Stäng

Dom lättkränkta och humorbefriade är igång igen

HUMOR. Komikern Claes Malmberg kritiseras efter måndagens avsnitt av TV4:s ”Parlamentet” där han skämtade om gängvåldet. – I ett hus vid ortens slut. Liten gangster tittar ut, sjöng Malmberg med förställd röst som skulle efterlikna ”förortsslang”.

-Pettersson struntar i kritikerna som kallar detta avhumaniseringen och rasism. Jag tycker sången är ett bra uppslag till en dokumentär.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Dom lättkränkta och humorbefriade är igång igen

 1. Humor har blivit trist generellt eftersom det enda man får skämta om är politiker (och då måste man vara snäll för att slippa hatstorm) eller lätt efterblivna svenska lantisar (det är PK)

  19
 2. Jösses! Claes Malmberg är väl den sista personen att kunna kallas rasist. Finns ju inte ens antydning till rasism hos honom. Han kör humor och har snarare varit antirasist. Ytterligare ett bevis att ”rörelsen” blivit en sekt. Kom igen: Claes Malmberg som rasist. ROFLMAO.

  18
  1
  1. Däremot första personen att kallas rövhål. Inte många som propagerat så mycket för mångkultur och hetsat mot opposition. Bosatt i vitt villareservat, givetvis.

 3. En dag i framtiden, kommer ursprungsbefolkningen tillämpa s.k. rådbråkning på de politikersvin som ej redan dött av ålder eller flytt landet.

  34
 4. Blev splittrad. Claes Malmberg bekänner sig till ”vänstra planhalvan”, vilket får mig att tänka: ”Välkommen i verkligheten. Sådan är PK idiotin.”
  Å andra sidan tycker jag att visan är en fullträff.

  52
  1. Ja vänster, men släpp den biten. blir han bränd för ett skämt trots sin vänster så är sekten ute och cyklar rejält. Asgarv om tom antirasister kallas rasist. Jag står bakom Claes Malmberg till fullo!

   13
   2
 5. Fan ta han/henne som driver med verkligheten, det gör man inte ostraffat i vårt land. Verkligheten passar inte in hos PK-folket, media eller hos regeringen.

  55
 6. Inte mycket att uppröras över då skämtet i sak ligger tämligen nära sanningen, dvs om man nu inte upprörs av att få sanningen slängd rakt i ansiktet på bästa sändningstid!!!!

  61

Kommentera

%d bloggare gillar detta: