Ännu en värdig representant för socialdemokraterna

INSÄNDARE till justitieminister Morgan Johansson (S)

I god tid innan Joakim Lamotte kom till Lund för att hålla ett möte utanför Centralstationen onsdagen den 8 september  angående invandrarvildarnas gatuslagsmål två dagar tidigare på samma plats så skrev jag till dig och tipsade dig om detta och föreslog att du skulle närvara för att lyssna på vad Lundaborna hade att säga om detta.

Naturligtvis så svarade du i vanlig ordning inte på mitt mail och inte heller var du på plats.

På plats var dock en av ditt partis adepter, nämligen idioten Magnus Bjerg Sturm, en värdig representant för ditt parti, som verkligen visade upp hur mycket han värdesätter demokrati och mötesfrihet.

Magnus Bjerg Sturm, antidemokrat. Bild från SSU Skåne och Facebook

Den här tölpen gjorde verkligen bort sig själv och hela ditt parti Morgan när han stod där med en megafon på högsta volym för att störa Lamottes möte. Tölpen visade verkligen upp hela sitt socialdemokratiska mod när han t om uppenbarade sig maskerad ända tills en av mötesdeltagarna slet av honom maskeringen vilket han säkert inte hade räknat med. Som om denna förnedring inte var nog för tölpen så anlände polis efter en stund och förde bort honom.

Jag var själv på mötet men lämnade tyvärr innan den modige Magnus Bjerg Sturm anlände med sin mikrofon.

Detta var nog bra eftersom om vi båda hade träffats så hade det nog slutat mindre väl för både mig och tölpen i fråga.

Tydligen så sitter denna Magnus Bjerg Sturm i distriktsstyrelsen för SSU i Skåne och han är också någon slags kampanjledare där.

Var det SSU som skickade ut Magnus Bjerg Ström för att störa mötet eller gjorde han det på eget bevåg?

Tycker du att detta är ett värdigt och bra sätt för en representant  för ditt parti  att bete sig, Morgan?

Kommer Magnus Bjerg Ströms tilltag att på något sätt beivras eller han kanske i stället får beröm för sitt tilltag?

Kommer du som justitieminister att ta ett snack med honom och förklara det olämpliga i hans beteende?

Eller han kanske belönas med en ännu mer högljudd megafon så han kan störa möten ännu bättre?

Jag skulle nog rekommendera att tölpen belönades med en stor spark i röven av distriktsstyrelsen för hans och ditt partis bästa. En sak lyckades tölpen med i varje fall, nämligen att hatet mot ditt parti blev ännu större Morgan. Att uppträda på detta sättet var verkligen något av det sämsta man kan göra som en representant för ett politiskt parti.

Något som var nästan lika dåligt var att du inte var närvarande för att lyssna på vad invånarna i din egen stad hade att säga.

Denna kväll var verkligen inget positivt för ditt parti Morgan. Någon som verkligen kan känna sig nöjd var Joakim Lamotte vars möte faktiskt samlade mer folk än vad jag hade förväntat mig.

All heder Joakim för ditt initiativ att låta folket komma till tals och all skam åt dig Magnus Bjerg Sturm som försökte sabotera mötet och din megafon kan du stoppa upp i den kroppsdel dit solljuset sällan eller aldrig når.

Partiboken också för den delen!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Här går SSU-toppen till ljudangrepp mot Joakim Lamotte (Betalvägg Bullentin.nu)

10 thoughts on “Ännu en värdig representant för socialdemokraterna

 1. Såg för ett tag sedan en dokumentär om O Palme. Ett inslag visade T Fälldin häcklas av socialdemokrater under en debatt någonstans i landet. Gammal tradition inom ungdomsfalangen. Man kan tycka vad man vill om respektive parti men dagisupplägget är inte värdigt vuxna människor som jag ser det.

  32
 2. Bland vänsterfolket finns många grupperingar. Mental hälsa är också kraftigt varierande i dessa grupper. De som saknar mest av förstånd, uppträder gärna maskerade och bullriga. Våld förekommer om de är i tillräckligt stort antal. Feghet är annars utmärkande. Förmågan att uttrycka sig är starkt begränsad, till några slitna, inlärda och ständigt upprepade fraser. Som alla med IQ över skonummerstorlek redan begripit, är det SSUare som avses.

  33
 3. Verkar som om SSU odågan har många supporters här eftersom Ni inte gillar att man borde stoppat honom innan polisen kom.

  30
 4. Man skulle gärna vilja veta hur denna Magnus resonerat. Troligen något i stil med att här ska ingen få stå och diskutera. Sådana saker som klanslagsmål på öppen gata får man inte tala om. Jag (Magnus) måste störa ut alla sådana diskussioner. Sen kallade f.d. SR Eko chefen Lamotte för clown, han kallade alltså Lamotte för clown – inte SSU killen med megafon utan Lamotte.

  30
 5. Kalla folk för idiot, nä det är är osvenskt, men visst klaga får man göra, men men idiot nej så säger man inte.

  1
  33
 6. Om nu denna SSU-galning representerar de åsikter som partipiskan företräder, så måste det ju i sin tur innebära att socialisterna välkomnar bråk, terrorism, klankrig, misshandel och upplopp. För om man är emot den som är emot, så är man ju för. All heder åt den oförtrutlige hjälten Lamotte !!!

  77
 7. Varför tog inte du Sandor och några andra megafonen ifrån SSU dåren ? Han fick ju hålla på i flera minuter innan polisen kom.

  4
  45

Kommentera