1.2 miljoner svenskar som är ovaccinerade?? om man ser folmängden skulle det betyda att 1.2 % av folket i sverige skulle kunna infekteras med cov19 ? det underförusättning att dessa inte blivit infekterade utan att märka det . det betyder ju få att vi skulle ha en flockimunitet som gör det omöjligt för viruset att spridas.. man påstår dig ha två av arter av viruset men vaccinet skall då skydda mot båda?! enligt påstående. det är sltså något alvarligt fel i detta resnemag och fet då särskilt när man börjar svsmmla om en 3 dos det ger ju ett teken på att ett eller flera av dessa vaccin är odugligt och borde inte klarat senara studier fas3eller4 .

  37
  8
 11. Svensken kan bara vara galen mångkulturkramare eller galen konspiratoriker, inget däremellan.

  32
  8

Kommentera