Det är ingen rättighet att ockupera och härja sönder ett helt land!

INSÄNDARE. Nyligen så gav sig Lena Mellin på Aftonbladet in i debatten om huruvida ovaccinerade personer ska få arbeta inom vården eller ej.
Hon skrev då: – Bra att kasta ut ovaccinerade från vården, det är ingen rättighet att få jobba med sjuka! I sak inte något speciellt kontroversiellt yttrande.

Men det är just när denna typ av utspel prioriteras på våra tidningars ledarsidor som man förstår orsakerna till att våldet i vårt land bara blir allt värre och grövre för varje år som går.

Sverige är nu mer ett land med i princip dagliga skjutningar, varje vecka kan vi läsa om mord och bombdåd med mera. Orsaken till att detta samhällsförfall tillåts att fortgå har en väldigt enkel förklaring och det är att media och vår samlade journalistkår inte vågar, eller besitter förmågan att ställa våra ansvariga politiker mot väggen!

Om Lena Mellin legat i fas med vanligt folks verklighet och den oro de nu känner så borde hon istället nu gått ut med följande: – Bra att kasta ut kriminella ur Sverige, det är ingen rättighet att ockupera och härja sönder ett helt land!

Men just sådana utspel möter vi aldrig på någon ledarsida, detta trots att det är precis så varje normalt funtad svensk medborgare säger och tycker!
Varför har svenska journalister så förtvivlat svårt för att driva på våra beslutsfattare så att dom vågar börja fatta beslut som grundas på sunt förnuft?
För utan medias stöd och uppmuntran så klarar dom bevisligen inte av det.

Sanningen är nämligen att ingen person enligt folkrätten har en villkorslös rätt att vistas på annan stats territorium. Denna rätt har endast den egna nationens medborgare, alla andra vistas i främmande stat på nåder och kan när som helst slängas ut från landet.

Staten behöver faktiskt inte ens ange någon grund till varför man väljer att avvisa en person. Med tanke på detta så är det fullständigt ofattbart varför samtliga gängkriminella utländska medborgare inte slängs ut från vårt land!?

När Sverige nu allt mer påminner om en krigszon där såväl barn som poliser skjuts ihjäl, där hus och bilar sprängs i bitar, där sexualbrott, personrån, narkotikabrott, bilbränder och skolbränder blivit så vanliga att de knappt nämns i nyhetssändningarna så är det detta våra ledarskribenter ska focusera på!
Inte på vaccinfrågor eller klimatlarm med mera, får vi inte stopp på våldet så drabbas vi tids nog av ett fullskaligt inbördeskrig.

Tidigare så oroade sig många för att gå ut ensamma efter mörkrets inbrott, nu mer så kan man inte ens känna sig trygg i det egna hemmet.
På senare tid så har det allt vanligare att oskyldiga människor blir beskjutna i sin egna bostad eller får handgranater inkastade genom fönsterna.

När detta sker så kommenteras det oftast med att gärningsmannen valde ”fel lägenhet” och att målet var en annan.
Vi förväntas med andra ord lugnas ner av att det i vår omedelbara närhet finns en bostad vilken ses som ”rätt” att utsätta för dödlig terror!?

När oskyldiga människor faller offer för gängkrigens våld så kommenteras detta ofta av våra myndigheters företrädare med floskler som att det är ”oacceptabelt”, eller att personen ifråga ”befann sig på fel plats vid fel tid”!

Sanningen är att det är dom kriminella våldsverkarna ihop med våra ansvariga beslutsfattare som ”i nutid befinner sig på helt fel plats”!
Och så kommer det att förbli tills den dag våra medier gör det dom ska, det vill säga granskar makten och ställer ansvariga beslutsfattare till svars istället för att som nu spela med och låtsas som att man inte begriper varför samhället nu ser ut som det gör!

Johnny Hornbrink, SD

Expressens löpsedel den 6 september 1993 tillagd av Pettersson

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Det är ingen rättighet att ockupera och härja sönder ett helt land!


 1. Den lilla människan (bland människor) stannade vid sin lott då en gång
  när Amerikaemigrationen ”blommade” för fullt under 1800-talet.
  Endast de företagsamma och de med sparade medel hade möjlighet
  att ta sig ut ur Fattig-Sverige då en gång för 150 år sedan. De va
  ungefär samma typ av förtrupper som idag styr kosan bort från bl.a.
  annat Afghanistan idag.
  Det som skiljer mest är mottagandet i det nya landet. I Amerika blev
  inte de nyanlända försörjda så fort de satte sin fot i land, de blev från
  första början TVUNGNA ATT GÖRA RÄTT FÖR SIG och anpassa
  sig efter där gängse gällande kultur å framförallt lära sig VETA HUT!
  Arbeten saknas inte i Sverige idag, va som saknas är att KRAV från
  de styrande att inte låta främmande seder och kulturer att ta över
  helt…vilket är nära ögat denna dag

 2. I ett normalt huvud och agerande, så är din kropp din kropp, och DU bestämmer över den, oavsett vad andra har för åsikter.

  Lena Mellin har, och framför sig som hon har förstånd till.
  I Sverige lider svenskarna, våra barn rånas, misshandlas, våldtas, våra pensionärer förnedras, bidragstjuvar snor våra pengar och bilar och hus, skolor brinner…och denna Lena Mellin, snackar sin skit.

  Lägg ner Aftonlögnen…och fram för media som agerar med förstånd för samhället.

  13
 3. ja man bör ställa en del frågor först . hur effektiv är vaccinet man började med att påstå att två doser her ett bra skydd ?
  och ja nu skall man lansera en 3 dos då bland åldringar altså till fom som enligt statistiken dog.? frågan blir ju ljuger man nu eller ljög man tidigare kan det vara då olla att vaccinet inte gäler cov 19 utan något annat virus ? en sak är säker att har man haft en sjukdom som coc19 då är man imun mot den sjukdomen.. men om man vaccinerar sigverkar det ju dom man inte blir imun mot cov 19? .. och det ger ju bara två svar qntigen är vaccinet odugligt eller aktivt mot ett annat virus ..dt är igentligen bara en sak som är säker läkemedeföretagen säljer sitt aven om det är odugligt .. astras mest kända läkemedel är nevrosdyn av kända orsaker!

 4. Bort med daltet. Hyr eller köp fängelseplatser/arbetsläger utanför Europa till lägstbjudande när det gäller gängkriminella och klaner. Sibirien, Xinjiang,Thailand kan duga. Leder till stora besparingar.

  35
 5. FOHM är öppna och raka med att nyttan med vaccinerna är att skydda den vaccinerade mot allvarligare följder. Med andra ord kan du både vara smittad och smittande utan att du vet om det. Om det stämmer vore det bättre med ovaccinerad personal i vård och omsorg ur patientsynpunkt då det är lättare att upptäcka och åtgärda.

  14
  3
 6. Mot Lena Mellin finns det inget verksamt vaccin i världen som hjälper, i vart fall
  inte mot den socialistiska enögdheten. Om det nu finns människor som inte vill vaccinera sig så är det deras beslut och inte vad Lena Mellin tycker som gäller!

  53
  1
 7. Sant om media skött sitt så hade inte Sverige sett ut som det nu gör!
  För när makthavarna aldrig får höra att det dom gör är fel utan bara möts av TV:s livesända flyktinggalors alla applåder så är det ju lätt att tro man gör rätt prioriteringar!

  59
 8. Värt att notera är att det inte är skribenterna själva utan ”Pettersson” som ”kryddar” insändarna med bilder och fotomontage, med andra ord är det inte jag som begärt ut eller publicerat Expressens löpsedel från 1993!

  24
  13
  • Vår tids journalister är inte ett dugg intresserade av att gräva fram sanningen eller ställa ansvariga beslutsfattare till svars.
   Orsaken till det är väldigt väldigt enkel, allas deras lojalitet är nu köpt av statsmaktens presstöd och Public Service nu mer statliga inkomstkälla, skatterna!
   TV-licensen kunde vi alla skita i att betala om vi ansåg att SVT / SR brast i sin så kallade opartiskhet, men skatten slipper vi inte ifrån och just därför så kan nu SVT måla upp den verklighetsbild som bäst passar statsmakten!

   50
  • Fråga: -Hur kan jag få tummen ner för att jag upplyser om att det INTE är jag som lagt ut ovanstående bilder????
   Detta bevisar ju dock bara min tes om att Sveriges problem beror på att allt för få klarar av att ta in och ta till sig korrekt fakta!

   41
  • Ok. Men du anser att ovaccinerade ska portas. Du har en partiledare med uppenbar hypokondri. Min röst får ni därför inte igen. Du och ditt parti har inte begripit någonting gällande C19.
   Ni är inte lösningen, snarare problemet.

   5
   7

Kommentera