Muslimska invandrare firar Lars Vilks död med fyrverkerier och tårtor

ISLAM. Samnytt har tagit del av videoklipp filmat i Göteborg där flera arabisktalande personer bränner en leksakshund med bild på konstnären Lars Vilks. Gänget visar även upp flera inhandlade tårtor och avfyrar därefter mängder med fyrverkerier mitt i bostadsområdet.

Muslimerna kunde inte ens hålla sig när polisanställda höll en minnesstund för de två omkomna poliserna.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Muslimska invandrare firar Lars Vilks död med fyrverkerier och tårtor

 1. Vi lever redan i ett kalifat där vi viker ner oss för islam istället för att stå upp för våra egna värderingar och lagar!

 2. Visst är det konstigt att muslimer får vräka ur sig vilka hotelser som helst men en pensionär som har åsikter om islam får böter. Var är likheten inför lagen?

 3. Jag vet många som skulle vilja fira våra nuvarande styrande politikers död med fyrverkerier och tårta…

  9
  1
 4. Här är ju både namn och bild på fanskapen, varför inte direkt dra in medborgarskapen för dessa idioter, i den mån dom har sådant, och skicka dit där dom hör hemma, typiskt Sverige, man importerar folk som inte tål någon som helst kritik, men själva skändar dom döda människor här, och kommer undan med det ?

  32
 5. Låt dom fira. Glädjen är kortvarig. Snart har vi en annan regering och då ska många resa hem till medeltiden igen…..👍👍👍😄😄😄

  78
  1
  • Bra Kungen.
   En positiv inställning löser många problem.
   Vi måste bevara Sverige svenskt, det är vi skyldiga våra förfäder och inte minst våra barn.
   Sverige är svenskt och skall så förbli!

 6. Dom visar bara tydligt vilket avskyvärt avskum som dessa muslimer är. Skicka hem packet till kamelerna i öknen där dom hör hemma.

  72
  1
 7. Jag vet att Petterssons avskyr S.
  Men det finns andra alternativ än SD om man ogillar massinvandringen.

  2
  46
  • Den här ”religionen”ska vi i Sverige tydligen acceptera och respektera och integrera ! Respektlösheten under Polisens minnestund är bara ett bevis för att medmänsklighet inte finns på denna ”religions ” agenda.

   49

Kommentera