Stäng

Fyra unga män från bortalaget häktade misstänkta för tre mordförsök i Kristianstad

VÅLDSVÅGEN. Ytterligare en person har häktats misstänkt för skjutningen vid ett köpcentrum i Kristianstad den 3 augusti, rapporterar SVT Nyheter Skåne. Mannen, som är i 20-årsåldern, är misstänkt för försök till mord.

Sedan tidigare är två tonåringar häktade, misstänkta för försök till mord. En tredje person är häktad för medhjälp till mordförsök.

Två män och en kvinna skottskadades vid händelsen.

-Pettersson säger att som vanligt hamnar vi i Mellanöstern, när man ser namnen på de misstänkta och häktade. Det finns en anledning till att det ser ut som det gör i deras egna länder…

Kristianstads Tingsrätt Mål-nummer B 2097-21

 • Mohammed Temeiza, född 2000, häktades idag misstänkt för mordförsök
 • Habeer Jabor, född 1997, medborgare i Irak, misstänkt för medhjälp till mordförsök.
 • Gabriel Everman, född 2004, misstänkt för mordförsök
 • Mahmmod Elyasir, född 2004, misstänkt för mordförsök
Steget Efter

TIDIGARE 2021-08-03 Flera personer skottskadade i Kristianstad, tre unga män gripna

VÅLDSVÅGEN. Medan Sveriges justitie och Migrationsminister Morgan Johansson (S) ägnar sig åt twitter fortsätter inbördeskriget i Sverige. Flera personer har hittats skadade efter misstänkt skottlossning i Kristianstad, uppger polisen.

Steget Efter

– Vi arbetar nu med att få en överblick på händelsen och hur många skadade som vi har totalt, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist till Kvällsposten.

Polisen larmades om flera höga smällar i området Näsby på tisdagseftermiddagen. När polisen är på väg får man ytterligare uppgifter om att en skottlossning har skett.

Väl på plats hittades flera skottskadade personer på olika ställen i området. Skadeläget är ännu okänt.

Uppdaterat: Polisen inleder en särskild händelse efter skottlossningen i Kristianstad.– Flera personer avlossade många skott, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson för polisregion Syd, på en pressträff på tisdagskvällen.

Efter oroligheter de senaste två dagarna som kulminerade i skottlossningarna i eftermiddags så har polisen valt att inleda en så kallad särskild händelse.

– Det blev för mycket, säger Westford. På frågan om hur polisen ser på att skottlossningarna skedde mitt på ljusa dagen säger hon:– Det finns bara en sak att säga och det är att det är fullständigt oacceptabelt.

Polisen vaktar vid sjukhuset på grund av en hotbild mot offren.

Tre unga män har gripits misstänkta för mordförsök.

-Pettersson säger att mångkulturen skapar sysselsättning och höjer BNP…

Justitieministern har ännu inte twittrat om detta,

Uppdaterat 2021-08-05: De tre tonåringar som anhållits för skottlossningen i Kristianstad släpps på fri fot, skriver flera medier. – Misstankarna mot de här personerna kvarstår. Men det finns inte bevis nog eller skäl för att hålla dem fortsatt häktade, säger kammaråklagare Johan Eriksson till Sveriges Radio Ekot.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

exten uppdateras.

6 reaktioner på “Fyra unga män från bortalaget häktade misstänkta för tre mordförsök i Kristianstad

 1. Fyra män från bortalaget frihetsberövade för mordförsök, detta har vi hört tidigare. Det finns säkert en förklaring till dessa skötsamma individers handlingar.

  6
  2
  1. Ja för enligt PK-etablissemanget så bär ju aldrig den importerade adeln ngt eget ansvar för minsta lilla kriminella handling!
   Allt är alltid någons annans fel, förslagsvis det svenska samhället och den ”strukturella rasismen” som vi har satt i system att utsätta alla nya medborgare för!

 2. Reinfeldt hade endast ett rätt och det var påståendet att: -Invandringen ger oss ett mera spännande samhälle!
  Frågan som ingen då ställde lyder: -Och exakt vem har efterfrågat ”detta mera spännande samhälle”?

  11
 3. Mogge kalkylerar kallt med att trigga upp våldet till en sådan grotesk nivå att media och Svenne-Banan icke längre bryr sig. Precis som ”en skjutning i Malmö igen” — Vem reagerar längre ? Därefter kan han sitta och snurra i sin egen departements-stol utan att någon ställer en massa jobbiga frågor. Buset får fortsätta sin verksamhet i det fördolda och minns Mogge´s hjälpande hand på valdagen.

  8
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: