Australien står fast, noll chans för illegal migration

ILLEGAL INVANDRING. År 2014 skärpte Australiens regering reglerna mot illegal invandring. Australien hade en längre tid haft problem med illegala migranter som kom över havet. Människosmugglare tjänade stora pengar och många människor drunknade i vågorna.

Då 2014, lanserades in ny politik, totalstopp för illegal invandring. De som ändå försökte, placerades i läger på någon ö långt från Australien där de fick sitta tills de frivilligt åkte hem. Kampanjen lyckades. inga illegala invandrare kommer, inga drunknar på havet och inga kriminella tjänar miljoner på sin verksamhet.

Nu har Australiens regering gjort en påminnelse till dem som glömt reglerna. – Du kommer inte att lyckas ta dig till Australien illegalt.

-Pettersson säger det är rätta takter. Det ska inte löna sig att t sig in i ett land illegalt. Totalstopp kan också få människor att göra något åt sin situation på hemmaplan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Australien står fast, noll chans för illegal migration

 1. Och inte minst, de räddar livet på idioter som är beredda att ta onödiga risker med sitt eget och sina anhörigas liv. Med dessa regler vid Medelhavet hade Alan Kuri levat.

  Det här är den enda rimliga och hållbara hållningen som det fungerar idag. Förr eller senare kommer alla välordnade länder genomföra liknande åtgärder.

 2. Australien som har kopiöst lång gräns mot hav har satt ned foten och visar resten av världen klara regler :
  ni är inte välkomna, sök rätt väg och vi tittar på det.
  Här är det exakt tvärtimot, kom hit och vi välkomnar er oavsett vem och vad ni är!
  vi har inga resurser mer än ett tusentals individer som godkänner allt, i fråga sätter inget och ingen välkomna in och varsågod här står det sociala smörgås bordet serverat med bidrag!!
  glömde att påpeka att du kan leva som gömd med samma eller större rättigheter än de inhemska svenskarna med förtur till social, sjukvård, tandvård och kan vara helt anonym i kontakt med dessa, vidare kan du leva med alias i flera komuner och få multipla bidrag då vi inte ifråga sätter eller har rättigheter att kontrollera dina fabulerade alias.
  Välkommen !!

  14
 3. Det stora problemet är att u- ländernas befolkning föder barn som de inte klarar
  att föda upp !

  Åtgärd: Sterilisera delar av befolkningen där det inte finns arbete och mat –
  – eller där de inte vill arbeta utan ägnar sig åt ”nöjesaktiviteter”.
  – eller där religionen säger att kvinnorna ska föda så många barn som möjligt !

  30
 4. Tänk er någon svensk minister eller GD ge ett så klart besked, inte heller kan någon tro att kommunisten Ylva skulle säga så.

  Det var decennier sedan vi hade sådant rejält folk på taburetterna i vårt land.

  Vårt löjliga SVT skriver att en minister ryter och att någon rasar, utan att ha en aaaaning om ordens betydelse.
  Vi får tyvärr inse att det är kört!

  31

Kommentera