Stäng

Straff som torkar bort flinet i ansiktet på araberna

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Skive stad i Danmark har cirka 21.000 invånare, där har en grupp yngre invandrare med en bakgrund från Mellanöstern terroriserat befolkningen och polisen. De kallas ”Porsche-gänget”, eftersom de leasar dyra bilar, främst Porschar, som de fräser runt med enligt sina egna lagar och regler.

Porsche-gänget nöjer sig inte med att ”visa musklerna” med dyra bilar. De är också inblandade i grov brottslighet, till exempel grovt våld, narkotikahandel och mord.

Läs mer på Den Korte Avis…

Myndigheterna i Skive som insåg att problemen är invandringsrelaterade men har inte velat diskriminera utan år efter år arbetat med förebyggande åtgärder för att förhindra att barn väljer en kriminell karriär, men enligt polisen har detta arbete varit värdelöst, helt enkelt för att föräldrarna inte vill samarbeta.

Föräldrarna ser inte vad problemet är och förstår följaktligen inte vad som behövs. Det blir inte bättre än att medlemmar i Porsche-gänget har yngre syskon som växer upp med och ser upp till sina kriminella bröder.

Föräldrar från MENA-länderna har en helt annan inställning än väst till barnuppfostran, där våld är en vanlig ingrediens. Rik på misshandel, fattig på samtal med barn, som DKA säger.

Att samma föräldrar inte förstår det västerländska samhället kanske inte förvånar någon. Ändå har skolan och stödsystemet under alla år förbisett kulturella skillnader, till och med avvisat kulturen som en viktig förklaringsvariabel, och försökt lösa ”avvikelser” på samma sätt som för västerländska barn. I Danmark, liksom i de flesta västeuropeiska länder, handlar det om SSP-samarbete (skola, sociala myndigheter och polis).

Om det är något som Porsche-gänget och andra kriminella gäng har noll respekt för, är det statens monopol på våld. Västliga värden bryr de sig inte om en millimeter.

Nåväl, till slut fick myndigheterna i Skive nog. I ett mål som nyligen väcktes mot medlemmar i Porsche-gänget i hovrätten efter att de överklagat domen från tingsrätten, klarade inte gängmedlemmarna särskilt bra.

De fyra anklagade männen, som anses ligga bakom Porsche-gänget, fick straffen skärpta. Ibrahim El-Zeibak (28) och Mohammad Jawdat Ismaiel (28) fick sina straff ökade från åtta till nio års fängelse.

Danyal Maarouf (22) dömdes till tio års fängelse av tingsrätten, medan Jihad Ismaiel (29), som är bror till ovannämnda Mohammad Jawdat Ismaiel, fick sitt straff reducerat med två månader, till sju år och två månader.

Men bröderna Ismaiel utvisades från Danmark – för alltid.

Polisens ansträngningar och domstolens bekräftelse av hårda straff – särskilt utvisning – ger inte bara tydliga signaler till kriminella i Danmark, det ger också tydliga signaler till laglydiga danska medborgare.

Kriminella måste hållas inlåsta och om möjligt utvisas ur landet, och medborgare i allmänhet måste veta att deras säkerhet är av största vikt.

Om brottslighet ska bekämpas effektivt måste samhället vara starkare än kriminella.

-Pettersson säger att utvisnings ska vara obligatorisk vid grövre brott eller upprepade småbrott och även föräldrar som uppenbart inte sköter sin uppfostrande roll ska skickas med.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Straff som torkar bort flinet i ansiktet på araberna

 1. Tidigare i vår bestämde jag att sluta med svensk snaps och övergå till Ålborg Akvavit. Nu lovar jag att dricka danskt öl och heja på Dannmark i fotboll! Landet är ett föredöme i Europa.

 2. Shaen regerade i Iran fram till 1979. Alltså inget muslimskt styre förrän efter hans avsättning 1979.

  14
 3. Jag tror att de enda som kan anpassa straffen rätt för denna maffia är talibanerna i Afghanistan. Samhällstjänst i morbrors fruktaffär är att driva med både brottslingarna och Svenskarna. Först vänsterhanden, nästa gång högerhanden, har de inte förstått budskapet ryker huvudet, där gäller sharia.

  4
  2
 4. Har idag lagt åtskilliga länkar över landets förfall,men skall anstränga er med ytterligare en,som klart visar vad det är för klientel,som raseras oss.
  10.000:- från Försäkringskassan,för att han inte vill smutsa ner sina händer med arbete. Därtill hans otaliga smuggelresor till Tyskland för sprit-inköp.Tror för min del inte mannen heter Svenne eller Lasse :
  https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/paret-tog-sonens-firmabil-for-att-smuggla-alkohol/

  11
 5. Den enda (förutom) skräpet själva, är Socialdemokraterna i Sverige som gråter och är så så ledsna och nu kommer göra allt för att skräpet ska frias och välkomnas till Sverige.
  För att här våldta, sälja knark, tjuva, misshandla, elda bilar och förnedra svenskar…med naturligtvis AMNESTI för allt de gör.

  21
 6. Ett typ-exempel hur vårt land har förändrats p.g.a. de styrandes agerande.
  Läs gärna länken från HD nedan.
  Man har i skolor o. media indoktrinerat de yngre i den grad,att de skall uppfatta dessa MENA-parasiter som oss inhemska.Att sedan PK-press o. i detta fall Polisen spelar med i dramat,gör inte det hela bättre.
  Skriv för f-n rakt ut vilka som begår dessa nedriga brott,mot våra fördummade unga flickor:
  https://www.hd.se/2021-09-18/rad-av-valdtakter-i-helsingborg-forbryllar-polisen

  34
  1
 7. ”-Pettersson säger att utvisnings ska vara obligatorisk vid grövre brott eller upprepade småbrott och även föräldrar som uppenbart inte sköter sin uppfostrande roll ska skickas med.”

  Jag skulle vilja gå längre än så. Bort med straffrabatten. Mördar man två ska man ha dubbelt livstidsstraff.

  Utlänningar avtjänar straff i utlandet. Det finns säkert något land i tredje världen som mot ersättning kan inhysa fångar.

  Uppträdande som hotar svenskar och svensk kultur ska resultera i avvisning.

  Tolkhjälp upphör efter två år. Blanketter på utrikiska tas bort.

  Medborgarskap ska förtjänas, inte ”sittas av”. När man visat att man är assimilerad och betalat skatt kan man ansöka om medborgarskap. Klarar man medborgarskapstest blir man sedan svensk medborgare och enbart svensk medborgare. Dubbla medborgarskap upphör.

  Sist men inte minst; rätten att söka asyl begränsas geografiskt. Icke-européer göre sig icke besvär.

  45
 8. I Sverige döms också någon enstaka gång till utvisning som aldrig blir utav, verkställighetshinder? Varpå den dömde blir så upprymd så han åker hem på semester, då minsann finns inga hinder och våra myndigheter har ingen aaaaning om vad som skett.

  50
  1. Minst en av tio som dömts till utvisning i domstol blir aldrig utvisad. Mellan åren 2012-2019 fick gränspolisen in 6080 utvisningsärenden som skulle verkställas, det handlar då om över 600 fall där personen inte utvisats av en eller annan anledning.

   26
 9. Varken PUT (permanent uppehållstillstånd) eller TUT (tillfälligt uppehållstillstånd),
  bara UT !!

  48

Kommentera

%d bloggare gillar detta: