Biden låter Kina komma undan med århundradets brott

av Gordon G. Chang

 • USA:s president behöver inte någon perfekt kunskap för att agera.
 • Att man inte delat information när man har en plikt att göra det är en tillräcklig anledning för att låta Beijing betala, men det finns två ytterligare anledningar – båda tillräckliga i sig själva – att göra det.
 • För det första så mörklade kinesiska tjänstemän i åtminstone fem veckor, och sedan ljög de om den mänskliga överförbarheten av SARS-COV-2 och sa att COVID-19 inte var smittsamt när det faktiskt var det … För det andra så arbetar Kinas militär på nästa generations patogener.
 • Om kinesiska forskare lyckas utforma patogener som enbart riktar in sig på utlänningar skulle nästa mikrob, virus eller bakterie från Kina kunna göra slut på icke-kinesiska samhällen. Detta blir Kommunistkinas civilisationsdödare.
 • Nästa pandemi skulle därför kunna vara den som lämnar Kina kvar som världens enda livskraftiga samhälle. Världen behöver därför något mycket viktigare än rättvisa eller kompensation. Den behöver avskräckning.
 • Beijings beslutsamma kampanj för att samla in utlänningars genetiska profiler medan man förhindrar överförandet av kinesiska profiler till mottagare utanför Kina är ännu en indikation på att den kinesiska militären bygger etniskt specifika biovapen – ett brott mot landets skyldigheter under Biological Weapons Convention.
Om kinesiska forskare lyckas utforma patogener som enbart riktar in sig på utlänningar skulle nästa mikrob, virus eller bakterie från Kina kunna göra slut på icke-kinesiska samhällen. Detta blir Kommunistkinas civilisationsdödare. Nästa pandemi skulle därför kunna vara den som lämnar Kina kvar som världens enda livskraftiga samhälle. Världen behöver därför något mycket viktigare än rättvisa eller kompensation. Den behöver avskräckning. På bilden: Virologen Shi Zhengli (vänster) i ett laboratorium på Wuhan Institute of Virology i Wuhan, Kina, den 23 februari 2017. (Foto av Johannes Eisele/AFP via Getty Images)

Den 27 augusti släppte Bidenadministrationen en oklassificerad summering av underrättelsesamhällets rapport om ursprunget av COVID-19. IC, USA:s 18 underrättelsetjänster, kunde bara nå ett fåtal definitiva slutsatser. De menade att de behöver mer information, men världen vet tillräckligt för att börja ålägga Kina allvarliga kostnader.

USA och andra nationer måste ålägga dessa kostnader för att hindra Kinas kommunistparti från att släppa fram en civilisationsdödande sjukdom. Ja, Folkets befrielsearmé utvecklar nu patogener för att förstöra icke-kinesiska samhällen.

”IC bedömer att SARS-CoV-2, viruset som orsakar COVID-19, förmodligen uppstod och infekterade människor via en ursprunglig småskalig exponering som inträffade inte senare än november 2019 med de första kända klustren av COVID-19-fall i Wuhan, Kina, i december 2019”, anger summeringen.

Läs vidare

9 thoughts on “Biden låter Kina komma undan med århundradets brott

 1. Amerikaner spred covid-19 på kryssningsfartyg i Medelhavet redan under tidig höst 2019.
  Detta enligt den amerikanska tidskriften Newsweek våren 2020.

 2. Innan något bevisats som styrker ovanstående text till 100% så kallar jag sedan här som en konspirationsteori avsedd att förstöra Kinas ganska lukrativa tillverkning och försäljning av elektronik som världen är i behov av. Vi ser redan effekterna av minskad import av kretsar. Volvo och Scania har dragit ner på produktionen (En global brist på halvledare, kiselmaterialet i mikrochip, gör att Volvo Cars återigen måste stoppa all produktion i sin fabrik i Torslanda.). Så Kina kan styra världen utan virus.

  3
  2
  • Kina tillverkar bara en bråkdel av världens halvledare. De importerar själva runt 80 procent av behovet.

   Taiwan och Sydkorea är de stora tillverkarna, men även USA gör en del.

   Var dessa tillverkare får sina råvaror (Kisel) från har jag inte koll på.

 3. Nu när sanningen är ute om JSA:s finansiering av forskningen som startade i north Carolina och flyttades över till Wuhan och att Fauci blåljugit inför kongressen om det – DÅ skriver Pettersson denna dynga. Man skulle kunna tro att han tror på ”förintel$en” också..

  1
  3
 4. Enligt allmänt tillgängliga uppgifter så har 4,55 miljoner människor dött i COVID-19. Förra gången 4,5 miljoner människor av annan härkomst dog hölls rättegångar i fyra år och hundratals avrättades. Nu förväntar jag mig manifestationer, minnesdagar och monument över det kinesiska kommunistpartiets folkmord.

  10

Kommentera