Två män efterlyses efter grov misshandel i Danmark

POLISEN. Jag är jätteglad att jag inte arbetar hos den svenska polisen, sa den tidigare chefen för mordutredningar Ove Dahl som undrade varför inte den svenska polisen talar om vad de vet om möjliga förövare vid varje tidpunkt. Vi talar om vad vi vet, oavsett om det är mord, våldtäkt eller något annat brott där gärningsmännen kanske har setts. Vi talar om så bra som vi kan i ett försök att lösa fallen, säger Ove Dahl till Ekstra Bladet och fortsätter Jag har många exempel från min tid när vi har fått hjälpt av allmänheten. Om vi inte ger någon information alls, får vi ingen hjälp, förklarar den danska polisen.

En 17-årig pojke skadades allvarligt i mitten av september när han utsattes för ett våldsamt övergrepp i Vollsmose i Odense, där han knivhöggs med en kniv.

Sedan överfallet har polisen gripit flera personer och en person har häktats, men två av gärningsmännen är fortfarande på fri fot, enligt polisen.

Därför letar de nu efter två män som de tror deltog i attacken som ägde rum den 10 september i Lærkeparken. Det uppger Fyns polis i ett pressmeddelande.

De är 27-årige Osman Ali Osman och 28-årige Mohammed Ahmed Hussein.

Osman Ali Osman har afrikansk i utseende, cirka 174 centimeter lång och slätrakat. Den andre Mohammed Ahmed Hussein, har också afrikansk utseende är 190 centimeter lång och kraftigt bygg.

Polisen har tidigare sagt att de anser att attacken är en del av en pågående konflikt mellan grupper i Vollsmose.

-Pettersson noterar att dansk polis har högre uppklarningsprocent än svensk, och den svenska polisen har ännu inte släppt namn och bild på bombmannen i Göteborg trots att de flesta vet vem han är tack vare alternativmedia.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Två män efterlyses efter grov misshandel i Danmark

  1. Om uppklaringsprocenten stiger blir det inga extrapengar till fler administratörer nästa år. Polisledningen uppskattar inte förbättrade siffror, hur skulle det se ut?

    34

Kommentera