Stäng

En finansminister som behöver hjälp för att läsa en budget

EKONOMI. Tidigare idag skrev bloggen att finansminister Magdalena Andersson (S) påstått att Sverigedemokraterna är ett farligt parti för Sverige som skulle sänka landets ekonomi.

Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt mot finansminister Magdalena Andersson (S) i debatt inför valet 2018.

-Pettersson är inte nationalekonom men jag undrar vem som är farlig för Sveriges ekonomi.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Magdalena Andersson (S) om drivmedelsskatten. Sedan dess har skatten höjts minst sex gånger.

6 reaktioner på “En finansminister som behöver hjälp för att läsa en budget

  1. Inte alls skrämmande. Det är alldeles lysande!

   Bättre valarbetare för oppositionen går inte att finna! 🙂

 1. Sjöstedt måste ha en ängels tålamod.
  Jag hade inte kunnat hålla mig från att vara sarkastisk.
  ”Jodå, det står där. Men jag kan förstå att det är svårt för en socialist att läsa och förstå en text. Det är komplicerade saker. Men ta din tid och läs igenom allt noggrant. Vem vet, du kanske hittar fler bra idéer som ni kan kopiera.”

  23
 2. Här syns en stor brist hos Magdalena, eller ska vi kalla henne Maggan. Att inte erkänna att hon hade fel, det är förvisso en brist för alla rättänkande sossar, hon hade lätt kunnat säga, ”ursäkta det såg jag inte.”

  Det finns ingen varelse av kvinna född som inte gör ett misstag någon gång. Ja det skulle vara nackstyva sossar eftersom de tror i sin enfald att endast deras tankar är de rätta.

  49
 3. Med ”Magdan” vid rodret så ser man ju redan det gamla vanliga, lagom till valet så slängs en massa valfläsk ut för att locka väljare.
  Varför regeringen inte har gjort dessa så kallade ”satsningar” tidigare finns det förstås inte en enda journalist som har vett till att fråga!
  Detta valfläsk är garanterat lika ruttet och härsket som den tidigare utlovade pensionshöjningen ”på upp till 3 000 kr”, som senare visade sig landa på allt från en ynka femtilapp till fem kronor!
  S gör alltid samma sak inför ett val, man väljer ut tänkbara väljargrupper och riktar löftena mot dem!
  Vad som är bra för landet Sverige skiter man fullständigt i där av löften om ”föräldravecka” samt skattesänkningar ( som när dom utförs av andra påstås dränera välfärden ) och en massa annat trams!
  Det enda som intresserar S är partiets väl och makten!

  55

Kommentera

%d bloggare gillar detta: