Stäng

Hoten är värre än någonsin

VÅLDSVÅGEN. Poliser får motta grova hot och möts av våldsamma konfrontationer när de ingriper. Stora resurser måste kallas in för att undvika fritagningsförsök. Bilar sätts i brand och på gatan säljs droger öppet. Det kan låta som beskrivningen av ett gängkontrollerat område i en storstad – men det handlar om det lilla bostadsområdet Sloalyckan i Falkenberg, rapporterar Expressen.

Sloalyckan är ett relativt litet lägenhetsområde nordost om centrala Falkenberg. Polisen har arbetet i området under flera års tid men konfrontationen har eskalerat allt mer och mer. – Det är extremt mycket glåpord och öppen konfrontation, säger Christer Bartholdsson. Han säger att attityden är ”värre än någonsin”. Bartholdsson berättar han att han tittat på material från sina kollegers kroppskameror. – Det är riktigt uselt. Poliserna kallas för horor och svin. Personerna säger: ”Stick härifrån, här äger vi”.

Det ska handla om en grupp på 20-30 unga män vars svansföring, enligt Bartholdsson höjts rejält. När polisens närvaro ökar blir stämningen mer konfrontativ. – Det händer när vi omhändertagit en person att vi fått ta in stora resurser för att undvika fritagningsförsök.

Christer Bartholdsson jämför situationen i Sloalyckan med den som finns i vissa delar av till exempel Göteborg, ett slags gängproblematik. Dock i en mer begränsad omfattning. – Det är en klick av unga vuxna män och så är det andra som kanske inte alltid delar deras uppfattning men som dras med.

-Pettersson säger att det hjälper inte att prata eller några månader eller något i fängelse, det ses som en merit bland de små liven.

Det ska vara straff som torkar bort flinet i ansiktet på araberna, det vill säga 8-10 år och längre men helst obligatorisk utvisning. Då blir det snart lugnt…

Om Falkenberg på bloggen, och tro inte för ett ögonblick att Falkenberg är värre än andra platser i vårt land.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Hoten är värre än någonsin

 1. Misstänker att även Morgan är hotad, eftersom han påstår att han skärper straffen, skärper och skärper, men inget händer.
  Det är mycket som hemligstämplas nu för tiden.

  16
 2. När Stenbock för några år sedan skrev ner,att jag undviker gå ut efter mörkrets inbrott i mitt Ghetto,fanns de som fnyste.
  Nåväl i denna vecka har det hänt 4-5 ”knivrån” i lilla Helsingborg. Några även mitt på ljusa dagen. I kväll blev en 25-åring rånad i norra Ghettot på sin telefon o. bilnycklar !
  Rånarna bestod av 5 invandrade kanaker o. araber i snorårsåldern
  Detta sista skrev inte lokalblaskan HD,men Stenbock utgår från vad jag ser o. hör talas om !
  Dagens verklighet i Abzurdistan….

  30
 3. Hoten är värre än någonsin heter det, invandringen till Sverige i år är och har under dom senaste åren den varit ”värre än någonsin”!
  Kanske läge för att göra en konsekvensanalys av just detta faktum, men glömde ett annat faktum, nämligen att detta aldrig görs i det här landet!

  33
 4. Eller att ordningsmakten utrustas med baseballträn av aluminium och att de ges rätt att använda dem utan risk för PK-konsekvenser

  32
  1
 5. En gång i tiden så skämtade min farfar om att det var tur att det fanns en glasruta på TV:n som hindrade den tidens våldsverkare från bla annat Libanon ( som nyhetsrapporteringen då ofta handlade om ) att trilla ut på vardagsrumsgolvet.
  Denna glasruta har nu våra styrande monterat bort!

  46
 6. Börjar att bli dags att släppa in de gröna. I US har man inrikestrupper vilket vi saknar, men jag tror att ett par hemvärnsgubbar med k-pist skulle lugna ner det hela.
  Sedan vänder jag mig emot Petterssons förslag om 8-10 år i fängelse, sedan utvisning. Ge dom 2-3 år utvisa sedan hela familjen som ska hållas i förvar tills dess att det är dags att visa ut personerna. Man måste ge sig på familjen, för om storebror får fängelse så kommer lillebror att försöka efterlikna storebror

  44
 7. Ett hot mot välfärden är att diskmaskinerna börjar ta slut i butikerna. Så retfullt. Jag har inte haft diskmaskin på 73 år men nu hade tänkt köpa en.

  Jag har massor av skithuspapper kvar som jag köpte på senast jag hamstrade. Så jag får väl väl använda pappret till att torka disk. Innan jag torkar mig där bak.

  Jag har också köpt mängder med handsprit. Kan man dryga ut den nittitreoktaniga soppan med några liter sprit? Nu har ingen bil men det finns ju andra jag kan fylla på.

  3
  18
 8. Kaffe o bullar, Pizza, Dialogpoliser, Fritidsgårdar hade nog haft en viss positiv inverkan på den tiden som ”Dunder-Karlsson och Blom” representerade det dagliga buset. Men det fungerar ju naturligtvis icke på dagens importerade soldater. Dom har inte kommit hit för att anpassa sig. Tvärtom det är värdfolket som ska anpassa sig och förstå vem som bestämmer. Eller hur Måna… ? Polisen får nog skaffa sig bättre kanoner och inte tveka för Verrrkans-eld. Men om jag någonsin stöter ihop med Reinfeldt : ”Tack för att du valde min knoge”. Smock !

  54
  1. De här patetiska individerna har en mycket känslig punkt. Lilla mamma. De är morsgrisar hela bunten. Vid upprepad brottslighet, ska hela familjen utvisas. Med ett sådant hot hängande över sig, blir området lugnt över en natt. Familjen kommer att tvinga packet att hålla sig lugna.

   27
 9. Dom här busarna är definitivt inga fattiglappar. Utöver de väl tilltagna bidragen så håvar dom in enorma belopp på sin knarkhandel. Utblottade är däremot våra fattig-pensionärer. Men du menar alltså att det är dom som terroriserar gator och torg ?

  41
  1. Troligen behövs ingen militär, det handlar om en bakbunden polis och ett impotent rättsväsende som inte kan eller ”får” göra något trots egentlig förmåga.

   Som Pettersson skriver, skickar man ut dem ur landet eller i finkan på riktigt blir det nog lugnare. I storstäderna är problematiken större på grund av mängden men i ett sådant här område kan man nog egentligen staturera exempel.

   Om man vill.
   Och får.

   22
  2. Sätts militär in, så startar ett inbördeskrig. Alltså är fler poliser enda vägen, men detta hindrar ju vänstern att effektuera.

   Hans Jensevik (se hans videos) och t ex Hanif Bali har i klartext nämnt enda fungerande åtgärd. D v s mördare, skyttar, våldtäktsmän, grova rånare, knarkhandlare, knarkmoguler skall alla gripas samt dömas till utvisning vilken verkställs oavsett s k dödshot eller ej. Verkningsfulla blir domarna bara om hela familjen utvisas tillsammans med en dömd. All utvisning skall utdömas på livstid.

   Några finkänsligheter i samband med verkställigheter behövs inte. På med tvångströjor och munkavlar. Sätt på dem blöjor och söv ned dem om det behövs. Först och främst skall brottslingarna UT. Överklaganden tas efter att de nått destinationen och domstolen kan sammanträda via nätet från ”Hemlandet”.

   12

Kommentera

%d bloggare gillar detta: