I Tyskland hade man skrattat åt Åkesson

MEDIA. I Sverige skrattar många åt att socialdemokraten Anders Lindberg som är utsedd till politisk chefredaktör på Aftonbladet av den fackliga organisationen LO kallar sig oberoende…

Anders Lindberg nämner ofta Sverigedemokraternas rötter, trots att SD bildades 1988. Jag har dock aldrig sett att Lindberg tagit upp Aftonbladets historia. Europas frihetskrig – Aftonbladet den 22 juni 1941

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.
Den mest kända löpsedeln i Sverige anses vara Aftonbladets löpsedel från 23 februari 1970. Om det var ett misstag eller en jaktolycka vet jag ej.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “I Tyskland hade man skrattat åt Åkesson

 1. Här i Sverige skrattar vi åt Anders Lindberg. Minns hans förställning härom året i Almedalen där han blev så utskrattad av åhörarna så man nästan tyckte synd om honom. Finns nog fortfarande kvar på Youtube.

  28
 2. Värdegrunden igen . ”Ljug så mycket ni kan om meningsmotståndarna, allt för makten ”
  Lindbergs bibel.

  40
 3. A f t o n s l a s k e n är enligt egen mening, ”alltid först på plats” !
  I dag när det är val i Tyskland,har man skickat iväg en skribent till Berlin,för att rapportera från plats.
  Naturligtvis har man liksom i Abzurdistan inriktat sig på ett brett inslag,från AFD´s (motsvarar i stort SD) sista valsammankomst i centrum.
  Här skriver skribenten ner så mycket negativt att kan finna på platsen,om detta ” högerextrema parti”.
  Hade han gett sig iväg mot öst eller mot norra delen av staden,hade han träffat på ortens linksextrema pöbel.Dessa uppträder överallt för att störa de övriga partierna,höger om Kommunisterna.
  Men det skulle ju inte passa in för skittidningens läsare !!

  47
  • F.ö. är det även stort marknadsliv idag i Berlin,när årets Maraton sker.
   25.000 startande utan mask för ansiktet,och utan att hålla de avstånd som Merkel beslutat, kutar/går dessa runt i de olika stadsdelarna.
   För de som inte kunde se spektaklet kan Stenbock rapportera från 90-talets,då ännu fler fann detta som nöje,en gång om året.
   Brukade stå i närheten av dåtida målet vid Europaplats. Här utspelades det mest otänkbara bland amatörerna. Vissa fick hjälpas fram de sista metrarna för att få den eftertraktade medaljen alla föräras,som kämpar sig igenom plågan.
   En bild sitter kvar och det var en man som tydligen led av dålig mage. Avföringen löpte utmed benen på honom,tror han nådde sitt mål likväl !!

   20
 4. Aftonbladet…? Afton är ett uttryck för skymning, det mörknar och blir till slut kolsvart. Undrar om det inte är symtomatiskt för deras ledarskribent. Det verkar som det återspeglar tankeförmågan. Kanske skulle politruken redan nu ställa sig i kö för lämpligt vårdboende.

  48
 5. Jag tror att Anders är ute på helt fel spår. Tyskland röstar inte på socialdemokraterna för att dom vill ha vänster politik. Jag tror att man röstar S som straff för Merkels invandringspolitik. Tyskland översvämmades av invandrare som har bidragit till otryggheten främst kvinnor i alla storlekar och ålder. Vi kommer att få se samma här också. Väljarna kommer att lägga sina röster på det block som inte bidragit till att skapa ett land med otrygga människor. (hoppas jag))

  63
 6. Ja kanske det, men alla vet att Aftonbladet har haft mycket goda kontakter med Tyskland, allra helst det äldre Tyskland. I Sverige finns det ingen som skrattar åt Aftonbladets töntiga ledarskribenter , dom anses mest som tragiska figurer, allra helst Anders Lindberg!

  78

Kommentera