S går fram med hårdare tag mot kriminella

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Socialdemokraterna går fram med hårdare politik för att stoppa gängbrottsligheten. Partiet vill bland annat göra det möjligt att vräka kriminella för att städa upp i segregerade bostadsområden. – Det fanns en ängslighet tidigare att beskriva en del problem, man ville inte ses som rasistisk och så vidare, säger inrikesminister Mikael Damberg (S), enligt Aftonbladet.

Damberg anser att det tidigare har funnits en ängslighet i att beskriva samhällsproblem kopplade till stor invandring och dålig integration, men att samhällsdebatten nu har kommit ikapp. – Hur vi hanterar migration har varit ett sätt som spätt på segregationen. Sverige har inte sett att om man hela tiden fyller på med migranter i vissa områden så växer problemen över tid. De kommuner som har haft mest problem har varit glasklara med att det här inte riktigt funkar.

Vem bär det yttersta ansvaret för våldsupptrappningen i samhället?Det gör gängen, det är de som skjuter. Men alla politiska partier som har suttit i någon form av ansvarsställning bär ett ansvar för att bostadsområdena har hamnat vid sidan och att segregationen har brett ut sig.

-Pettersson undrar över ”man ville inte ses som rasistisk”. Mikael Damberg vem var det som kallade dem som ville ha hårdare tag mot invandrargängen för rasistiska?

Damberg borde kosta på sig att säga att det parti som inte har haft eller fått något ansvar är det som haft rätt hela tiden och som av Damberg med kollegor kallats rasistiskt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “S går fram med hårdare tag mot kriminella

 1. Danmarks socialdemokratiska regeringen har redan genomfört detta. Det som sker i Sverige idag förekommer inte i andra europeiska länder. Det är tydligen svårt att se över landgränserna hur man kan komma på rätt väg. Att nu svenska S presenterar hårdare tag mot kriminella som SD gjort under lång tid blir ju bara tragiskt att se och höra på.

 2. Rädd för att ses som ”rasistisk”!?
  Det är ju faktiskt sossarna själva som har rasistanklagat allt och alla!
  -Menar man att man fruktade att bli rasistanklagade av sig själva?

  10
  1
 3. Lillmogge kom ju nyligen ut som nazist och nu kommer dumberg ut som rasist……. Vem kommer härnäst ? 👍👍👍😄😄😄

  13
  1
 4. Detta ständiga smekande och fjäskande inför vänsterns dogmer. Så har det varit sen -68 MINST. Alla ska rätta sig och anpassa sig efter dem, och har så hela tiden gjort. Jag menar, vad är det egentligen för skillnad på islamism, socialism, och rasism. Det handlar snarare om ideologi, inte vilka hemskheter människor utsätts för, som man bryr sig om. För skiten som drabbar människor är inte värre hos rasism, än de övriga två. Därför borde alla tre förbjudas, eller tillåtas, utan åtskillnad. För moderata företrädare finns även i rasismen, som hos de andra. Det har gått sjuka i att fördöma dem och se genom fingrarna på de andra två, bara för att det är vänsterns dogmer som enväldigt ska gälla. Det är bara att se på Löfvens ”VPK-demokrati”, som han yttrade.

  Så rasism borde tillåtas, om de andra två får hållas helt fritt som idag. Naturligtvis inget våld hos någon. Men det är inte grejen hos rasismen. Nej, det handlar att kunna tänka och tycka på detta sätt, utan att bli trakasserad av en vänster-korrupt regim.

 5. Någon som tror att de socialdemokrater som lämnade partiet för SD kommer att återvandra till S? Jag hoppas att människor här i landet är så pass intelligenta att de ser att S bara kör med falska kort och allt kommer att återgå till situationen vi har nu bara valet är över.

  19
  1
 6. Nu jäklar ska ni få se på andra bullar när socialakrobaterna kavlar upp ärmarna och slår ner kriminaliteten!

  26
 7. Valet närmar sig. Kasta till Svennebanan
  några köttben. Någon hundring i sänkt
  skatt, hårdare tag mot buset o dylikt
  Svensken går på samma lögner vid
  varje val. Arma land.

  39
  1
 8. Tycker5 att Rebecca och dom andra tjejerna på Riks är härliga tjejer när dom visar det makalösa hyckleri som dom styrande politikerna är duktiga på att visa fram!

  30
 9. Ja, ja, ja, en massa snack inför det stundande valet. Kommer garanterat inte att hända något av större dignitet. I vanlig ordning tillsätts en utredning, med styrande direktiv och därefter begravs hela rasket. Bara ett sossepundhuvud går på snacket.
  För att stävja brottsligheten, behövs så hårda tag, att det kan betraktas som inbördeskrig. Det Löfvenregimen lyckats med är att förstöra Sverige för minst hundra år framåt. Och det värsta: idiotierna har fortfarande inte fattat!

  33
  2
 10. mest akademiker, bara unga män, analfabeter , vi såg det inte komma etc
  Det här fattade inte vår”elit”. Nu står vi inför
  gigantiska problem, dessutom fortsätter
  importen av dessa typer utan att myndigheterna erkänner detsamma.
  Alle man i båtarna! Arma land.

  33
 11. Det här utspelet spelar ingen roll. Rötan har redan etablerat sig i Rättsväsendet kedja av aktörer. Domar-, åklagar- och givetvis advokatkåren är numera bestyckad av aktivister av allehanda slag.

  36
 12. Dags att göra avbön på riktigt, Fröken Dumberg ! Be SD om ursäkt !!!…till att börja med. Det är väl ändå ett minimum av anständighet.
  Sen hjälper det ju inte att vräka dessa kriminella parasiter. För dom har en förmåga att nagla sig fast ändå. Det finns bara ett sätt och det är livstids utvisning ur riket och att aldrig mer släppa in några nya.

  46
  • Ändå planerar man att åka ner till Afghanistan och hämta hit fler, en del av dem blir i vanlig ordning kriminella, så där är ju ingen mening med att ta ett litet tag bland dom kriminella när man hela tiden fyller på med fler ? Varför lägger man ner så mycket resurser på det landet? Det styre som finns där nu är hopplöst att överhuvud taget ens tala med!

   39
 13. Sent ska syndaren vakna. Om man nu vaknat eller om man, som vanligt, försöker behålla makten. En gås insmord i konsistensfett kunde inte vara halare.

  30

Kommentera