Stäng

Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige där de kriminella är utbrända

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Livet i det nya landet rullar på med en tsunami av grova brott och någon ljusning verkar inte finnas eftersom politiker och journalister inte har verklighetsinsikt. Statsminister Stefan Löfven avgår i november och lämnar efter sig en het kriminal- och invandringsdebatt. I sin första stora intervju efter beskedet säger han att en stor del av problemen i samhället beror på alliansen.

Steget Efter

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare.

2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 34 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

Det pratas väldigt mycket, men gör väldigt lite…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige där de kriminella är utbrända

 1. Det är dags för länge sedan att utförsäkra och utvisa importerade kriminella. Är de underåriga, så måste förstås föräldrarna utvisas och ta med sig sina specialuppfostrade barn. Som det bör vara i normala länder, har föräldrarna ansvaret för sina minderåriga barns olagligheter. Samhället ska inte försvara brottslingar på skötsamma människors bekostnad naturligtvis.

 2. Sveriges styrande består av överklassocialister. Dvs sådana som genom sin tillmyglade politiska ställning, orättmätigt, av skattepengar tillskansat sig stora förmögenheter. Så länge de kan driva sin kriminella politik flyter pengarna in. Tro inte att en empatilös, narcissistisk, oduglig politiker, vi kan kalla honom Löfven, bryr sig det minsta om folket. Det är köttgrytorna som gäller. Må dessa medhjälpare till mord/våldtäkter/rån brinna i helvetet.

  11
 3. Ska vi tycka synd om buset? NOA (Nationella Operativa Avdelningen) – chef: ”Många kriminella är krigströtta och slutkörda. Många unga kriminella män är slutkörda och varken vill eller klarar att leva det liv som kriminaliteten medför”. Man börjar ju undra vad som rör sig i skallen på dessa människor som ser brottslingen som utkörd och krigstrött. Snart får vi väl lägga buset på axeln och klappa dem i rumpan så att de rapar upp allt brottsligt!

  18
 4. Pensionären idag, växte upp (inte alla) i små
  omoderna lägenheter. Två vuxna 2barn, barnen
  i sov i köket eller vardagsrummet, föräldrarna i
  sovrummet, om det fanns något. Det var aldrig
  tal om ngt tjafs hur svårt vi hade det. De allra
  flesta blevordentliga medborgare. Arma land

  22
 5. 15 nya poliser, när vi skulle behöva 15000 i hela landet, och hur många som har slutat redovisas inte, ej heller hur många som anställs och som hamnar i inre tjänst, man får intrycket av att regimen vill att klanerna ska ta över vem som ska bestämma på gator o torg!

  22

Kommentera

%d bloggare gillar detta: