Socialdemokrat hoppar av till muslimska Partiet Nyans på grund av rasism

ISLAM. Ibrahim Ben Alaya lämnar Socialdemokraterna och går över till muslimska Partiet Nyans. Alaya sitter idag som ersättare i Nyköpings kommunfullmäktige. Han blir därmed Partiet Nyans första politiker med förtroendeuppdrag, skriver Partiet Nyans på Facebook. Historiskt!

Läs hans uttalande nedan: Till alla er som trott på mig och hedrat mig med era dyrbara röster vill jag här med meddela att jag har vaknat från den lögn och ekorrhjul som jag befunnit mig i. Året var 2002 när jag klev in i politiken i hopp om att förbättra vår situation, men ack så svårt det blev.

Under alla dessa år trodde jag på demokratins rättvisa och att alla människor i våra folkvaldas ögon hade lika värde men jag förstår nu att jag har varit för ivrig.

Diskriminering, undanknuffande och svågerpolitik är vad som gäller för Socialdemokraterna i Nyköping. Paritets slogan är: ”Jämlikhet, Jämställdhet och Solidaritet”. Dessa värderingar existerar dock endast på papper, endast för att klinga vackert i åhörarnas öron. Men i själva verket är de bara tomma ord. Tro mig! Jag fick uppleva det på nära håll, inpå bara skinnet och in i ryggmärgen. Därför vill jag meddela er mina kära och trogna vänner att jag har fattat det rätta beslutet att lämna det Socialdemokratiska partiet, utan att känna sorg eller eftersmak, bara en känsla av lättnad och upprymdhet. Men lyckligtvis kommer jag inte att lämna politiken, utan sadla om i ett annat parti som jag är fullständigt övertygad om kommer bli bättre för mig, för er och för alla andra som känner sig diskriminerade, förringade och undanstötta av det hyckleri vi har bland våra folkvalda. Jag kommer att fortsätta kämpa och lägga min tid, ork och själ i Partiet Nyans, samt vara delaktig i de samhällsfrågorna som jag brinner för mest, som rättvisa, demokrati, mångfald och inte minst minoritetsgruppers rättigheter i samhället. Jag kommer att kämpa för att motverka all form av rasism och diskriminering genom mitt nya parti, Partiet Nyans. Motiveringen till mitt beslut är att det inte överhuvudtaget finns någon vilja från Socialdemokraterna i Nyköping att inkludera personer med invandrarbakgrund att verka som toppkandidater i olika uppdrag och poster, utan dessa uppdrag är reserverade för de utvalda. Medan för de “utslagna” som mig och andra invandrare finns det varken plats eller utrymme.

Sist men inte minst, vill jag rikta en uppmaning till alla politiska representanter där ute som undanknuffas, diskrimineras, trycks ned och inte tillåts blomma fritt.

Lämna! Lämna era partier som inte respekterar er. Respekterar man inte sina representanter så respekterar man inte heller folket. Essensen av demokratin är att tjäna folket. Tillåt inte ditt parti att genom er rucka på rättvisan och demokratins värdegrunder.

Ibrahim Ben Alaya

-Pettersson känner inte Ibrahim Ben Alaya personligen men jag har haft åtskilliga debatter med honom på lokaltidningens insändarsidor och jag är av den uppfattningen att socialdemokraterna inte gör någon större förlust.

Ibrahim Ben Alaya är enligt min uppfattning en person som pratar mycket om muslimers och invandrares rättigheter men sällan eller aldrig nämner ordet skyldigheter, och absolut inte kritiserar islam.

Om Ibrahim Ben Alaya på bloggen…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Socialdemokrat hoppar av till muslimska Partiet Nyans på grund av rasism

 1. Det bästa för Sverige vore väl om denna person lämnade Sverige där han upplever sådan rasism. Det finns väl många länder där det inte finns någon rasism, kanske hans gamla hemland. Så kan han gå med i ett parti där och kämpa för dom rättigheter som han tydligen inte får här. Det skulle alla tjäna på. Både hans muslimska hemland som då får en riktig förkämpe för demokratin, och Sverige skulle nog också tjäna på att han flyttade och inte gick och kände sig diskriminerad och rasistiskt behandlad.

