Jimmies starka korvresa från Löfvens Ö-vik till Jimmies Sölvesborg

VALET 2022. En stark korvresa. Demokratiskt fotarbete – från grunden, skriver Sverigedemokraternas partiledare på Facebook. Riktigt demokratiarbete börjar från grunden. Det är genom ett demokratiskt fotarbete, långt ifrån maktens korridorer, som vi skapar nya insikter om människors vardagsproblem. Ett öppet samtal mellan människor är den mest grundläggande byggstenen i en fungerande demokrati.


Tyvärr drar sig många svenskar för att öppet säga vad de tycker, inte minst rörande de senaste decenniernas invandringspolitik. Vissa är oroliga att bli av med jobbet och andra är rädda för att utsättas för social utfrysning. Det är denna exkludering av oliktänkande som är vår tids stora demokratiska hot.

Tillsammans kan vi vända utvecklingen, ta tillbaka samtalet, och därmed stärka demokratin och vårt land. Det gör vi genom att prata med varandra, med respekt för varandras olika åsikter, som vuxna människor.

Den här turnén är ett försök till just detta. Jag reser runt i Sverige, från Löfvens Örnsköldsvik till min egen hemstad Sölvesborg. Jag bjuder på en bit av samma sorts (mycket starka) korv som jag gav Stefan Löfven i avskedsgåva under hans sista partiledardebatt i riksdagen. Samtidigt passar jag på att samtala med människor som jag möter.

Det bästa sättet att motverka en destruktiv tystnadskultur är att trotsa och utmana den. Låt oss göra det – tillsammans – under denna korvresa. Låt också denna inställning vara vägledande i vardagen framöver, hela tiden.
Jag hoppas att vi ses!

Tider och exakta platser: Lokalföreningarna i de kommuner som under denna resa besöks kommer inom kort att bjuda in till träffen via sina egna kanaler. Tider och platser kommer också att meddelas i inlägg här på denna sida.

Jimmie Åkesson

-Petterssson säger att gå gärna och lyssna på Åkesson men strunta i korven, den är vedervärdigt stark…

Emmie provar den starka korven som Jimmie Åkesson gav till Stefan Löfven

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Jimmies starka korvresa från Löfvens Ö-vik till Jimmies Sölvesborg

 1. Det där med varför låter spännande. Måste vara n.g.n enkät jag missat. Vet kanske Anders var den är?

 2. Mycket bra !
  Då får de, förhoppningsvis veta att det står jävligt illa till med Sverige, och att de snart blir utbytta.

  24
  • Bra där Dängrot… troll skall med eld fördrivas… Vi är inte rädda för att säga sanningen

   19

Kommentera