SSU hånar Lars Vilks

Minns ni Magnus Bjerg Sturm? Socialdemokraten som försökte störa Joakim Lamottes möte med vanliga medborgare i Lund. Nu utmärker han sig igen.

Det var i början på september som Joakim Lamotte mötte vanliga medborgare i Lund för att höra deras åsikt om jätteslagsmålet utanför sjukhuset i Lund där två importerade familjer rök ihop på dagtid när hederliga människor arbetar.

Under livesändningen dök den här pajasen upp.

Magnus Bjerg Sturm, SSU i Skåne. Det finns en chans att kontakta styrelsen för att fråga dem hur de ser på Bjerg Sturms syn på demokrati och yttrandefrihet, men gör det på ett vuxet och värdigt sätt.

För nu har nämligen Magnus Bjerg Sturm utmärkt sig igen. Den här gången hånar han öppet Lars Vilks.

Pettersson har ställt frågan förut. ”Ännu en värdig representant för Socialdemokraterna”?

20 thoughts on “SSU hånar Lars Vilks

 1. Stackars denna idiots föräldrar…
  Attt få en sån här superidiot till son måste vara hemskt…hans föräldrar får lida för sin idé om att skaffa ett barn…ni kan fatta va de måste ångra sig…VARFÖR GJORDE VI INTE ABORT 😢🤬
  nu när vi fick en superidio…förlåt, sosse till son.

  Lars Vilks…allt gott till dig i himmelriket…du är en hjälte 🙏🏻

 2. Det är djupt beklagligt att denne individ får gå lös ute i samhället bland vanligt folk.

 3. Tur för honom att det inte är för några år sedan när Sozzarnas Vibyholm forfarnde var verksamt då hade han förmodligen suttit där, med all rätt.

 4. Om muslimer tar makten i Sverige går det för Storm som det gick för hans socialistiska kolleger i Iran när muslimerna där tog makten. Han blir hängd i första, bästa lyktstolpe.

  18
 5. Personer som Sturm får en att allvarligt ifrågasätta validiteten av allmän rösträtt.

  15
 6. Släng ut alla muslimjävlar, och sossejävlarna kan följa med på samma gång. Dom verkar älska muslimer, så Mellanöstern borde passa Sossarna bra.

  35
 7. Idioter står alltid upp för att försvara vanvettet!
  Detta har S och vänstersidan gjort dom senaste 30-40 åren, det förefaller precis som om vänstern är rädda för och fruktar det sunda förnuftet!

  54
 8. Trodde först det var Åke i tv-serien Bert. Vänsterblivna som talar illa om döda vet tyvärr inte bättre utan och eftersom han ser ut vara 12 år så bör skärmtid för hans del införas

  61
 9. Glöm aldrig…….En liten sosse är också en sosse. Tyvärr verkar de ha någon sorts av lågbegåvad tillväxt

  85
 10. Man kanske kunde ha en särskild avdelning i aphuset på skansen för extra defekta.socialister.

  80
  2
 11. Inte värdig men helt klart representant för Socialdemokraterna på ett ovärdigt sätt. Ett riktigt stoplpskott som var ägnat att bli en ”fläck på lakanet”

  79
 12. Jag tror han insett att islam kommer att segra i Sverige och då är det viktigt att visa att han står på islams sida för att slippa bli halshuggen när de otrogna skall skickas till helvetet.

  Studera vad som hände med icke islamister som stödde revolutionen i Iran.

  86
 13. Man kan inte vänta sig nått mer av en sosseunge.
  Inte ens vuxna sossar är särskilt bildade, dom gapar efter andras pengar och
  talar nedlåtande om framgångsrika människor.
  Så är det och så kommer det vara, det är ledsamt.
  Men det heter avundsjuka.

  105
  1
 14. Kolla fotot på honom. Han uppvisar samtliga defekter som utmärker sossepatrasket. Att han inte är i Lund för studier framgår klart av bilden!

  95
  • Finns inga studier i världen som kan få denne mänskliga haverist på rätt köl,
   han försöker här att göra sig lustig över en tragedi, inte ens det lyckas han med, till och med den hund han försöker göra sig lustig över har mer förstånd än honom själv!

   71

Kommentera