 2. Det säger väl en hel del om honom när han tror att partiet NYANS är större förespråkare av demokratin än socialdemokraterna

 3. Återigen. Nu är det läge att höja spärren till riksdagen från 4% till 10%. Tänk så mycket skit vi skulle slippa då. Vad väntar vi på ? 👍👍

  10
 4. Nu börjar Sossarnas ras på riktigt… musslorna har blivit så många att de tar över… att det ens får existera ett islamist parti? Iran och Saudiarabien invaderar legitimt och svensken ser på i förundran… Vad hände? Jo Islam hände… det vi kämpade emot i hundratals år var smartare än vi…

  18
  1
 5. Den här myndigheten som heter Valmyndigheten. Är den bara befintlig inför valet eller är den en permantent myndighet? Ryktesvägen lär det finnas personer som har flera identiteter. Kan det vara så att de missbrukar och använder sig av flera identiteter inför valet 2022 och därmed kan påverka valutgången.?

  8
  1
 6. Om svenska sossarna är så hemska. Varför väljer man då att stanna här? Är det inte bättre man söker sig till muslimska länder om man nu brinner för just den tron? En sak ska man ändå komma ihåg. Muslimer har minst 50 muslimska länder att välja på där man kan bo Svenskarna har ett land och det är Sverige

  44
  • Deras ”lagbok” säger väl att de ska ta över världen?
   Då är det ju bara att fullfölja katastrofen!

   – ta på ett sprängbälte och få en biljett till himlen !
   – och alla jungfrur ???!

   Grattis till verkligheten!

   – men tro om det tröstar!

   29
 7. Va, är det möjligt att sossepartiets politiker är rasister, de kanske även är nazister. Tänk det hade man väl aldrig trott. Men det måste ju vara sant då en muslimsk invandrare känner så i sossesällskapet och gå över till mussepartiet.
  Fy skäms ni socialdemokrater med anor och ni skall gilla multikulturellt. Tur att inte Palme lever som införde skiten till Sverige.

  34
 8. Det har talats om det tidigare. När ett renodlat muslimskt parti bildas kommer S att förlora mängder med väljare. Ser vi början på det?

  45
  1
  • Sossarnas kontrakt med muslimerna, redan 1999, var väl början på katastrofen?

   Det verkar ju finnas individer ännu, som tänker rösta på nederlaget, socialdemoktaterna?

   21
   • ”Niklas R”!
    Alla religiösa är väl vanliga människor, men med dålig insikt i verkligheten?
    Varför skulle de annars tro och ägna sitt liv åt något som inte existerar?

    Men tro om det tröstar!

    9
    2
   • Det står dig fritt att tro på vad du vill.
    Om du vill ha en teologisk debatt kan vi ta det också.

   • Visst!
    Jag har ställt frågor om verifikation ihela mitt liv (80 år) .
    Men ingen kan ge svar.
    T.ex: Vem var Jesus sekreterare, som var med honom överallt och hela tiden?
    Till vem har ”gud” talat, på vilket språk och var finns protokollen/anteckningarna?
    Tro är att inte veta!
    Att leva på en tro är att leva i en fantasi!

    men tro om det tröstat!

 9. Om demokratin i Sverige fungerat, skulle han inte överhuvudtaget befinna sig här med sin parasitsnabel inborrad i samhällskroppen…

  56
 10. En fjäder i hatten för hela Nyköping,m. omnejd !!
  Tror inte ens vi i södra Ghettot,har en sådan i ”Sundets Pärla” ! 😉

  26
  • Vilka rättigheter har vi med svensk rot, som grupp i vårt land? Svar: INGEN!!!

   Är det inte kolonialt förtryck, att de utifrånkommande, ska ha större rättigheter, i ett land än de inhemska, eller ens lika? Oavsett vilket land det gäller!

   Vi ursprungliga sanna européer, har också rätt till vårt! Precis som en afrikan, från exempelvis zansibar, eller vilken arab som helst, har rätt till sitt. Men vi ursprungliga sanna européer har också rätt till respekt för de vi är, och till vårt!

   Men att komma hit med kolonialtankar, är helt förkastligt, som i vilken del av världen som helst!

   32

Kommentera