Allmänintresset är uppenbart, tjänstefel att inte ställa frågor

MEDIA. Peter Wolodarski är sedan mars 2013 chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Nyheter. Peter Wolodarski och DN kräver ofta att andra ska ställa upp på intervjuer och utfrågningar för att allmänintresset är stort. Wolodarski har en lön på c:a 400.000 kronor i månaden, det mosvarar 4,8 miljoner om året.

Om Ebba Busch förtal: Busch godtog ett betalningsföreläggande om förtal,vilet är samma sak som en dom utan rättegång, och ska betala 60.000 kronor för att hon sagt sanningen och slippa en utdragen rättegång. Ebba Busch döms för att hon talade om att mannen är dömd för brott, hon nämnde inte mannens namn eller att han är dömd för sexuella övergrepp…

Chefredaktör Peter Wolodarski ställer dock inte upp på frågor trots att han begär att andra ska göra det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Allmänintresset är uppenbart, tjänstefel att inte ställa frågor

 1. Den stora frågan är Peter, varför ställer ni inte lögnaren och mytomanen Stefan Löfven till svars för alla lögner? Är ni på DN medlöparmedia, precis som SVG?

  18
 2. Omdömeslös egoist som ger fan i vad andra tycker. Har redan pengar på banken så han kan strunta i kritik.

  Bonniers borde ta ansvar för den en gång före maoistperioden läsvärda tidningen.

  18
  1
 3. Wolodarski är en girig överbetald globalistlakej. Toppen att han blir granskad av sanningsmakten. Nu har han byxorna nere. Kan förhoppningsvis bli rumskompis med Löfven.

  37
 4. En chefredaktör som medvetet bedriver agendajournalistik. Har helt tappat begreppet vad objektivitet och opartiskhet betyder. Som är så viktigt för en levande demokrati.

  Peter Wolodarski har spårat ur för länge sedan. Trovärdighet vinner man genom att visa vördnad och respekt, för sitt eget skrå, samt andra människors verklighet och slitsamma vardag.

  50
 5. Han är inte precis min favorit Polack han är raka motsatsen till hans forna landsmän som nu Håller stånd mot några tusen välfärdssnyltare som ser fram emot ett gratisliv.

  57
 6. Ebba´s misstag, om hon nu ens kan lastas för något sådant, kan ju möjligen bestå i att hon inte från första början satte ner foten mot dom gläfsande sensations-makarna som ständigt gapar efter saftiga köttben att sälja lösnummer med. Nu, tvålade hon förtjänstfullt till SR, men borde bett dom dra åt helvete för läng sen. Sen kan man ju naturligtvis undra vad hon ska med rucklet till, men det är ju hennes ensak. Ebba är en bedårande färgklick i politiken och det har väl övriga nollor lite svårt att tåla.

  56
 7. Är det till sådana löner Socialisterna infört sitt s.k. ”presstöd” (ett annat ord för korruption) ?
  Hur många sådana skribenter inom PK-pressen,föder vi via skattsedeln ?
  Har f.ö. idag sänd i väg dryga 240:- skatt,i samband med tankningen av mitt nödvändiga fordon !
  20 liter hoppas jag nu räcker till månadsslutet….

  47

Kommentera