Regeringen strösslar skattepengar över andra länder

EU & SKATTER. FN:s jultomte, svenskarnas skatter och ön Tuvalu. Vet ni inte var Tuvalu ligger så googla, men Sverige betalar bistånd för den lilla statens infrastruktur. Galenskapen fortsätter om man får tro Sverigedemokraten Ludvig Aspling och finansminister Magdalena Andersson (S).

Jeander

Vet du varför Sverige ska betala för en ny strandpromenad i Aten? Det vet inte finansministern heller.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Regeringen strösslar skattepengar över andra länder

 1. Hennes Fladdrande med Blicken och ögonlocken blinkande och små blundande avslöjar henne väldigt väl, hon vet att hon inte kan vettigt motargumentera utan blir som ett fumlande o famlande i blindo att försöka finna något trovärdigt svar!

 2. Tuvalu, den högsta höjden är på endast ca 5 m ö.h. Befolkningen uppgår till ca 12.000 invånar —–
  – Dessutom igår öarna i Britiska Samväldet.
  – Va fan hjälper vi Storbritanien. De ingår inte längre i EU. Nåja, intressant vore. Hur mycket kommer var och av av de ca 12 000 invånarna få när biståndshandläggaren och konsuln fått.??

 3. Skulle vi ta över ansvaret för hela Tuvalus statsbudget så skulle den knappt ens märkas i biståndsbudgeten

 4. Svenskarna är fjärde fattigaste i Västeuropa och fattigast i Norden, ändå ska vi nu ge bistånd till EU-länder som Spanien och Italien, med mer än dubbelt så stora privata förmögenheter:
  https://cornucopia.cornubot.se/2020/07/svenskarna-fjarde-fattigast-i.html

  Det europeiska nätverket Concord arbetar för att påverka EU:s biståndspolitik. Deras svenska avdelning, Concord Sverige skrev den 13 april på sin hemsida följande: ”Sverige var världens största biståndsgivare i relativa termer 2020”, och att: ”det är positivt att biståndet totalt ökat trots ekonomisk kris”. I Concord Sveriges styrelse ingår Islamic Relief, en organisation som förutom uttalad antisemitism med hyllningar av terrorister, även har starka kopplingar till Muslimska brödraskapet. Svenska Sida har valt att att öka stödet till Islamic Relief, – i motsats till Nederländerna som dragit in sitt stöd till organisationen pga dess närhet till Jihadism.

  ”Om Svensk godhet och rättvisa. Vem finns där under ytan?”
  http://178.62.71.187/?p=6605

  13
 5. Så har vi sett en glimt av nästa den som vet bäst, och det bådar ej gott.
  Kan hon hålla en regering tillsammans och visa resultat, fan trot som Relling sa.

  22

Kommentera