Stäng

Välkommen till det ockuperade Europa

ISLAM. Välkommen till det ockuperade området Molenbeek i Brussel, Belgien. Det är en stadsdel där inga belgare bor eller besöker. Det är också Europeiska unionens huvudstad, kanske snart också utan européer och det finns fler sådana områden i Europa.

Salahuddin Barakat är en känd imam i Malmö som hyllats av både politiker och i svenska medier. Barakat skrev en dryg vecka före halshuggningen av läraren Samuel Paty ett inlägg på Facebook riktat mot Emmanuel Macron och den franska staten. ”En vacker dag kommer de som har varit utsatta för Frankrikes ondska och orätt att utkräva sin rätt”.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Välkommen till det ockuperade Europa

 1. Svenska politiker borde tvingas till en kvällspromenad i Paris . Där försvinner alla gående efter mörkrets inbrott , och alla åker förtidsbeställda taxi till Och från restaurangerna .
  Det är en krutdurk som snart exploderar
  Sverige är på samma väg .

  25
  1. Men han har ju rätt! Fast inte som han tror! Och lika är det här! Det kommer en dag, när reaktionen kommer mot förstörelsen av Europa, och av länderna här, i varje enskilt land. Se bara nu hur makteliten formerar sig i land efter land, mot oss andra, DET NATIONELLA INHEMSKA FOLKET. Först i Sverige: sossar, liberaler och mp. Norge likaså! Och nu senast i Tyskland, ser de ut som att SPD, FDP och die Grynen, får makten. Det är samma partier. Och mot dem står de konservativa CDU/CSU och AFD. Det är bara det att de inte insett det än. Men så kommer det nog att bli i land efter land. Vänsterliberaler mot nationalkonservativa, som är folket.

   Och det är där reaktionen mot de auktoritära socialistiska förtryckarna kommer!!! För det är en europeisk enhetselit, som nu ska bestämma allt för oss. Och vad som är rätt och fel. Och allt annat blir/är förbjudet.

   Så…”En vacker dag kommer de som har varit utsatta för…” regimens/styrets/landets ”…ondska och orätt, att utkräva sin rätt”.

 2. – men först måste socialdemokraterna annulera kontraktet de har med
  muslimska brödraskapet sedan 1999!

  Kontraktet lovar muslimer ”positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
  inklusive regeringen”.

  Alla svenskar borde vara lika skräckslagna av detta som jag är!

  Religion är en fantasi – en tro!
  Ska vi ha individer, som lever i en fantasivärld, i vår regering?

  61
  2
 3. Européerna har ockuperat Europa i många herrans år. Européerna har besuttit denna kontinent för sig själva.

  40.000 år minst har vi varit herrar över Europa. I endast 50 år har invandringen påverkat oss negativt.

  Låt oss ta tillbaks vår härliga kontinent och åter införa de ideal som tog oss stadigt framåt.

  59
  1
  1. Första världskriget slutade i det Osmanska rikets upplösning och reträtt av Islam från Europa förutom några få enstaka enklaver i sydost. 20 år senare försökte man liera sig med nationalsocialisterna vilket resulterade i att man även förlorade Kaanans land. Sedan dess har vissa krafter verkat för att islamisera Europa. Medvetet eller av ren dumhet.

   Tack vare kommunismen och dess förlöpare socialismen har man åter fått fäste i det kristna Europa. Lite lustigt är det då kommunismen är ett resultat av en av deras ärkefienders juvenila tankemödor och strängt taget en konkurrens om världsherravälde medan de som upplevt kommunism på nära håll skyr båda som pesten.

   28

Kommentera

%d bloggare gillar detta: